Įkraunama...
Įkraunama...

Maistas sveikatai ir grožiui

QUOTE(Diva:) @ 2010 01 22, 15:21)
Aha, cia is puiki vieta pasaulyje smile.gif 
O mikrobange tai man siule kokie 4 zmones tai tikrai nupirkti, padovanoti - galvoja, kad del pinigeliu tikriausiai neturiu ax.gif  Nu bet vienos tai is tikro labai norejau- ale jau tokio grazumo - galetu kas ir padovanot, vietoj spinteles panaudociau biggrin.gif

aga, matau, kad daug kas pagalvoja, kad priežastis - pritrūko pinigų tam reikalui hihihi.gif
Bet manęs jau nebestebina toks žmonių požiūris, nes tarkim mano aiškinimas elektrikui, kad man nereikia nei jungtukų, net kabelių televizoriams nei miegamąjame, nei vaiko kambary irgi liko nesuprasti biggrin.gif o neseniai viena pažįstama pasakojo, kad labai myli savo dukrą (beveik 7 metų), todėl jos kambaryje (10 kv. m.) pastatė tik jai skirtą televizorių, DVD, kompiuterį. Ir kaip gerai, nes kiekvieną vakarą mergaitė gali pažiūrėti filmukus prieš miegą... O mano vaikas (vargšas vargšelis biggrin.gif ) ne tik kad neturi nuosavo DVD, bet net teliko ir kompo neturi (bet gauna kartais mano pasinaudoti), o prieš miegą yra "priverstas" klausytis mamos skaitomų knygelių ir pasakojamų pasakų. Sunku, kai mama tokia tundra. Bet kadangi jis nežino, kad gali būti kitaip, tai ir nesiskundžia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ragana @ 2010 01 22, 17:23)
aga, matau, kad daug kas pagalvoja, kad priežastis - pritrūko pinigų tam reikalui  hihihi.gif
Bet manęs jau nebestebina toks žmonių požiūris, nes tarkim mano aiškinimas elektrikui, kad man nereikia nei jungtukų, net kabelių televizoriams nei miegamąjame, nei vaiko kambary irgi liko nesuprasti  biggrin.gif  o neseniai viena pažįstama pasakojo, kad labai myli savo dukrą (beveik 7 metų), todėl jos kambaryje (10 kv. m.) pastatė tik jai skirtą televizorių, DVD, kompiuterį. Ir kaip gerai, nes kiekvieną vakarą mergaitė gali pažiūrėti filmukus prieš miegą...  O mano vaikas (vargšas vargšelis  biggrin.gif ) ne tik kad neturi nuosavo DVD, bet net teliko ir kompo neturi (bet gauna kartais mano pasinaudoti), o prieš miegą yra "priverstas" klausytis mamos skaitomų knygelių ir pasakojamų pasakų. Sunku, kai mama tokia tundra. Bet kadangi jis nežino, kad gali būti kitaip, tai ir nesiskundžia  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif taip, taip, tie, kas nors kiek rupinasi savo ir vaiku sveikata - tundru tundros.... Mums i akmens amziu tokioms! Vargsas vaikas tikrai biggrin.gif !
As pries pora dienu toki pokalbi turejau- kad ko gero vaika auginciau su kokiais tai vystyklais ar daugkartiniais kokiais rolleyes.gif , tai maniau kad mane, tokia tamsuole suvalgys tos, kuriu vyrai vaziuoja i Lenkija pampersu vaikams pirkti unsure.gif .Nezinau is tikro kaip daryciau- bet tai negi dabar sunkiau ta vaika uzauginti, nei kadaise? Kodel anksciau visi uzaugom su merliukais biggrin.gif , o dabar ne? Sunku? Gi yra skalbimo masinos, siaip visokiu naujoviu..Kaip tik rodos tada turejo buti sunkiau, ale uzaugom g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 22 sausio 2010 - 16:41
Nu mergaitės, nuostabi tema 4u.gif

Aš kiaulieną valgau labai labai retai ir net nežinau kodėl, tiesiog mes ją nesamoningai apeinam,, bet kadangi Diva:) taip pasistengė biggrin.gif tai dabar gali ir išvis neatsidurt ant mūsų stalo biggrin.gif 4u.gif

Dar klausimėlis kurios rekasi kalakutieną,, aš perku maltą Arvi, ar jums nesijaučia tokie smulkūs gabalėliai nuo kauliukų, toks vaizdas, kad maldami nežiūri kaulų, gal klystu, bet grištu prie klausimo, gal valgot kalakutų maltą mėsą be kauliukų ir išvis ar yra kur nors tokia g.gif

Mikrobangę turiu, bet naudoju kokius tris kart metuose, kaip nenaudojamas daiktas užkeltas laabai aukštai ir kaip aš sakau laukia kol priešui padovanosiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulužė @ 2010 01 22, 16:49)
gal valgot kalakutų maltą mėsą be kauliukų ir išvis ar yra kur nors tokia g.gif

Mikrobangę turiu, bet naudoju kokius tris kart metuose, kaip nenaudojamas daiktas užkeltas laabai aukštai ir kaip aš sakau laukia kol priešui padovanosiu biggrin.gif

aš iš parduotuvės neperku ax.gif

lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Saulužė @ 2010 01 22, 17:49)
Dar klausimėlis kurios rekasi kalakutieną,, aš perku maltą Arvi, ar jums nesijaučia tokie smulkūs gabalėliai nuo kauliukų, toks vaizdas, kad maldami nežiūri kaulų, gal klystu, bet grištu prie klausimo, gal valgot kalakutų maltą mėsą be kauliukų ir išvis ar yra kur nors tokia g.gif

Uj, tik ne Arvi unsure.gif .Sauluze, Via Naturalyje yra puikios kalakutienos- gal siek tiek brangesne, bet tikrai - Arvi gi kaip vistas augina paukstynai- seria netinkamai ir t.t.
Gerai, kad prisijungei mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 22 sausio 2010 - 17:01
QUOTE(Nidulia @ 2010 01 20, 23:06)
apie maisto derinima nemazai prirasyta ir visgi geriausiai ir aiskiausiai bei paprasciausiai parasyta Harvio ir Merilinos Dajamondų knygoje "Sveikata visam gyvenimui". As turiu persikopinusi i worda, pagalvosiu, kur cia internete patalpinti,

labai norėčiau wub.gif

QUOTE(Diva:) @ 2010 01 22, 16:58)
Uj, tik ne Arvi  unsure.gif  .Sauluze, Via Naturalyje yra puikios kalakutienos- gal siek tiek brangesne, bet tikrai - Arvi gi kaip vistas augina paukstynai- seria netinkamai ir t.t.

Teko ten pabuvoti biggrin.gif . Rodė ir gyrėsi kad šeria tinkamai biggrin.gif doh.gif nors aš tai netikiu biggrin.gif kalakutiena tai man nelabai blush-anim-cl.gif
O šiandien pietukų kaip skaniai valgiau wub.gif kaimiša vištytė su salotom ( morkos,salieras,cesnakas) .niam niam ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 01 22, 17:58)
Uj, tik ne Arvi  unsure.gif  .Sauluze, Via Naturalyje yra puikios kalakutienos- gal siek tiek brangesne, bet tikrai - Arvi gi kaip vistas augina paukstynai- seria netinkamai ir t.t.

Ačiū, eisiu apsižvalgyt, dar nebuvau šioj pardėj 4u.gif

O kaip gi biggrin.gif Aišku, jei priimat mirksiukas.gif Skaičiau prabėgom pora dienų, o parašyt vis nėr kada blush2.gif šitokios aktyvios thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulužė @ 2010 01 22, 18:43)
Ačiū, eisiu apsižvalgyt, dar nebuvau šioj pardėj 4u.gif

O kaip gi biggrin.gif Aišku, jei priimat mirksiukas.gif Skaičiau prabėgom pora dienų, o parašyt vis nėr kada blush2.gif šitokios aktyvios thumbup.gif

Man patiko, koldunu visokiu ranku darbo yra ax.gif
Vakar dariau koldunus su darzovemis- tesla tokia paprasta miltai,aliejus, vanduo+darzoviu idaras. Prisivalgiau, tik gult biggrin.gif !
MB su kiauliena gavo biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(Arletė @ 2010 01 22, 18:28)
O šiandien pietukų kaip skaniai valgiau  wub.gif  kaimiša vištytė su salotom ( morkos,salieras,cesnakas) .niam niam  ax.gif

essen.gif essen.gif
Atsakyti
Nidulia, nors ir sopejo man nuo to misinuko, bet darba jis savo atlieka, viskas taip valosi dar po siai dienai, nors jau negeriu kuri laika thumbup.gif
Man jis netinka, bet kazkiek vis tiek suveike ax.gif
Nors kancios ne veltui rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 01 22, 18:57)
Man patiko, koldunu visokiu ranku darbo yra  ax.gif 
Vakar dariau koldunus su darzovemis- tesla tokia paprasta miltai,aliejus, vanduo

Aš pati juos gaminuosi 4u.gif
Šaunuolė 4u.gif O aliejus kam? Ką jis duoda g.gif Aš dedu tik miltų, vandenį ir druską ax.gif
Atsakyti
mergaites, o kas nors uzsakinejat is "Tikro maisto"? i Vilniu, Kauna ir gal i Panevezi (nebeatsimenu, nes neaktualu)) veza. man tai labai patinka, kad i namus pristato ax.gif as is ten bulves, morkas, dar kokias darzoves, obuolius uzsakineju. ir mesyte jie prekiauja (bandziau triusiena kazkada). tik nesu tikra del ekologijos... kaip suprantu is ukininku jie gauna prekes ir ju kalakutai manyciau geresni, nei Arvi, bet nesu tikra kiek geresni blush2.gif gal esat kuri susidurus? galvoju ar uzskaityt juos uz ekologiskus, ar ne biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolphin @ 2010 01 21, 15:50)
o kaip yra su zuvim? ta pirktine pc gera? labai megstu menkiu file, ypac troskinta garuose su citrina  wub.gif  tai gal yra kur nusipirkti jau tokios isdarynetos ekologiskos zuvies?

perkam, bet retai ax.gif dažnausiai perkam lašišą, nes jos LT nepagausi, o šiaip mano vyras žvejys, tai turim šviežios žuvies, o kadangi dažniausiai žvejoja švariose vietose (dažniausiai Plateliuose- vienas iš švariausių LT ežerų)....šiaip kaime turim prūdą- kuriame jau plaukioja daug karpių lotuliukas.gif tik dar nekepėm nė vieno...gaila....taip prisirišo prie mūsų, kad iš rankų maistą ėda....
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 01 21, 22:55)
gizma, kaip nesmagu verysad.gif
man kiekviena ziema nuo salcio suplysta pirstai  blink.gif su pleistrais pastoviai  doh.gif
mano AD kitoks, tačiau kai smarkiai sirgau, vienas fainas žmogus čia forume man patarė paprastą receptą- drėkinti odą, kad neplyštų (man plyšinėjo rankos pirštai, ypač krumpliai, neigydavo, nes per lankstymosi vietas) taigi...vakare pasišildydavau geros kokybės alyvuogių aliejų , išsitepdavau juo rankas...palaikydavau, kiek galėdavau, o paskui apsivyniodavau standžiu bintu ir eidavau miegoti, tai faktiškai kelias val vstiek rankos išbūdavo su aliejumi, kol susigerdavo į bintą....bet man tai buvo vienas iš išsigelbėjimų, nes jokie tepalai nepadėjo, net hormoniniai...o va aliejus ir kantrybė padėjo... 4u.gif
QUOTE(Diva:) @ 2010 01 22, 17:57)
Man patiko, koldunu visokiu ranku darbo yra  ax.gif 
Vakar dariau koldunus su darzovemis- tesla tokia paprasta miltai,aliejus, vanduo+darzoviu idaras. Prisivalgiau, tik gult  biggrin.gif
o konkrečiai, koks daržovių įdaras?o padažiuką gal kokį darei? skamba įdomiai ir skanai...nesu dariusi tokių, reik pabandyt...
Atsakyti