QUOTE(Arletė @ 2010 01 23, 10:19)
Kaip jums Lepicolis?
bandžiau vartoti pirmo nėštumo metu, nes reikalai su viduriukais buvo tragiškis (visą gyvenimą kentėjau nuo to), tačiau mano patirtis rodo, kad puikiai galima apsieiti ir be jo (o padėtis mano buvo tragiška, nes mano tėvai labai nesveikai maitinosi, mane pripratino, tai visa vaikystė paženklinta po 3-4 val ant puodo arba wc bent jau dabar mano pirmoji taisyklė- didelė stiklinė šalto vandens ryte nieko nevalgius lyg ir ne stebuklas, bet praėjus valandai, dviems jau noriu į tualetą aš lepicolį traktavau tik priemonė pagerinti tuštinimuisi, kažkaip, kad gerintų virškinimą nelabai tikiu....labiau tikiu tuo, kad pirkti arbatžoles, plikytis jų mišinius ir t.t o tokiais plastmasiniiuose, stikliniuose induose fasuotus preparataus... aš esu prieš (nebent neišvengiama) QUOTE(Dolphin @ 2010 01 23, 19:55)
Ir jau kokį pusmetį naudoju Coral - Mine koraliukus vandeniui struktūruot.
QUOTE(Satura @ 2010 01 23, 20:28)
jau rašiau temos pradžioj, kad dar naudoju namuose ir silicio vandenį dėl sveikatos. Su juo net eksperimentas padarytas - atgaivinta mažomis rožytėmis žydinčios sprigės šakelė - veikia, vadinasi
gal galite išsamiau, man norėtųsi nors nedidelio kiekio filtruoto vandens namie, kad būtų skanus...Mūsų vanduo labai kalkėtas
Beje, nuo kylančių rūgščių gelbsčiuosi Borjomi labai padeda..tačiau jau daug kur užmačiau diskusijas, kuriose aptarinėjama- sveikas, nesveikas jisai...kai kas sako, kad negalima vaikams iki 7 m ir sakau, gal ką natūralistės bus girdėjusios