Įkraunama...
Įkraunama...

Maistas sveikatai ir grožiui

QUOTE(Migdolinė @ 2010 01 23, 10:28)
Lepicolis man labai tinka, nes turiu problemu su viduriais rolleyes.gif  tikiuosi, kad taip pat patiks ir tas misinukas smile.gif

su kuo kaip vartojat? PO KIEK? įdomu nes ir aš turiu (dovanų gavau) ,galvoju ar verta pradėti ,nes ir turiu problemyčių.
Atsakyti
QUOTE(Arletė @ 2010 01 23, 10:33)
su kuo kaip vartojat? PO KIEK?  įdomu nes ir aš turiu (dovanų gavau) ,galvoju ar verta pradėti ,nes ir turiu problemyčių.

geriu rytais, pusvalandi pries pusrycius. Stiklineje vandens ismaisau 2 arbatinius saukstelius lepicolio, greitai isgeriu ir ant virsaus uzgeriu dar viena stikl. vandens. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulužė @ 2010 01 22, 22:11)
Nidulia ir kitos natūralistės 4u.gif žiūrėkit, metu straipsnį apie sėlenas, aš po jo Iš Tikro Maisto užsakinėju nuo rudens gal g.gif ten nėra maltos kalakutienos, yra šiaip dalys arba cielas kalakutas, tingiu kaulint, cizifo darbas blush2.gif jie kažkuom geresni nei PC, bent jau vištos laisvės gauna ir pan., tiesa žiemą nežinau kaip ten su ta laisve biggrin.gif O šiaip reik žiūrėt, jei parašyta ekologiški burokėliai, tai reiškia jie su sertifikatu, o jei švieži burokėliai reiškia paprasti ūkininko burokėliai,, atsiunčia visus sertifikatus, o toliau jau pasitikėjimo reikalas ar tau įdės sertifikuotų burokų ar tik etiketę prilipdys taip sakant Tikėk tuo ką valgai biggrin.gif
Vat dar Odoros žinutę perskaičiau apie mėsos spalvą, tai prisiminiau, valgėm dešreles iš Tikro Maisto, jie ima berods iš Panevėžio mėsinės, nu žodžiu tos storos kur viduj žalia mėsa, beje, kiauliena biggrin.gif nu kokios skanios tongue.gif iš prieskonių tik pipirai ir druska, o mėsos spalva NATŪRALI tokia į pilkumą net bigsmile.gif netaipkaip PC raudonos visos doh.gif
Jau gal ir nuklydau į lankas, nelabai čia grožio maistas blush2.gif
Katiniene-gerai, ir aš vargstu dėl per mažo svorio mirksiukas.gif nežinau gal pameni, kažkada kažkur klausiau tavęs kaip ten su tom kanapių sėklom blush2.gif Tad nesijungiu prie kitų merginų dėl organizmo valymo, bijau kad tik kauleliai liks unsure.gif

tai reiks pasitiket, kas belieka biggrin.gif
ai, atsiminiau dabar smile.gif na kanapiu seklos man nelapai padejo... nors gal as per mazai ir nelabai sistemingai jas valgiau (nes ziauria neskanu..). o del organizmo valymo tai irgi vis pavydziai paskaitau, bet nesiimsiu sito reikalo. tikrai nenoreciau nei vieno kg isvalyt doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 01 22, 22:18)
wilike, pečius tai čia name?  cool.gif Šiandien mačiau parduotuvėj tą "dėžutinį elektrinį" duonos kepėją ir galutinai įsitikinau, kad nenoriu ir nenorėsiu, prisiminusi spinduliavimus biggrin.gif

pečiau noriu ūkiniam, o koklinė krosnis kai turėsim pinigėlių tikrai puikuosim mano virtuvėje rolleyes.gif (virtuvė pas mane toks kaip holas, bet ne su svetaine, vienu žodžiu, dabar taip niekas nedaro tongue.gif iš jos į visur išėjimas, namo širdis kitaip sakant rolleyes.gif )
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 01 22, 22:39)
perskaiciau ta straipsni smile.gif juokas ima, kai stresuojama del perskaitytu straipsniu doh.gif . gal neskaitei stropiai temos, nes mescia tuo misiniu ne virskinima gydome, o pravalome zarnas,sukeldamos peristatika, kitaip jos pacios neatkrato toksinu. 

Jau norėjau atsakyti, bet Nidulia parašė pirma. Aš irgi taip pat manau, ląsteliena tikrai negerina virškinimo, nes ir neturi jo gerinti, tik kaip kempinė padeda pašalinti toksinus iš žarnyno.

Iš Tikro Maisto aš irgi kartais užsisakau, tik brangoka pas juos, be to, man labiau patinka rinktis (pvz.: daržoves, vaisius) pačiai. Todėl traukiu į ūkininkų turgelį prie namų arba Tatulos muges.
Atsakyti
O kokį vandenį geriat jūs ir jūsų šeimos? 4u.gif
Aš jau kurį laiką perku Neptūną smile.gif Buvau seminare apie vandenį, tai jį įvardino kaip geriausia Lietuvoj. Ir jau kokį pusmetį naudoju Coral - Mine koraliukus vandeniui struktūruot. Toks skanus vanduo wub.gif Apie tą iš krano net pagalvot nenoriu unsure.gif
Atsakyti
vandenį - iš krano tongue.gif Net darbe, kur ir filtruoto galima įsipilti. Kodėl? Nes nematau prasmės mokėti už butelių plastmasės gamybos skatinimą ir transportavimą to paties, net nemineralinio vandens, iki manęs rolleyes.gif

jau rašiau temos pradžioj, kad dar naudoju namuose ir silicio vandenį dėl sveikatos. Su juo net eksperimentas padarytas - atgaivinta mažomis rožytėmis žydinčios sprigės šakelė - veikia, vadinasi thumbup.gif
Atsakyti
Geriam filtruotą vandenį iš krano. Parduotuvėj skysčių jau seniai nebeperku. Ir pinigo, beje, ženkliai susitaupo, ir plastmasės nereikia sandėliuot smile.gif
Atsakyti
o tai norit pasakyt, kad is krano yra labai sveikas vanduo? smile.gif) daugumai oda nuo jo nuserpetoja, sauseja.
Atsakyti
Dolphin, o kuo geresnis vanduo yra Neptūnas? biggrin.gif Galbūt, jis tau tiesiog tiko wink.gif Man, pvz., labai patinka Vilniaus vanduo ir vanduo iš krano pas tėvus. Neturiu jokių jiems priekaištų, nusiskundimų, nepasitenkimo. Odai, plaukams man jis gerai. Negi tu ir galvą su Neptūnu plauni? smile.gif O vat per atostogas pajūryje jau sudėtingiau, nes ten vanduo akivaizdžiai kitoks - sunku plaukus sutvarkyt tongue.gif

tiesa, jei rasdavau skelbimą, kad kažkada nebus vandens, apsidraudimui parduotuvėj nusipirkdavau kelis bambalius per daug nesirinkdama. Tik tiek.

dar vienas pavyzdys - niekad nebeperku Tichės mineralinio vandens. Nes pradarytas ir pastovėjęs kambario temperatūroje kartą taip prasmirdo blink.gif Siaubas doh.gif Todėl man klausimas, ir ar tie buteliai tinkamai prižiūrimi, dezinfekuojami ir ar tikrai ten gyvūnėlių nesiveisia ax.gif
Atsakyti
Teko vienu metu daug informacijos apie vandeni ir paskaityti ir filmu paziureti. Tai apie Neptuna galiu pasakyti tiek kad jame per didele natrio fluorido berods,koncentracija, shaip ant butelio visados parasyta koncentracija, vienu metu kai gerdavom mineralini, tai labai atrinkinedavom su vyru pagal tuos skaiciukus, bet dabar kazkaip vandens nebeperkam tai siek uzsimirso kiek ten turi but, bet zodziu reik ziuret kad kuo maziau smile.gif Pazistama dalyvavo kazkokiame tyrime ivairaus pirktinio vandens, tai minejo kad lyg zalia giria ish geresniu pagal tuos tyrimus gavos.
O patys dabar geriam tirpinta vandeni, t.y. uzsaldome vandeni 1,5 l bonkese nuo mineralinio ,ish po krano kameroje, tada atitirpiname ir geriame smile.gif Visu pirma visos blogos nuosedos lieka ant dugno, antra vanduo yra shvarus nuo pasalines informacijos, kas daugiau domejosi apie tai kaip vanduo renka savyje informacija ish aplinkos mane supras smile.gif O jei nebuna atitirpusio tai ish krano jei labai norisi smile.gif
Atsakyti
Keretoja, jei atgaminsi skaičiukus, tai surašyk 4u.gif
Atsakyti