QUOTE(Nidulia @ 2010 01 26, 12:19)
vaje, kaip tu cia skaniai aprasei, net seile tisti eme, nes i darba tik 2 obuolius isimeciau, tai kaip ir jau uzsimaniau as tu makaronu su surio gabaleliu
Katuk, o ka patartum vietoj KT? kas didesne blogybe, KT ar Mirena (kontracept spirale naujos kartos)??
As nezinau ka man daryti su MB, jis i puodeli arbatos beria 5 saukstelius cukraus
Katuk, o ka patartum vietoj KT? kas didesne blogybe, KT ar Mirena (kontracept spirale naujos kartos)??
As nezinau ka man daryti su MB, jis i puodeli arbatos beria 5 saukstelius cukraus
Ir šiaip niekad jokių spec. pagerintų padažų makaronams nebedarau - geriausiu atveju pašildau tą minėtą padažą ir ant viršaus. Skonio per akis, išvengiama mėsos prie makaronų
geriausia tai susilaikymas O prezervatyvai blogai? Man Mirena dar baisiau atrodo, jei jau rinktis tarp dviejų blogybių. KT bent pertraukėlę padarai, o ten nuolat hormonus pompuoja, kasdien organizmas jaučiasi apnėštėjęs... nepasakysi spiralei, kad šią savaitę, davai, nedirbk Šiaip tarp daktarų buvo tokia idėja kilusi, kad KT galima non stop visą gyvenimą ir vis bus laimingi. Aš taip gėriau pusę metų dėl labai rimtų priežasčių ir labai nuoširdžiai patariu visoms - būkit geros, protingos, mąstykit ir taip su savo sveikata neeksperimentuokit!!!!! Kaip rusai sako, kak vspomniu, tak vzdrognu
pati daryk jam arbatą, jei išeina. Ir vis mažink - kad ir nuo pusės šaukštelio galima pradėt. Po kokio mėnesio čia bus norma, galima dar pusę šaukštelio cukraus numest ir t.t. Gal nepakenktų ir kraujo tyrimą pasidaryti?
nuo priklausomybės druskai pati kenčiu, nepadėsiu
Papildyta:
QUOTE(Nidulia @ 2010 01 26, 12:29)
greipfruktu seklyciu ekstrakta, "citrosept" atrodo vadinasi, jis nepigus, bet tikrai apsaugo nuo visu sezoniniu zarazu.
tarp natūralisčių nuvainikuotas kaip nenatūralus jau
QUOTE(Trolėmolė @ 2010 01 26, 12:29)
Beje, pabandykite pasigaminti naminių makaronų, skonis visiškai kitoks nei pirktinių Jau žinau ką šiandien vakarienei valgysim
gal patikrintą receptą ir instrukcijas?