QUOTE(Nidulia @ 2010 01 22, 23:39)
perskaiciau ta straipsni juokas ima, kai stresuojama del perskaitytu straipsniu . gal neskaitei stropiai temos, nes mescia tuo misiniu ne virskinima gydome, o pravalome zarnas,sukeldamos peristatika, kitaip jos pacios neatkrato toksinu. ir kur sava logika ir savi pastebejimai, isiklausymas i savo organizmo poreikius? juk neseniai viena mamyte imete nuoroda, kur paneigiamos visos mitybos taisykles, tai dabar reiskia galima keptus parsus esti, hamburgerius ir skrudintas bulvytes, tuomet sveiki ir laimingi busime?? Jei taip blaskytis tarp straipsniu, geriausia is karto nusisauti Visais laikais, nuo akmensamziaus,skaidulos buvo gausiai valgomos, o eskimai...................na,ne rodiklis man eskimai, o ir kur irodymai, kad jie nevalgo skaidulu ir ju virskinimas puikus?? juk autore nenurodo irodanciu saltiniu, kas po tu eskimu kakucius kapstesi, kad teigti, jog ju kakai be jokiu kietuju daleliu. Tik kudikiu kakas be daleliu.Ai..........neveltui sako zinovai,-"isiklausykite i savo kuna,organizma, ko jis nori?" |Dabar man aisku, kodel, kai MN kerta kepsnius, as mieliau nulekiu pasanyta pavalgyti koserinio maisto, paprastai isvirtos vistienos ar patroskintu kotletuku,virtu grikiu. To nori mano organizmas. Jei taip tikeciau visokiais paistalais internete, neturedama savo nuomones , tai kas savaite keisciau mitybos iprocius ir jau buciau sugrauztu skrandziu ir parko gatveje su tramdomaisiais marskiniais. As net ta misunuka geriu, kai jauciu, kad jo noriu, kai jauciu, kad sunku viduje,one priverstnai, tipo "taip reikia".
Tokie straipsniai, neigiantys kazkieno parasytus teiginius, kurie irodyti, tera komercija ir savo reitingu kelimas.
Tokie straipsniai, neigiantys kazkieno parasytus teiginius, kurie irodyti, tera komercija ir savo reitingu kelimas.
Nu, Nidulia kam taip piktai nieko aš nestresuoju skaitau aš viską, tik su keliais prisėdimais kai daugiau prirašyta, visgi du maži vaikeliai, va ir NKG temoj nebesilankau nors įdomu ar papykot dėl to kad jus asmeniškai įvardinau? atsiprašau, daugiau to nebus aš gi jūsų asmeniškai nepažystu ir nežinau ar tik valotės organizmą ar ir šiaip kasdien vartojate sėlenas, ar blogai, kad įmečiau straipsniuką? Na gal kažkam naujiena? Ne jum vienai jis įmestas, man straipsnis visiškai logiškas ir patikimas ir nereikia imt dabar to pavyzdžio persmeigtos kiaulės Kiekvienas gyvenam taip, kaip mums atrodo teisingai ir atsiprašau, kad paminėjau jūsų vardą..
QUOTE(Arletė @ 2010 01 24, 10:16)
Bet jeigu tais buteliais perki tai kiek plastmasės tada gaunasi tikras aplinkos teršimas
iš krano geriam, gaminam ir prausiamės