Labas rytas
QUOTE(rytorasa @ 2010 01 25, 16:15)
Ir dar klausimas vegetarėms. Ar jūs pajautėte savijautos pagerėjimą, kai išbraukėte mėsą iš savo raciono?
aš jau rašiau apie save- man šiaip patinka mėsa (kiauliena man nelabai telpa tos mėsos rėmuose- jeigu paimtumėm bendrai- vištiena, jautiena, aviena, triušiena, kalakutiena). Tačiau aš jaučiu
ryškius (pabrėžiu) pokyčius, kai valgau mėsą ir kai nevalgau
man asmeniškai iškart pasireiškia dėl galvos- pradėjus valgyti mėsą labai padidėja galvos skausmai (kurie deja, yra smarkaus migreninio pobūdžio- pykinimai, vėmimai, pulsavimai ir t.t kai tik sumažinu- iškart apmažėja...buvo laikotarpis kai 1,5 mėn nevalgiau mėsos, tai galima sakyti, kad skausmai mažėja ir paskui apie mėnesį jų visai nebuvo... Kas absoliučiai keista ir net paradoksalu, nes mano galvos skausmo nemuža jokie nuskausminamieji, net stiprūs migreniniai vaistai
kai pasakau medikams- kraipo galvas, juookiasi, bet faktas lieka faktu.... jeigu aš žinau, kad galvos skausmą man mušdavo tik 5 citramono tabletės + valerijono tinktūra (daktarai sakė, kad jau turėjau po žemele gulėt su tokiu mišiniu)...o kai pagalvoji, kad šią problemą galima reguliuoti ir tokiu būdu...sveikatos skyrelyje bandžiau papasakoti šį atradimą, paskatinti žmones vartoti mažiau vaistų- bet...likau nesuprasta...kažkam naudingiau ryti chemijas saujomis
Dar vienas dalykas- man išnyksta (apnyksta) bėrimai (sergu sunkiu AD).
Taigi bent jau man skirtumas tarp valgau/nevalgau mėsos yra labai didelis.
QUOTE(dilditele @ 2010 01 26, 00:40)
O jus tikrai daugmaz eko maista perkat?? nes as neisivaizduoju kiek reikia pinigu, kad valgyt eko maista.
kadangi negyvenu Vilniuje ir Kaune, mūsų gyvenimas kituose miestuose (pvz. aš gyvenu Klaipėdoje), manau yra kitoks, nes pas mus beveik nėra jokių ekologiškų parduotuvėlių, ūkininkai taip pat nesiskelbia, nėra ką rinktis...o šiaip aš gana skeptiškai žiūriu į tas eko parduotuves (apie eko skyrelius PC nekalbu
mano gelbėtojas- mano kaimas, kuriame auginuose sau vaisius, daržoves ir t.t
mėsą perkam Kauno bazėj, uošvienė žino tokį sąžiningesnį ūkininką, kuriuo gal ir galima pasitikėti...bet neišvengiam ir šiaip pirktos paprastos mėsos...mano abu kiti šeimos nariai
mėsaėdžiai.....
Papildyta:QUOTE(Summer-In-Paris @ 2010 01 25, 21:03)
Kaip įdomu, maždaug tokiam amžiuje ir mečiau gerti pieną.
įdomu, ar galima kaž-kaip surišti faktą, kad...nemėgstu pieno, bet.... laukdamasi pirmos mergytės savo ir maitindama pieną gėriau litrais...nustojus maitinti pamažu ir pieno noras atslūgo..dabar vėl
ir vėl jaučiu pieno poreikį
čia su pieno gamyba gal susiję
ne sman jau ir priešpienis atsirado
šypsausi, bet gal čia surišta su tuo
Papildyta:QUOTE(Rasma @ 2010 01 25, 23:45)
Aš tada vartoju būtent tą, kuri nuorodoje
Ji labai stambiais kristalais ir sunkiai tirpsta..dedu tik ant šviežių daržovių salotų (o ji ir lieka tokia..kartais užkandi griežinėlį agurko ir druskos gabalas pakliūna
), kartais pabarstau garinamą garpuodyje maistą. Bet man jos ilgam užtenka
Hymalaya druska rožinė ir ji "Holos" tikrai nebuvo brangesnė
Va šita:
http://www.imuniteta...amp;prekid=1352Atkreipkit dėmesį ir į kiekį, ir kiek kainuoja. Ir ji visur ir visada, kiek perku - pigesnė už "Fleur de Sel"
Turiu namie ir masyvią Himalajų druskos lempą
Kokia ji jauki vakarais..o jei išties nors kiek veiksminga, tai
http://www.rasakila....uskos-lempa.htmTik laikant įjungtą visą dieną (nuo ryto iki vakaro) lemputė atlaiko maždaug mėnesį..po to perdega ir reik keisti.
Tikrai yra. Nors ne manęs klausi...
Anksčiau būdavo "Iki". Bet šiaip kiekvienoje didesnėje vaistinėje yra ir "Vitaminų pasaulis" tinklo parduotuvėse..ir net yra šioks toks pasirinkimas
Rodau kokios yra LT:
vaistinėse -
http://www.hiperfarm...http://www.hiperfarm... įdomiai čia Rasma prirašei, žiūriu ir skaitau išsižiojusi...mes Klaipėdoj kaip kokie atsiprašau
negrai nei turim, nei girdėję apie tokius dalykus
o tai reziumavus, kokią druską būtų galima pradžiai pabandyti, nes pakolkas tik juoduota iš PC pas mane...
beje, o kas apie cukrų? pati vartoju baltą paprastą, vaikui rudą cukranendrių
ką kitos?