Aš tai noriu padėkot
Niduliai už receptą
Jau turbūt antrą savaitę rytą pradedu suvalgydama natūralaus jogurto su 2 v.š. sėklų mišinio ir labai gerai virškinimui
Labai gerai jaučiuosi, nereik nė "Activia" iš televizinės reklamos
(juokauju, jeigu ką apie tą "Activia", nors ji dėl didelio kiekio inulino išties veiksminga).
Net pastebėjau, kad po nakties mažiau skauda turimas 12-tės žarnos erozijas
To "Sali" mišinio niekada pirkau, nes visos sudėtinės dalys man tiko, o ir kaina man pasirodė per didelė lyginant su sudėtimi ir kiekiu, bet va "Nidulios" mišinys
Papildyta:
QUOTE(eglute82 @ 2010 01 24, 14:06)
Kur galima nusipirkti "Green" zurnala?
"Žurnalą Greenas galima įsigyti šiose vietose:
* ekologiškose parduotuvėse: Holos (www.holos.lt), Baroca (www.baroca.lt), Žalia žalia (www.zaliazalia.lt), Ekoeko (www.ekoeko.lt), Bioboutique - CUP (www.biopasaulis.lt); Rasakila (www.rasakila.lt), Tymo turguje (prie www.sanga.lt AlmaVin produktų prekystalio);
* knygynų tinkle Baltos lankos (bazuojasi Akropoliuose);
* Lietuvos pašto centriniuose skyriuose;
* sulčių bare Sulčius, Totorių g., Vilnius;
* parduotuvėje - kepykloje Senolių kepyklėlė, Savičiaus g., Vilnius;
* jogos centre Savitri, Augustijonų g., Vilnius;
* prekybos centruose visoje Lietuvoje - Maksima, Iki bei Rimi (tikslų sąrašą - žiūrėti žemiau)
Leidinį taip pat galima prenumeruoti SMS numeriu 1611 tiesiai į namus. Rašykit: GREEN (tarpas) Vardas Pavardė (tarpas) Pristatymo adresas.
Užsakymo žinutės kaina - 9 Lt (žurnalas su pristatymu per 10 d.). Prenumeratos mokestis nuskaičiuojamas automatiškai išleidus naują žurnalo numerį."