Įkraunama...
Įkraunama...

Maistas sveikatai ir grožiui

QUOTE(Arletė @ 2010 01 23, 10:19)
Kaip jums Lepicolis?  smile.gif
bandžiau vartoti pirmo nėštumo metu, nes reikalai su viduriukais buvo tragiškis (visą gyvenimą kentėjau nuo to), tačiau mano patirtis rodo, kad puikiai galima apsieiti ir be jo (o padėtis mano buvo tragiška, nes mano tėvai labai nesveikai maitinosi, mane pripratino, tai visa vaikystė paženklinta po 3-4 val ant puodo arba wc 4u.gif bent jau dabar mano pirmoji taisyklė- didelė stiklinė šalto vandens ryte nieko nevalgius rolleyes.gif lyg ir ne stebuklas, bet praėjus valandai, dviems jau noriu į tualetą ax.gif aš lepicolį traktavau tik priemonė pagerinti tuštinimuisi, kažkaip, kad gerintų virškinimą nelabai tikiu....labiau tikiu tuo, kad pirkti arbatžoles, plikytis jų mišinius ir t.t o tokiais plastmasiniiuose, stikliniuose induose fasuotus preparataus... rolleyes.gif aš esu prieš (nebent neišvengiama)
QUOTE(Dolphin @ 2010 01 23, 19:55)
Ir jau kokį pusmetį naudoju  Coral - Mine koraliukus vandeniui struktūruot.

QUOTE(Satura @ 2010 01 23, 20:28)
jau rašiau temos pradžioj, kad dar naudoju namuose ir silicio vandenį dėl sveikatos. Su juo net eksperimentas padarytas - atgaivinta mažomis rožytėmis žydinčios sprigės šakelė - veikia, vadinasi  thumbup.gif

gal galite išsamiau, man norėtųsi nors nedidelio kiekio filtruoto vandens namie, kad būtų skanus...Mūsų vanduo labai kalkėtas cool.gif
Beje, nuo kylančių rūgščių gelbsčiuosi Borjomi thumbup.gif labai padeda..tačiau jau daug kur užmačiau diskusijas, kuriose aptarinėjama- sveikas, nesveikas jisai...kai kas sako, kad negalima vaikams iki 7 m ir nestuke.gif sakau, gal ką natūralistės bus girdėjusios ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Cikadelė @ 2010 01 20, 19:44)
matai, aš manau, kad Polis Bregas visgi orientuotas į sveikatos problemų turinčius žmones, jeigu tenkina sveikata, svoris (kam tai aktualu), tai nemanau, kad reikalingas toks griežtas badavimas. Aš ir Malachovą skaitau- ten pateikiami pavyzdžiai, kai badaujama 30 dienų..... Bet....kaip aš galiu neigti naudą- jei pati esu to pavyzdys, kaip galima išsikapstyti...bet kiek reikia valios ir pastangų 4u.gif džiaugiuosi, kad forume atradau nuostabių žmonių, su kuriais šnekėdavausi, mane palaikydavo ir ištverdavau, o kuo daugiau badauji- tuo lengviau mirksiukas.gif

Ar esi alergiska pienu? Siaip yra toks Tibeto pieno grybeli-sako naikina visas alergijas ,reikia ji raugt ant pieno ir kiekvina diena gert metus laiko .Sesuo geria- sake alergija praejo
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 01 23, 22:30)
dar vienas pavyzdys - niekad nebeperku Tichės mineralinio vandens. Nes pradarytas ir pastovėjęs kambario temperatūroje kartą taip prasmirdo  blink.gif

Ir aš neperku, man nuo jo skrandį raižo, vidurius pučia blink.gif

QUOTE(Keretoja @ 2010 01 23, 22:37)
Teko vienu metu daug informacijos apie vandeni ir paskaityti ir filmu paziureti.

Kaip įdomu apie tą vandens struktūrą ir jo kaupiamą informaciją bigsmile.gif Vis neprisiruočiu filmų apie tai pažiūrėti. Gal pameni pavadinimus, vertų dėmesio? 4u.gif

QUOTE(Arletė @ 2010 01 24, 10:16)
Bet  jeigu tais buteliais perki tai kiek plastmasės  doh.gif  tada gaunasi tikras aplinkos teršimas  g.gif

Nematau šios bėdos, jei yra galimybė išmesti butelius į plastmasės konteinerius ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Summer-In-Paris: 24 sausio 2010 - 10:58
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2010 01 24, 10:57)

Nematau šios bėdos, jei yra galimybė išmesti butelius į plastmasės konteinerius ax.gif

o iš tų konteinerių kur papuola jie? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzu @ 2010 01 24, 11:34)
šnekant apie greeeną....merginos, o kaip praktiškai tai pritaikyti? turiu omeny , receptas geras,
1.bet kiek tokio vandens susidaro? juk išgert žmogui reik apie 1,5-2litrus į dieną? taip gaunas
2.kad tie šaldymai pastovūs,
3.plius nelygu kokia kamera,
4.plius šalia visų kitų buities darbų -prižiūri vandenį, plius
5.kamera visad užimta, o gal pas jus visas dideli šaldikliai ar kaip?

nu mano mažutė kamera, tai ką daryt?kokį ten bliūdą beįkišt- galvoju?
kaip spręst tokias konkrečias problemas.  g.gif

žiemą galima į balkoną išnešti, kad vietos neužimtų.. O šiaip tai tikrai papildomų rūpesčių sukelia tokio vandens paruošimas. Turi žiūrėt, kad per daug nesušaltų, kas spėtum nupilti tai, kad reikalinga/nereikalinga...

Gal kas kepat duoną iš pilno grūdo miltų? Pasidalinkit patirtimi... 4u.gif Kažkada bandžiau, bet man tokia kieta gavosi.. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rytorasa: 24 sausio 2010 - 11:10
QUOTE(jur.jurate2 @ 2010 01 24, 10:56)
Ar esi alergiska pienu? Siaip yra toks Tibeto pieno grybeli-sako naikina visas alergijas ,reikia ji raugt ant pieno ir kiekvina diena gert metus laiko .Sesuo geria- sake alergija praejo

kažkelintame psl aš jau rašiau, kad pritariu nuomonei apie savo platumos augalų/ žolių ir t.t naudojimą. Nelabai pritariu nei Tibeto pieno grybui, at kas jis ten bebūtų, nei kordicepsui...
bet pabandyti galima...
pienui nesu alergiška rolleyes.gif bet šiaip kiek skaičiau pienas nėra gerai, nes apneša žarnyną gleivėmis unsure.gif naudoju kitus pieniškus produktus, bet pačio pieno beveik nenaudoju.....
Atsakyti
Man būtų sunku atsisakyti pieno produktų ,ar bent apmažinti ... Nes visus pieno produktus labai mėgstu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Arletė @ 2010 01 24, 11:26)
Man būtų sunku atsisakyti pieno produktų ,ar bent apmažinti ... Nes visus pieno produktus labai mėgstu  rolleyes.gif

aš dievinu paprikas, pomidorus, pom. padažą, mandarinus, apelsinus, vynuoges tiesiog kibirais galėčiau valgyt, melionai wub.gif essen.gif
bet viso to negaliu valgyti...... privalau atsisakyti...tada renkiesi- arba beveik miršti nuo tų alergijų (jos gali sukelti anafilaksinį šoką, ką aš esu pergyvenusi doh.gif arba gyveni lotuliukas.gif tada nesunku pasirinkti lotuliukas.gif kaip aš sakau- tiesiog turi būti ekstremali situacija, kad pasirinktum ax.gif viskas yra įmanoma, kad ir sunku mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Cikadelė @ 2010 01 24, 10:52)

Beje, nuo kylančių rūgščių gelbsčiuosi Borjomi thumbup.gif labai padeda..tačiau jau daug kur užmačiau diskusijas, kuriose aptarinėjama- sveikas, nesveikas jisai...kai kas sako, kad negalima vaikams iki 7 m ir  nestuke.gif sakau, gal ką natūralistės bus girdėjusios ax.gif

Negerčiau būdama nestuke.gif ir tikrai, net savo 'seniems' tėvams neleidžiu pirkti ir vartoti, ką jau kalbėti apie vaikus.
Lietuviškas "Borjomi" atitikmuo, pagal sudėtį - "Vytautas" (stikliniame žaliame butelyje). Jį ir geriam, kai kankina rūgštys ar apsinuodijimas, ar pan.
Atsakyti
QUOTE(Cikadelė @ 2010 01 24, 11:43)
aš dievinu paprikas, pomidorus, pom. padažą, mandarinus, apelsinus, vynuoges tiesiog kibirais galėčiau valgyt, melionai wub.gif essen.gif
bet viso to negaliu valgyti...... privalau atsisakyti...tada renkiesi- arba beveik miršti nuo tų alergijų (jos gali sukelti anafilaksinį šoką, ką aš esu pergyvenusi doh.gif arba gyveni lotuliukas.gif tada nesunku pasirinkti lotuliukas.gif kaip aš sakau- tiesiog turi būti ekstremali situacija, kad pasirinktum ax.gif viskas yra įmanoma, kad ir sunku mirksiukas.gif

Na tai taip reikia tada tos extremalios situacijos .o kol jos nėra tai man sveika jie biggrin.gif
Vat kas man nesveika tai rūkyti gaminiai ir pan. nes jau tada skrandžio skausmai baisulingi ,aišku esu mėsėdė ,bet pati suvokiu ,kad suvalgius kasnelį bent kankinsiuos minum dvi paras doh.gif bet kartais ir nusižengiu. Arba pvz pomidorų vaikystėje laaabai nemėgau ,o dabar jau mėgstu visur juos . Ir supratau ,kad mano organizmas nevirškina jo odelės nublančiruoju ,valgau ir atsiakyti nereik. Na kartais nėra padėties be išeities biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Arletė @ 2010 01 24, 10:16)
pažįstama turi susidėjus tuos filtrus ,bet nepatenkinta ,mokėti tenka kas mėnesį už tą pravalymą ir sakė nieko kitaip ,absoliučiai nejaučia poveikio  g.gif

Nežinau, tada, ką Jūsų pažįstama susidėjusi, mes bent jau už patį pastatymą mokėjome apie 1000lt, bet tas buvo tikrai min prieš kokius 4-5m, o dabar kas pusmetį ar kas metus atvažiuoja profilaktiškai pakeisti kažką to mechanizmo viduje smile.gif Sumokam apie 100 lt ir vėl puse metų ramu smile.gif o kad poveikis yra -tai tikrai, išplovus indus paprastu vandeniu, juos perpilame dar iš to kito kraniuko (filtro virtuvėje) tai ant stiklinių nelieka jokių kalkių nuosėdų. Turbūt čia kaip kam smile.gif
Dar dėl rūkytų gaminių, dabar tik neatsimenu kur skaičiau doh.gif bet atseit, suvalgius gabalėlį rūkyto gaminio (tik nežinau, ar skaitosi tie grynai naminiai, kur seneliai, tėvai rūkina mūsų ar tik parduotuviniai, kur bala žino, kas su jais daroma) gaunama kažkokios nuodingos medžiagos (nepamenu pavadinimo, kažkokia iš F raidės) dozė, kurios analogišką kiekį gauna žmonės per metus, kvėpuojantys didmiesčio oru... Kiek čia tiesos nežinau smile.gif Ir dar tame pačiame straipsnyje rašė, kad visose pirktinėse sardelėse, pieniškose (daktariškose) dešrelėse, dešrose nėra jokios mėsos, kad ir ką ten sudėtyje rašytų, vien tik soja ir priedai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katherina: 24 sausio 2010 - 12:24
QUOTE(Rasma @ 2010 01 24, 11:54)
Negerčiau būdama nestuke.gif ir tikrai, net savo 'seniems' tėvams neleidžiu pirkti ir vartoti, ką jau kalbėti apie vaikus.
Lietuviškas "Borjomi" atitikmuo, pagal sudėtį - "Vytautas" (stikliniame žaliame butelyje). Jį ir geriam, kai kankina rūgštys ar apsinuodijimas, ar pan.

reiks tą žalią pabandyt, nes iki šiol tik mėlyną pirkdavom ax.gif
dėkui, Rasma, o kodėl to Borjomi negalima g.gif kaip tik visą paką nusipirkom....šiaip vat net keista, nes kitoms nestuke.gif net patys medikai rekomendavo.....hmmmm..... g.gif
Atsakyti