Nidulia ir kitos natūralistės
žiūrėkit, metu straipsnį apie sėlenas, aš po jo Iš Tikro Maisto užsakinėju nuo rudens gal
ten nėra maltos kalakutienos, yra šiaip dalys arba cielas kalakutas, tingiu kaulint, cizifo darbas
jie kažkuom geresni nei PC, bent jau vištos laisvės gauna ir pan., tiesa žiemą nežinau kaip ten su ta laisve
O šiaip reik žiūrėt, jei parašyta ekologiški burokėliai, tai reiškia jie su sertifikatu, o jei švieži burokėliai reiškia paprasti ūkininko burokėliai,, atsiunčia visus sertifikatus, o toliau jau pasitikėjimo reikalas ar tau įdės sertifikuotų burokų ar tik etiketę prilipdys taip sakant Tikėk tuo ką valgai
Vat dar Odoros žinutę perskaičiau apie mėsos spalvą, tai prisiminiau, valgėm dešreles iš Tikro Maisto, jie ima berods iš Panevėžio mėsinės, nu žodžiu tos storos kur viduj žalia mėsa, beje, kiauliena
nu kokios skanios
iš prieskonių tik pipirai ir druska, o mėsos spalva NATŪRALI tokia į pilkumą net
netaipkaip PC raudonos visos
Jau gal ir nuklydau į lankas, nelabai čia grožio maistas
Katiniene-gerai, ir aš vargstu dėl per mažo svorio
nežinau gal pameni, kažkada kažkur klausiau tavęs kaip ten su tom kanapių sėklom
Tad nesijungiu prie kitų merginų dėl organizmo valymo, bijau kad tik kauleliai liks
na kanapiu seklos man nelapai padejo... nors gal as per mazai ir nelabai sistemingai jas valgiau (nes ziauria neskanu..). o del organizmo valymo tai irgi vis pavydziai paskaitau, bet nesiimsiu sito reikalo. tikrai nenoreciau nei vieno kg isvalyt