idomu cia pas jus eisiu nuo pradziu pasiskaitineti
arvi kalakutai netoli namu atsidare, pirkau akcijiniu desreliu, tai nebepirksiu turbut is ju nieko, neskanu, nenaturali raudona spalva ir tt
Nidulia ir kitos natūralistės žiūrėkit, metu straipsnį apie sėlenas, aš po jo tiesiog negaliu žiūrėt į jas,, pasakykit ką jūs manot turinčios laiko ir noro pašniukštinėkit daugiau po šį puslapį ir kitomis temomis labai geras puslapis Apie sėlenas
Iš Tikro Maisto užsakinėju nuo rudens gal ten nėra maltos kalakutienos, yra šiaip dalys arba cielas kalakutas, tingiu kaulint, cizifo darbas jie kažkuom geresni nei PC, bent jau vištos laisvės gauna ir pan., tiesa žiemą nežinau kaip ten su ta laisve O šiaip reik žiūrėt, jei parašyta ekologiški burokėliai, tai reiškia jie su sertifikatu, o jei švieži burokėliai reiškia paprasti ūkininko burokėliai,, atsiunčia visus sertifikatus, o toliau jau pasitikėjimo reikalas ar tau įdės sertifikuotų burokų ar tik etiketę prilipdys taip sakant Tikėk tuo ką valgai
Vat dar Odoros žinutę perskaičiau apie mėsos spalvą, tai prisiminiau, valgėm dešreles iš Tikro Maisto, jie ima berods iš Panevėžio mėsinės, nu žodžiu tos storos kur viduj žalia mėsa, beje, kiauliena nu kokios skanios iš prieskonių tik pipirai ir druska, o mėsos spalva NATŪRALI tokia į pilkumą net netaipkaip PC raudonos visos
Jau gal ir nuklydau į lankas, nelabai čia grožio maistas
Katiniene-gerai, ir aš vargstu dėl per mažo svorio nežinau gal pameni, kažkada kažkur klausiau tavęs kaip ten su tom kanapių sėklom Tad nesijungiu prie kitų merginų dėl organizmo valymo, bijau kad tik kauleliai liks
Iš Tikro Maisto užsakinėju nuo rudens gal ten nėra maltos kalakutienos, yra šiaip dalys arba cielas kalakutas, tingiu kaulint, cizifo darbas jie kažkuom geresni nei PC, bent jau vištos laisvės gauna ir pan., tiesa žiemą nežinau kaip ten su ta laisve O šiaip reik žiūrėt, jei parašyta ekologiški burokėliai, tai reiškia jie su sertifikatu, o jei švieži burokėliai reiškia paprasti ūkininko burokėliai,, atsiunčia visus sertifikatus, o toliau jau pasitikėjimo reikalas ar tau įdės sertifikuotų burokų ar tik etiketę prilipdys taip sakant Tikėk tuo ką valgai
Vat dar Odoros žinutę perskaičiau apie mėsos spalvą, tai prisiminiau, valgėm dešreles iš Tikro Maisto, jie ima berods iš Panevėžio mėsinės, nu žodžiu tos storos kur viduj žalia mėsa, beje, kiauliena nu kokios skanios iš prieskonių tik pipirai ir druska, o mėsos spalva NATŪRALI tokia į pilkumą net netaipkaip PC raudonos visos
Jau gal ir nuklydau į lankas, nelabai čia grožio maistas
Katiniene-gerai, ir aš vargstu dėl per mažo svorio nežinau gal pameni, kažkada kažkur klausiau tavęs kaip ten su tom kanapių sėklom Tad nesijungiu prie kitų merginų dėl organizmo valymo, bijau kad tik kauleliai liks
QUOTE(Satura @ 2010 01 20, 17:02)
atsisakyti šiaip tai nebuvo sunku. Užtat dabar per atstumą man kiaulės mėsa smirda ruošiama, negaliu pakęsti. Su jokiu maistu tokios reakcijos niekad nėra buvę
apie tai, kad kiauliena "prasmirsta" esu skaičiusi interviu su "pokštininku" Justinu Jankevičiumi. Du žmonės - gal jau tendencija?
apie tai, kad kiauliena "prasmirsta" esu skaičiusi interviu su "pokštininku" Justinu Jankevičiumi. Du žmonės - gal jau tendencija?
ziuriu daug kam smirda, mano mb (jei ka visu ekologiju didis skeptikas-jam marketingas ir taskas) ir mesu megejas keptu rukytu ir pan zodziu tikrai ne jautrios uosles sveikuolis ir tas sako, kad kiaules mesa smirda ir jei tik gali valgo bet kokia kita tik ne kiauliena
QUOTE(Dolphin @ 2010 01 20, 21:25)
as katik is gydytojos, tai nudziugino, kad kraujas labai geras ( anksciau hemoglobinas buvo labai zemas) tai ir be mesos, ir be chemijos sugebejau atstatyt normaliai krauja tai issiviriau avizines koses su zalia morkyte
o kuo maitinates del kraujo? nes as raudonos mesos nelabai megstu, burokeliu sulciu negaliu gerti, gelezies papildai mane i nevilti varo, o hemoglobina reikia palaikyti...
QUOTE(Nidulia @ 2010 01 21, 01:11)
tai durna ta vaistininke yra papildai,skatinantys tarpkremzlinio skyscio gamyba (tik nezinau kiekjie efektyvus)
del siu papildu mano mama domejosi, tai efektyvumo niekas patvirtinti negali, yra kazkurie papildai skaitomi geresni, bet del efekto nei mano drauge vaistininke negalejo pasakyti ar kazkoks buna, turbut placebas
QUOTE(Hibisco @ 2010 01 21, 21:33)
Atsilikau truputi nuo jusu, tik skaiciau, tai dabar atsiimsiu
Del blogo prakaito kvapo
Pritariu, kad del mesos nevalgymo taip pasidaro. Bet dar vienas pastebejimas, kai po nesportavimo kuri laika, pradedu vel sportuoti, kvapelis jauciasi, o po poros savaiciu reguliariu treniruociu, kvapas dingsta Matyt, su prakaitu visokie blogieciai pasisalina.
Del blogo prakaito kvapo
Pritariu, kad del mesos nevalgymo taip pasidaro. Bet dar vienas pastebejimas, kai po nesportavimo kuri laika, pradedu vel sportuoti, kvapelis jauciasi, o po poros savaiciu reguliariu treniruociu, kvapas dingsta Matyt, su prakaitu visokie blogieciai pasisalina.
rasiau kazkada, kad gydytoja seminare aiskino, jog toksinai is organizmo salinasi tik su prakaitu, t.y. 2variantai: sportas arba pirtele, apie kitoki organizmo valyma nieko nesake, na bet paskaita buvo vyrams skirta gal del to
Papildyta:
apie tas selenas
mb siandien kazka pasakojo skaites, kad zmogaus virskinamasis traktas prisitaikes gauti kaloringa lengvai virskinama maista, nes musu organizmas labai daug sunaudoja energijos pvz smegenims ir skiriames nuo pvz bezdzioniu nes pas jas zarnynas ilgesnis ir jos prisitaike virskinti zoles augalus, atseit reikia valgyti tesmiskai apdorota mesa dar kazka visa kita irgi galima, bet tai neduoda tokiso naudos... na as cia taip grubiai gal kuri matet ta straipsni nes man jau visai mistiskai pasirode
o homosanitus puslapis man nelabai patinka, kai kurie straipsniai gal ir nieko, o kai kurie fanatizmu kvepia, rasoma, kad moksliniai tyrimai o saltiniu nepateikia
QUOTE(eglute82 @ 2010 01 22, 13:52)
Kaitinami mikrobangu krosnelej produktai gauna soka ir jie praranda visas savybes, tad jei mes valgom iskart, maistas buna negyvas.
Mes buvom gave mikrobange dovanu per vestuves, naudodavomes gal kelis kartus per metus, kai tikrai super greit prireikdavo. Na neskanu man ir viskas. Ir taip niekaip iki šiol nesuprantu kam jos išvis reikalingos, jeigu yra orkaitė ir viryklė
Mes name jos ir nebeturim, t.y. laikom gal kam netyčia prireiks padovanosim ir dar ačiū pasakysim, kad pasiėmė
Ateities planuose yra pečius, kuriame būt galima ir kepti. Nes tiesiog alpstu kai anyta iškepa pečiuje pyragą višta arba blynus ant lakštų
QUOTE(Diva:) @ 2010 01 22, 17:38)
taip, taip, tie, kas nors kiek rupinasi savo ir vaiku sveikata - tundru tundros.... Mums i akmens amziu tokioms! Vargsas vaikas tikrai !
As pries pora dienu toki pokalbi turejau- kad ko gero vaika auginciau su kokiais tai vystyklais ar daugkartiniais kokiais Kodel anksciau visi uzaugom su merliukais , o dabar ne? Sunku? Gi yra skalbimo masinos, siaip visokiu naujoviu..Kaip tik rodos tada turejo buti sunkiau, ale uzaugom
As pries pora dienu toki pokalbi turejau- kad ko gero vaika auginciau su kokiais tai vystyklais ar daugkartiniais kokiais Kodel anksciau visi uzaugom su merliukais , o dabar ne? Sunku? Gi yra skalbimo masinos, siaip visokiu naujoviu..Kaip tik rodos tada turejo buti sunkiau, ale uzaugom
Mono sesers vyras buvo tiesiog nusistates del pampersu, sese durne vadino, bet gime vaikas, dar plius labai sergantis, tai mintys greit pasikeitė Net ir dėl natūralaus maitino liberalesnis paliko
QUOTE(Odora @ 2010 01 22, 21:36)
o kuo maitinates del kraujo? nes as raudonos mesos nelabai megstu, burokeliu sulciu negaliu gerti, gelezies papildai mane i nevilti varo, o hemoglobina reikia palaikyti...
nuo gelezies papildu pykindavo, tai nelabai gerdavau. valgau daug zuvies (kad ir tos ismirkytos chemikaluose ), riesutu, kalakutiena kartais, granata i savaite bent karta, dziovintus vaisius, daug darzoviu. Labai megstu ivairias kruopas be obuoliu neisgyvenciau, spinatai daznai puikuojasi mano kiausinienej
kaip gundausi kolduniukais su darzovem koks ten tikslus darzoviu idaras?
man iš to straipsnio šitas patiko
Padėkite parai neatidarytą jogurto indelį šiltai(apie 45 oC) ir, jei po paros jo dangtelis stipriai neišsipūtė, ten buvusių bakterijų dūšelės jau stumdosi eilėje pas Petrą prie vartų, o garsioji Activia tapo panele Pasivia. Beje, vidurių tvarkymą garsiajame probiotike atlieka priedas inulinas stabilizuojanti medžiaga, kuri turi ir vidurius laisvinančių savybių, o ne gerosios bakterijos.
Elytė iš Stepono6 sakė man apie sėlenas, kad tos kur parduotuvėse (kviečių jos ar kieno??) parduoda, gali būti per grubios ar kaip čia išsireikšti, organizmui, todėl yra švelnesnis variantas - avižų sėlenėlės, kur ir vaikams galima Pas Elytę parduotuvėj jų yra, gal dar kur irgi galima paieškoti. Pati jų nepirkau, nebandžiau, negaliu pasakyti kas ir kaip. Taipogi nežinau, kiek kainuoja
jūs neužmirškit, kad daug žmonių tikrai alergizuoja kviečiai, todėl visokie diegliai gali būti tiesiog netoleravimo pasekmė, o ne bakterijų išplovimas
apie druską, tai kaip tik Mitybos biblijoj skaičiau, kad reikia pirkti su sumažintu natrio kiekiu, nes tipo, ir taip per smarkiai sūdome maistą, pakaktų ir tos druskos, kuri yra maiste Na bet kadangi ten ir moksliniai tyrimai, ir šaltinių daug, tai labiau prie šitos versijos linkčiau
wilike, pečius tai čia name? Šiandien mačiau parduotuvėj tą "dėžutinį elektrinį" duonos kepėją ir galutinai įsitikinau, kad nenoriu ir nenorėsiu, prisiminusi spinduliavimus
Padėkite parai neatidarytą jogurto indelį šiltai(apie 45 oC) ir, jei po paros jo dangtelis stipriai neišsipūtė, ten buvusių bakterijų dūšelės jau stumdosi eilėje pas Petrą prie vartų, o garsioji Activia tapo panele Pasivia. Beje, vidurių tvarkymą garsiajame probiotike atlieka priedas inulinas stabilizuojanti medžiaga, kuri turi ir vidurius laisvinančių savybių, o ne gerosios bakterijos.
Elytė iš Stepono6 sakė man apie sėlenas, kad tos kur parduotuvėse (kviečių jos ar kieno??) parduoda, gali būti per grubios ar kaip čia išsireikšti, organizmui, todėl yra švelnesnis variantas - avižų sėlenėlės, kur ir vaikams galima Pas Elytę parduotuvėj jų yra, gal dar kur irgi galima paieškoti. Pati jų nepirkau, nebandžiau, negaliu pasakyti kas ir kaip. Taipogi nežinau, kiek kainuoja
jūs neužmirškit, kad daug žmonių tikrai alergizuoja kviečiai, todėl visokie diegliai gali būti tiesiog netoleravimo pasekmė, o ne bakterijų išplovimas
apie druską, tai kaip tik Mitybos biblijoj skaičiau, kad reikia pirkti su sumažintu natrio kiekiu, nes tipo, ir taip per smarkiai sūdome maistą, pakaktų ir tos druskos, kuri yra maiste Na bet kadangi ten ir moksliniai tyrimai, ir šaltinių daug, tai labiau prie šitos versijos linkčiau
wilike, pečius tai čia name? Šiandien mačiau parduotuvėj tą "dėžutinį elektrinį" duonos kepėją ir galutinai įsitikinau, kad nenoriu ir nenorėsiu, prisiminusi spinduliavimus
QUOTE(Hibisco @ 2010 01 22, 19:39)
Nidulia, nors ir sopejo man nuo to misinuko, bet darba jis savo atlieka, viskas taip valosi dar po siai dienai, nors jau negeriu kuri laika
Man jis netinka, bet kazkiek vis tiek suveike
Nors kancios ne veltui
Man jis netinka, bet kazkiek vis tiek suveike
Nors kancios ne veltui
vargsiuke, prisikankinai su pilvuku, netiko tau grudines kulturos na, bet vistiek isslave toksinus ir atliekas prilipusias prie zarnu sieneliu pati matai, kaip isena gaila, kad netiko
QUOTE(Saulužė @ 2010 01 22, 21:11)
Nidulia ir kitos natūralistės žiūrėkit, metu straipsnį apie sėlenas, aš po jo tiesiog negaliu žiūrėt į jas,, pasakykit ką jūs manot turinčios laiko ir noro
perskaiciau ta straipsni juokas ima, kai stresuojama del perskaitytu straipsniu . gal neskaitei stropiai temos, nes mescia tuo misiniu ne virskinima gydome, o pravalome zarnas,sukeldamos peristatika, kitaip jos pacios neatkrato toksinu. ir kur sava logika ir savi pastebejimai, isiklausymas i savo organizmo poreikius? juk neseniai viena mamyte imete nuoroda, kur paneigiamos visos mitybos taisykles, tai dabar reiskia galima keptus parsus esti, hamburgerius ir skrudintas bulvytes, tuomet sveiki ir laimingi busime?? Jei taip blaskytis tarp straipsniu, geriausia is karto nusisauti Visais laikais, nuo akmensamziaus,skaidulos buvo gausiai valgomos, o eskimai...................na,ne rodiklis man eskimai, o ir kur irodymai, kad jie nevalgo skaidulu ir ju virskinimas puikus?? juk autore nenurodo irodanciu saltiniu, kas po tu eskimu kakucius kapstesi, kad teigti, jog ju kakai be jokiu kietuju daleliu. Tik kudikiu kakas be daleliu.Ai..........neveltui sako zinovai,-"isiklausykite i savo kuna,organizma, ko jis nori?" |Dabar man aisku, kodel, kai MN kerta kepsnius, as mieliau nulekiu pasanyta pavalgyti koserinio maisto, paprastai isvirtos vistienos ar patroskintu kotletuku,virtu grikiu. To nori mano organizmas. Jei taip tikeciau visokiais paistalais internete, neturedama savo nuomones , tai kas savaite keisciau mitybos iprocius ir jau buciau sugrauztu skrandziu ir parko gatveje su tramdomaisiais marskiniais. As net ta misunuka geriu, kai jauciu, kad jo noriu, kai jauciu, kad sunku viduje,one priverstnai, tipo "taip reikia".
Tokie straipsniai, neigiantys kazkieno parasytus teiginius, kurie irodyti, tera komercija ir savo reitingu kelimas.
Kokia faina tema atradau )) sveikos mergickos
Mikrobangines irgi senai nenaudojam, shaip maisto shildymui daznai naudoju garu puoda jei ish vakaro likus kokia kose ar pan, garpuodyje sushyla ir pasidaro kaip ka tik ishvirta- ne sausa.
Ish "tikras maistas" pradejau uzsisakinet, dar tik 2a kart uzsakau, ne viskas ten ekologiska aisku, bet galima atsirinkt, o mesa gal vistiek geresne, nzn parduotuvej apskritai mesos nebeperku senai-ner ten jos mano akimis
Ir dar, kadangi panasu , kad gal ir laukiuosi jau, tai dabar ypac rupi sveikos mitybos klausimas Nzn dabar ash tiesiog valgau kuo naturalesni maita, kiek imanoma ekologiska, megstu labai daigintus rugius arba kviecius su jogurtu valgyt, ridikeliu ir garstyciu daigus visur sau pasibarstau taip man skanu )) ir dar kasdiena po sauksteli ajurvedinio dzemo suvalgau imuniteto stiprinimui Dabur "Chyawanprash".
Mikrobangines irgi senai nenaudojam, shaip maisto shildymui daznai naudoju garu puoda jei ish vakaro likus kokia kose ar pan, garpuodyje sushyla ir pasidaro kaip ka tik ishvirta- ne sausa.
Ish "tikras maistas" pradejau uzsisakinet, dar tik 2a kart uzsakau, ne viskas ten ekologiska aisku, bet galima atsirinkt, o mesa gal vistiek geresne, nzn parduotuvej apskritai mesos nebeperku senai-ner ten jos mano akimis
Ir dar, kadangi panasu , kad gal ir laukiuosi jau, tai dabar ypac rupi sveikos mitybos klausimas Nzn dabar ash tiesiog valgau kuo naturalesni maita, kiek imanoma ekologiska, megstu labai daigintus rugius arba kviecius su jogurtu valgyt, ridikeliu ir garstyciu daigus visur sau pasibarstau taip man skanu )) ir dar kasdiena po sauksteli ajurvedinio dzemo suvalgau imuniteto stiprinimui Dabur "Chyawanprash".
Sveikos,
Tema tikrai superine Issiziojusi perskaiciau visus 15 psl.
Garsiai perskaiciau vyrui imesta straipsni apie kiauliena, tikiuosi dabar patikejo, kad nieko gero ten nera. Siaip neperku ir negaminu as jos, nes pati nevalgau mesos, bet MB buna, kad pareikalauja. Cia pasiskaicius, atsoko noras ir zuvi valgyt
Galvoju ir as pradet vartot rytais Nidulios misini, baigsiu savo Lepicoli ir isbandysiu
Tema tikrai superine Issiziojusi perskaiciau visus 15 psl.
Garsiai perskaiciau vyrui imesta straipsni apie kiauliena, tikiuosi dabar patikejo, kad nieko gero ten nera. Siaip neperku ir negaminu as jos, nes pati nevalgau mesos, bet MB buna, kad pareikalauja. Cia pasiskaicius, atsoko noras ir zuvi valgyt
Galvoju ir as pradet vartot rytais Nidulios misini, baigsiu savo Lepicoli ir isbandysiu
QUOTE(Migdolinė @ 2010 01 23, 10:04)
Lepicoli ir isbandysiu
Kaip jums Lepicolis?
QUOTE(Arletė @ 2010 01 23, 10:19)
Kaip jums Lepicolis?
Lepicolis man labai tinka, nes turiu problemu su viduriais tikiuosi, kad taip pat patiks ir tas misinukas