QUOTE(Diva:) @ 2010 01 20, 15:16)
Mazoka?
Man tokiu 2-3 sumustinuku su arbata per akis.
Grudu- o grikiu irgi ne?
Tiesa, grikius perku ekologiskus- skonis tikrai skiriasi! Jei nebandet-pabandykite.
Noriu pasigirti - manau cia i tema
! Gavau vakar dziovintu ciobreliu, medetku ir zemuogiu lapu is Rikaros
Ner mesos
vaiksciociau ratais, kaip nedaedus
O jei rimtai, pusryciai man gal svarbiausia dienos dalis, nebus pusryciu diena sugadinta. O jei nebus mesos arba bent kiausinio irgi jausiuosi nedavalgius.
Kad ir kaip galvoju mazint mesos kieki nesigauna. Gal cia kokia priklausomybe jau?
Grikius tiesa jauciu vienintelius kuriuos ir megstu, nu dar aisku ryziai. Bet man cia ne kruopos. Kruopos tos avizu, kvieciu ir t.t.
Mmmm čiobrelių ir aš norėčiau, bėda kad nežinau kaip juos atskirti, nes sako būna panašios žolės į čiobrelius
Dabar gyvenam savo name, tai turiu galimybę augintis visokias žoleles. Nuostabu žinokit, baigėsi kaip aš sakau "kūbelių" era. Šaldytuve turiu mišinį sriuboms. O prieskonių dėžutėje tik žolės ir dar keleta prieskonių kaip karis, raudonosios paprikos milteliai, pipirai.
QUOTE(Diva:) @ 2010 01 20, 15:30)
Tiesa, jei kam idomu- kava esu atradusi is "IKI"labai skania!! Nes dazniausiai man eko kavos neskanios..
Labai idomu kas ten per kava
Kaip Satura ir rašė valgyti reikia tikrai kelis kart dienoj ir geriausia tuo pačiu metu.
Iš asmeninės patirties sakau, kad tokia dienotvarkė labai reikalinga organizmui.
Mūsų šeimoje tai tapo taip įprasta, kad galime nežiūrėti į laikrodį puikia žinome, kada ateina pietų metas, kada laikas vakarienei.
Nuo tada kai pradėjau maitintis pagal laiką, per nepilnus metus numečiau netoli 14 kg. Jokių dietų, nieko neatsisakiau. Ir taip jau stabilus svoris laikosi tiek kiek ištekėjusi, net dviejų vaikų gimimas nepakenkė mano figūrai.
Sunkoka būna kai kur išvažiuoji, nes tada labai susijaukia visa dienotvarkė ir paskui tik organizmui šokas.