QUOTE(Diva:) @ 2010 01 22, 15:21)
Aha, cia is puiki vieta pasaulyje
O mikrobange tai man siule kokie 4 zmones tai tikrai nupirkti, padovanoti - galvoja, kad del pinigeliu tikriausiai neturiu Nu bet vienos tai is tikro labai norejau- ale jau tokio grazumo - galetu kas ir padovanot, vietoj spinteles panaudociau
O mikrobange tai man siule kokie 4 zmones tai tikrai nupirkti, padovanoti - galvoja, kad del pinigeliu tikriausiai neturiu Nu bet vienos tai is tikro labai norejau- ale jau tokio grazumo - galetu kas ir padovanot, vietoj spinteles panaudociau
aga, matau, kad daug kas pagalvoja, kad priežastis - pritrūko pinigų tam reikalui
Bet manęs jau nebestebina toks žmonių požiūris, nes tarkim mano aiškinimas elektrikui, kad man nereikia nei jungtukų, net kabelių televizoriams nei miegamąjame, nei vaiko kambary irgi liko nesuprasti o neseniai viena pažįstama pasakojo, kad labai myli savo dukrą (beveik 7 metų), todėl jos kambaryje (10 kv. m.) pastatė tik jai skirtą televizorių, DVD, kompiuterį. Ir kaip gerai, nes kiekvieną vakarą mergaitė gali pažiūrėti filmukus prieš miegą... O mano vaikas (vargšas vargšelis ) ne tik kad neturi nuosavo DVD, bet net teliko ir kompo neturi (bet gauna kartais mano pasinaudoti), o prieš miegą yra "priverstas" klausytis mamos skaitomų knygelių ir pasakojamų pasakų. Sunku, kai mama tokia tundra. Bet kadangi jis nežino, kad gali būti kitaip, tai ir nesiskundžia