Įkraunama...
Įkraunama...

Maistas sveikatai ir grožiui

QUOTE(Cikadelė @ 2010 01 26, 13:35)
na vat ir čia apsirinka visi tie, kurie gyvena ne Klaipėdoje...normalios, tikros, geros žuvelės galima gauti retai,

Mano mišrainė tokia: smulkiai sukapoju žalią svogūną, marinuotą agurkėlį, silkės puselę, suberiu į indelį, dar užberiu kaparėlių ir uždedu grietinės šaukštą- viską sumaišau...išsiverdu bulvių su lupenom ir nusilupusi valgau su mišraine...kas mėgsta rūgštelę thumbup.gif man skanu thumbup.gif

mes pravažiuodami berods netoli Pempininkų esančiam turguj vis kokią rūkytą žuvį nučiupdavom ir skanią biggrin.gif Na, palyginus su tuo, kokia pasiūla žuvies Vilniuje... Mielai pasinaudočiau turgelių galimybėmis, bet darbo dieną tiesiog neturėčiau kur dėti pirktą žalią žuvį, o savaitgaliais kažkaip turgelių nepraktikuojam doh.gif

mmmmm rolleyes.gif Aš rūgštelių mėgėja prisiekusi drinks_cheers.gif thumbup.gif Geriau būčiau nepaskaičiusi doh.gif PMS, taip ant silkės traukia doh.gif doh.gif doh.gif Kokią silkę perki? Galima ką nors rasti PC?
Atsakyti
Gal kuri labiau nusimananti apie maisto papildų sudėtis galėtų pakomentuoti šitą: Nakvišų sėklų aliejus, želatina, drėgmę išlaikanti medžiaga - glicerolis, d-α-tokoferolio acetatas.
Nieko nėra joje blogo? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2010 01 26, 14:48)
Oi tikrai ne artimiausius kelis metelius  ax.gif

Nidulia, tokias turbūt geri?
user posted image
Mano mama tokias perka, tai jai labai patinka ir gan pigus pasirinkimas smile.gif
Aš esu gėrus TOKIAS. Nenusimanau, kokios jos išties yra geros ir kuo skiriasi  blush2.gif

taip, as siuos geriau smile.gif o skirtumo nematau, nakvisu aliejus ir afrikoje nakvisu aliejus smile.gif as perku didziausia pakuote, kur 180 kapsuliu, daznai buna + 20 free, dar nuolaidu visokiu

Papildyta:
Satura, taip tau ir reikia (as apie silke), pameni, kaip mane tu su ta silke suviliojai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 26 sausio 2010 - 14:15
bigsmile.gif vos spėju temą skaityti... thumbup.gif
Kadangi prakalbot apie receptus, tai ir aš parašysiu, kokius sumuštinukus kartais pasidarau..

Duonelę aptepam sviestu, kad mėgsta gali keliais krisleliais druskos pabarstyti ir ant sviestuko užbarstom kepintų saulėgrąžų ir moliūgų sėklų...

Ir dar toks senoviškas patiekalas prie bulvių (ypač prie virtų su lupena)
Pakepintas linų sėklas (sėmenis sumalam kavamale, įberiam šiek tiek druskos, galima džiovintų žolelių ar įpjaustyti česnako. Beriam ant bulvyčių ir.. skanaus.. biggrin.gif

Dėl KT, tai labai priešiškai nusiteikusi, net nepatinka ginekologai, kurie nuolat juos "kiša"... rolleyes.gif Aš irgi tokios nuomonės, kad negalima trikdyti organizmo hormoninės pusiausvyros jokiais sintetiniais hormonais.. Ir šiaip vaistų reikėtų vartoti kiek įmanoma mažiau... Baisu žiūrėt, kaip kai kurie, vos sunegalavus kemša saujom tabletes... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 01 26, 14:27)
kiek bevarčiau pakelį, taip ir nesupratau, iš ko jis pagamintas? Gal žinai? Iš runkelių ar cukranendrių?  g.gif

As ne Rasma, bet atsakysiu, nes naudoju sita cukru. Cituoju nuo pakelio: "Cukrus Demerara - tai ypatingos rusies rudasis cukrus, gaminamas is cukranendriu".
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 01 26, 14:20)
Satura, taip tau ir reikia (as apie silke), pameni, kaip mane tu su ta silke suviliojai biggrin.gif

žinojau, kad palaikysi mane kaip tikra draugė lotuliukas.gif Dabar tegalvoju, kaip iki PC vakare nulėkt ir prisidaryti šito gėrio rytdienai rolleyes.gif

QUOTE(rytorasa @ 2010 01 26, 14:22)
Ir dar toks senoviškas patiekalas prie bulvių (ypač prie virtų su lupena)

ir šito noriu, tik sėklų dėl savęs nedėčiau rolleyes.gif

beje, Javinė pradėjo gaminti duoniukus iš speltos grūdų, tikrai skanūs wink.gif

GinMinte, ačiū 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Satura: 26 sausio 2010 - 14:41
[quote=Nidulia,2010 01 25, 16:13]
Mergaites, radau ta internet. saita, is kurio i worda atsikopinau Harvio ir Merilinos Dajamondų knygą "Sveikata visam gyvenimui".Persikopinkite, nes buna, kad ka nors keicia, ir isima buvusius straipsnius. Perskaicius puslapi, apacioje desineje spauskite sekancia antraste , taip ir perskaitysite visa knyga.

Nidulia,, sudomino ikelta tavo knygute, skaitau norejau paklausti, ar tu vadovaujiesi sia knyga, na maisto derinimas suprantama , o pusryciam tik vaisiai, o kaip tavo misinukas is grudu?
Aciu uz receptuka, as tavo misinuka naudoju jau antra savaite, akivaizdaus valymo kaip pasakojai nesijaucia man, bet man jis visai patinka.
Labai jau ten keista man mintis pasirode, kad ryte nevalgyti sunkaus maisto, visur kaip tik traktuojama, kad pusryciai sotus turi butu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 01 26, 15:40)
ir šito noriu, tik sėklų dėl savęs nedėčiau  rolleyes.gif

aaa, kaip čia be sėklų... rolleyes.gif juk sėmenys ir yra linų sėklos.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2010 01 26, 14:49)
aaa, kaip čia be sėklų... rolleyes.gif juk sėmenys ir yra linų sėklos..  biggrin.gif

kad paskui nebūtų dermatito, nereikėtų lėkt į vaistinę tablečių biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cikadelė @ 2010 01 26, 10:01)
mėsą perkam Kauno bazėj, uošvienė žino tokį sąžiningesnį ūkininką, kuriuo gal ir galima pasitikėti...
Papildyta:

o gal galetum brukstelt, kurioje vietoje ar koks skyriaus nr 4u.gif
Atsakyti
[quote=Nirida,2010 01 26, 15:47]
[quote=Nidulia,2010 01 25, 16:13]
Mergaites, radau ta internet. saita, is kurio i worda atsikopinau Harvio ir Merilinos Dajamondų knygą "Sveikata visam gyvenimui".Persikopinkite, nes buna, kad ka nors keicia, ir isima buvusius straipsnius. Perskaicius puslapi, apacioje desineje spauskite sekancia antraste , taip ir perskaitysite visa knyga.

Nidulia,, sudomino ikelta tavo knygute, skaitau norejau paklausti, ar tu vadovaujiesi sia knyga, na maisto derinimas suprantama , o pusryciam tik vaisiai, o kaip tavo misinukas is grudu?
Aciu uz receptuka, as tavo misinuka naudoju jau antra savaite, akivaizdaus valymo kaip pasakojai nesijaucia man, bet man jis visai patinka.
Labai jau ten keista man mintis pasirode, kad ryte nevalgyti sunkaus maisto, visur kaip tik traktuojama, kad pusryciai sotus turi butu g.gif [/quote]
as sia knyga perskaiciau jau pries koki 10 metu. o vaisiai is ryto man priimtina, nes nesu megeja pusryciauti, tai as tik vaisius arba ta savo misinuka valgau:)o del nuomoniu nesutapimo, pusryciauti sociai ar tik vaisius, tai cia niekada nebus vieningos nuomones:) Sioje knygeleje juk matei kaip pagal valandas isskirstyta organizmo veikla-kada ilsisi, kada valosi, kada priima maista........... asmeniskai as nezinau kur teisybe:) as tiesiog pati jauciu, noriu pusryciu (tai buna retai) ar noriu tik arbatos o veliau obuoliu.
o, kad nejauti akivaizdaus misinuko poveikio, tai viskas gerai, ne visiems juk taip paciai jauciasi, vistiek jis sluoja nuo zarnu viska lauk:)
apskritai, nemanau, kad reikia viska identiskai pagal knyga daryti, paklausyk savo organizmo smile.gif jei duociau tau Polio Brego knyga "sveikai gyventi", tai perskaiciusi visai pasimestum

Jau minejau, kad numeciau svorio tiek kiek norejau, o mama numete 22 kg, kurie neataugo. As kazkiek priaugau, kai pradejau "fuflialinti" ir vakarais neislysdavau is saldytuvo, kaip uzkereta norejau majonezo, saldumynu ir t.t., bet susigriebiau ir viskas susitvarke. Kai pripranti taip derinti, tai tampa normalaus gyvenimo dalimi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 26 sausio 2010 - 15:53
QUOTE(Nidulia @ 2010 01 26, 15:49)
as sia knyga perskaiciau jau pries koki 10 metu. o vaisiai is ryto man priimtina, nes nesu megeja pusryciauti, tai as tik vaisius arba ta savo misinuka valgau:)
o, kad nejauti akivaizdaus misinuko poveikio, tai viskas gerai, ne visiems juk taip paciai jauciasi, vistiek jis sluoja nuo zarnu viska lauk:)
apskritai, nemanau, kad reikia viska identiskai pagal knyga daryti, paklausyk savo organizmo smile.gif jei duociau tau Polio Brego knyga "sveikai gyventi", tai perskaiciusi visai pasimestum
Jau minejau, kad numeciau svorio tiek kiek norejau, o mama numete 22 kg, kurie neataugo. As kazkiek priaugau, kai pradejau "fuflialinti" ir vakarais neislysdavau is saldytuvo, kaip uzkereta norejau majonezo, saldumynu ir t.t., bet susigriebiau ir viskas susitvarke. Kai pripranti taip derinti, tai tampa normalaus gyvenimo dalimi

Aš tą knygą bandžiau kopinti, bet gaunasi tik 14 lapų worde blink.gif ar čia tiek mažai ir yra? Kur toliau eina receptai, tai man jų neberodo... Kas ten dar daugiau yra? unsure.gif
Atsakyti