Įkraunama...
Įkraunama...

Maistas sveikatai ir grožiui

QUOTE(Nidulia @ 2010 01 26, 12:19)
vaje, kaip tu cia skaniai aprasei, net seile tisti eme, nes i darba tik 2 obuolius isimeciau, tai kaip ir jau uzsimaniau as tu makaronu su surio gabaleliu smile.gif

Katuk, o ka patartum vietoj KT? kas didesne blogybe, KT ar Mirena (kontracept spirale naujos kartos)??

As nezinau ka man daryti su MB, jis i puodeli arbatos beria 5 saukstelius cukraus

lotuliukas.gif Ir šiaip niekad jokių spec. pagerintų padažų makaronams nebedarau - geriausiu atveju pašildau tą minėtą padažą ir ant viršaus. Skonio per akis, išvengiama mėsos prie makaronų mirksiukas.gif

geriausia tai susilaikymas bigsmile.gif O prezervatyvai blogai? blush2.gif Man Mirena dar baisiau atrodo, jei jau rinktis tarp dviejų blogybių. KT bent pertraukėlę padarai, o ten nuolat hormonus pompuoja, kasdien organizmas jaučiasi apnėštėjęs... nepasakysi spiralei, kad šią savaitę, davai, nedirbk smile.gif Šiaip tarp daktarų buvo tokia idėja kilusi, kad KT galima non stop visą gyvenimą ir vis bus laimingi. Aš taip gėriau pusę metų dėl labai rimtų priežasčių ir labai nuoširdžiai patariu visoms - būkit geros, protingos, mąstykit ir taip su savo sveikata neeksperimentuokit!!!!! Kaip rusai sako, kak vspomniu, tak vzdrognu doh.gif

pati daryk jam arbatą, jei išeina. Ir vis mažink - kad ir nuo pusės šaukštelio galima pradėt. Po kokio mėnesio čia bus norma, galima dar pusę šaukštelio cukraus numest ir t.t. Gal nepakenktų ir kraujo tyrimą pasidaryti? g.gif

nuo priklausomybės druskai pati kenčiu, nepadėsiu sad.gif

Papildyta:
QUOTE(Nidulia @ 2010 01 26, 12:29)
greipfruktu seklyciu ekstrakta, "citrosept" atrodo vadinasi, jis nepigus, bet tikrai apsaugo nuo visu sezoniniu zarazu.

tarp natūralisčių nuvainikuotas kaip nenatūralus jau biggrin.gif

QUOTE(Trolėmolė @ 2010 01 26, 12:29)
Beje, pabandykite pasigaminti naminių makaronų, skonis visiškai kitoks nei pirktinių  wub.gif  Jau žinau ką šiandien vakarienei valgysim  4u.gif

gal patikrintą receptą ir instrukcijas? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 01 26, 12:05)
o del traiskymo, tai nemanau, kad cia labai jau dirbtinis isikisimas, juk tai nepakeis druskos sudeties.

Aš ne dėl dirbtinumo, o dėl savo tinginio pasakiau biggrin.gif
Aišku, kad tas traiškymas nieko nepakeis, bet aš tingiu ir man paprasčiau valgyti gabalais biggrin.gif
QUOTE(Satura @ 2010 01 26, 12:08)
mečiau KT, [color=yellow]Kartu noriu pridurti, kad jei tau nėra būtina dėl sveikatos, gyvybės, geriau negerk, nes vargu, ar jų poveikį apskritai kas nors gali sušvelninti....

Pati geriausia mintis dėl KT.
Nesinori pašalinio KT poveikio - reikia atsakyti KT. Baisu/nepatogu, bet tokia tiesa...
Jokie antioksidantai nesušvelnins neigiamo hormonų poveikio.
Kaip mums sakydavo dėstytojai, norit pribaigti greičiau gyvulį - pradėkit kištis į jo hormoninę sistemą ir 'gydyt'. Ji tokia jautri ir tiksli, kad net nežinau su kuo palyginti..
Bet va žmonių gyd. tokių tiesų dėstytojai matyt nesako.
QUOTE(Nidulia @ 2010 01 26, 12:19)
kas didesne blogybe, KT ar Mirena (kontracept spirale naujos kartos)??

Viskas priklauso nuo to, ko konkrečiai moteriai reikia: amžiaus, žalingų įpročių, lėtinių ligų, reprodukcinių organų būklės ir pan. Tad klausimas netenka vertės, niekas to negali pasakyti ar patarti, va taip 'šiaip sau'. Gydytojams duota teisė spręsti atsižvelgiant konkretaus žmogaus atvejį. Bet kuris hormonas patenkantis į žmogaus org-mą 'iš šalies', o ne jo pačio susintetintas, nėra gėris ir spręsti kuris blogiau, tai pan. kaip atsakyti į klausimą kas blogiau: alkoholis ar nikotinas? mirksiukas.gif
Atsakyti
KT aš irgi mečiau jau seniai. O ir gėriau neilgai - kokį pusmetį gal. Mirena gi tie patys hormonai sad.gif Saugojomės prezervatyvais, spermicidinėm priemonėm, o dabar bandau įsikirsti į NŠP smile.gif

O be druskos tai aš dar esu priklausoma nuo cukraus ir šokolado doh.gif Labai norėčiau pabadauti šiek tiek, apsivalyti ir susitvarkyti su tais žalingais įpročiais
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žiogelis: 26 sausio 2010 - 12:47
Ačiū merginos už jogurtų pasidalijimo receptus 4u.gif bandysiu ir aš iš dobilo. Ir sudėsiu į atskirus indelius smile.gif
Atsakyti
druska man dzin, gerimu nesaldinu tik kartais i kava sauksteli, bet saldumynu vistiek noriu, gal cia psichologinis ju noras
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 01 26, 12:29)
as kapsules geriu ir jau 6 metus, tik ne 500 mg, o tas, kurios 1000mg, viena per diena. Kazkaip paragavau gryno nakvisu aliejuko, tai pasilikau ties kapsulemis smile.gif jei gali gerti gryna, tai gi koks skirtumas, gerk gryna smile.gif
o del atvirumo ligoms, gerk eziuoles preparatus

Ačiū už patarimus, pagersiu būtinai nakvišas 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2010 01 26, 13:18)
Mano organizmas dabar visoms ligoms atviras, kimba visokios ligos  verysad.gif

Ir as tokia buvau ilga laika, kazkaip paskutinius kelis metus, bet ziemai prasidejus cia tiems visiems gripams, labai geriau imbiera- paprastai sakni + medus, po to pasidariau putino uogu su medumi, po sauksteli vis isgeriu( jetus, pamirsus visai doh.gif , raik vel pagert) ir siaip visada rankineje nesiojuosi "Engystoli"- po 1 tabl. po liezuviu ir ramu .Nezinau kas padejo, bet nei jokiu gripu, nei persalimu nesirgau labai, MB ka tik rotu prasirgo- as neuzsikreciau! O budavo taip - pamatau PC zmogu su sloga ar neduok diev nusiciaudo - viskas, vakare jau man amen- ligonis... Negeriu vitaminu, kaip mama sako, todel- bet vat kazkaip radau kitokiu dalyku.Tiesa, vakarais visada geriu kokios arbatos- medetku, ramuneliu, kmynu,ciobreliu, lapu kokiu ir t.t. Tfu, tfu, tfu- bet kad sustiprejau tai faktas!
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2010 01 26, 12:48)
druska man dzin, gerimu nesaldinu tik kartais i kava sauksteli, bet saldumynu vistiek noriu, gal cia psichologinis ju noras

Man tas pats drinks_cheers.gif
Druskos man visai nereikia ax.gif
cukraus į arbatą niekada ,nebent kartais į kavą bet ir nešaukštelis ,o vat saldūs desertai tai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Žiogelis @ 2010 01 26, 12:46)
KT aš irgi mečiau jau seniai. O ir gėriau neilgai - kokį pusmetį gal. Mirena gi tie patys hormonai sad.gif Saugojomės prezervatyvais, spermicidinėm priemonėm, o dabar bandau įsikirsti į NŠP smile.gif

Kas tas NŠP? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2010 01 26, 12:52)
Kas tas NŠP?  ax.gif

Natūralus šeimos planavimas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2010 01 26, 12:52)
Kas tas NŠP?  ax.gif

Natūralus šeimos planavimas. Patikimas, bet baisiai sudėtingas, jei nori, kad būtų patikimas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 01 26, 13:37)
lotuliukas.gif Ir šiaip niekad jokių spec. pagerintų padažų makaronams nebedarau - geriausiu atveju pašildau tą minėtą padažą ir ant viršaus. Skonio per akis, išvengiama mėsos prie makaronų  mirksiukas.gif

[color=yellow]geriausia tai susilaikymas  bigsmile.gif O prezervatyvai blogai?
pati daryk jam arbatą, jei išeina. Ir vis mažink - kad ir nuo pusės šaukštelio galima pradėt. Po kokio mėnesio čia bus norma, galima dar pusę šaukštelio cukraus numest ir t.t. Gal nepakenktų ir kraujo tyrimą pasidaryti?  g.gif

nuo priklausomybės druskai pati kenčiu, nepadėsiu sad.gif

Papildyta:
tarp natūralisčių nuvainikuotas kaip nenatūralus jau biggrin.gif
gal patikrintą receptą ir instrukcijas?  4u.gif

prezervatyvu MB niekaip sad.gif
del cukraus, jis keliasi pirmas, tai as del jo cukraus tikrai nesikelsiu taip anksti smile.gif
del citrosepto, gaila, lad nurasete, kazkaip neisigilinau i ji, tada lieka eziuole
druska, as sau verduosi mesyte ir vistos krutinele visai be druskos, tikrai skanu, nes mesa turi savo naturaliu drusku, ypac jauciasi, kai mesa garuose pasigamini, primetus i vandeni cesnakeliu, petrusku ir kitu zoleliu:)
Atsakyti