QUOTE(Diva:) @ 2010 01 26, 12:50)
Ir as tokia buvau ilga laika, kazkaip paskutinius kelis metus, bet ziemai prasidejus cia tiems visiems gripams, labai geriau imbiera- paprastai sakni + medus, po to pasidariau putino uogu su medumi, po sauksteli vis isgeriu( jetus, pamirsus visai , raik vel pagert) ir siaip visada rankineje nesiojuosi "Engystoli"- po 1 tabl. po liezuviu ir ramu .Nezinau kas padejo, bet nei jokiu gripu, nei persalimu nesirgau labai, MB ka tik rotu prasirgo- as neuzsikreciau! O budavo taip - pamatau PC zmogu su sloga ar neduok diev nusiciaudo - viskas, vakare jau man amen- ligonis... Negeriu vitaminu, kaip mama sako, todel- bet vat kazkaip radau kitokiu dalyku.Tiesa, vakarais visada geriu kokios arbatos- medetku, ramuneliu, kmynu,ciobreliu, lapu kokiu ir t.t. Tfu, tfu, tfu- bet kad sustiprejau tai faktas!
Imbiero arbatas aš taip pat gėriau per tuos gripus, tai nebuvau labai jau susirgusi, paslogavau tik, pakosčiojau, nors kosėju jau trečią mėnesį ir įtaria astmą, bet čia jau kitos bėdos... Gėrėm su MB rudenį spanguoles trintas su medumi. Manęs dabar gal ir nekamuoja tos sezoninės ligos, bet šiaip visokie negalavimai kliūna... Gal savo daro ir stresas, sesija...