QUOTE(Cikadelė @ 2010 01 26, 13:35)
na vat ir čia apsirinka visi tie, kurie gyvena ne Klaipėdoje...normalios, tikros, geros žuvelės galima gauti retai,
Mano mišrainė tokia: smulkiai sukapoju žalią svogūną, marinuotą agurkėlį, silkės puselę, suberiu į indelį, dar užberiu kaparėlių ir uždedu grietinės šaukštą- viską sumaišau...išsiverdu bulvių su lupenom ir nusilupusi valgau su mišraine...kas mėgsta rūgštelę man skanu
Mano mišrainė tokia: smulkiai sukapoju žalią svogūną, marinuotą agurkėlį, silkės puselę, suberiu į indelį, dar užberiu kaparėlių ir uždedu grietinės šaukštą- viską sumaišau...išsiverdu bulvių su lupenom ir nusilupusi valgau su mišraine...kas mėgsta rūgštelę man skanu
mes pravažiuodami berods netoli Pempininkų esančiam turguj vis kokią rūkytą žuvį nučiupdavom ir skanią Na, palyginus su tuo, kokia pasiūla žuvies Vilniuje... Mielai pasinaudočiau turgelių galimybėmis, bet darbo dieną tiesiog neturėčiau kur dėti pirktą žalią žuvį, o savaitgaliais kažkaip turgelių nepraktikuojam
mmmmm Aš rūgštelių mėgėja prisiekusi Geriau būčiau nepaskaičiusi PMS, taip ant silkės traukia Kokią silkę perki? Galima ką nors rasti PC?