Jungiuosi ir as prie sios temeles
Dometis sveikesniu gyvenimu pradejau tik tada, kai suslubavo sveikata. Pirmiausia pradejau gydytis tik pas homeopatus, poto is virtuves lentynu pasalinom visas chemijas, pradejau nagrineti etiketes parduotuvese ir taip judam po truputeli i prieki. Mesytes musu seima niekaip kol kas negali atsisakyti, stengiames valgyti daugiau vistienos, bet kotletukai ir kepsniukai visgi skaniausi is kiaulytes
bet stengiames kuo reciau ja valgyti. Mno mamyte turi uki, tai viska ka imanoma vezames is ten, daznai ir versienos savos turime. Pusrycius dazniausiai pradedame kosemis, pietums butinai sriubyte, o vakariene valgome, kada grizta tetukas is darbo. Turiu be galo didele silpnybe-saldumynus(saldainiai, bandeles, pyragaiciai) Net neisivaizduoju kaip reikia isbraukti tai is raciono
QUOTE(Satura @ 2010 01 20, 14:36)
... pačios gamintas lydytas sūrelis...
pas mus yra mikrobangė...
kaip idomu, gal galetum receptuka parasyti
kai namie atsirado mikrobange pries kazkiek tai metu, buvo pati geriausia buitine technika, patogu ir greita, atsildyti, pasildyti ir t.t. Bet pries pusmeti teko sutikt garbingo amziaus vyra, kuris del sunkios ligos pakeite visa savo gyvensena, zinoma atsisake ir mesos ir t.t Musu pokalbis pakrypo apie maisto gaminima, jo ruosima, virykles(o kadangi mes tvarkomes busta ir as jau buvau isisvajojusi apie indukcine virykle) ir visa kita. Man uzteko vieno sakinio, kad is galvos dingtu noras naujai viryklei, o mikrobangu krosnele atsirastu siukslyne. Kadangi sis vyriskis visa gyvenima dirbo radiologu ir tikrai ismano apie ivairias bangas, man pasake, kad niekas dar nesugeba paaiskinti kaip mikro bangos pakeicia molekuline produkto struktura ir kokia itaka tas pokytis turi musu genetiniam kodui. Kaitinami mikrobangu krosnelej produktai gauna soka ir jie praranda visas savybes, tad jei mes valgom iskart, maistas buna negyvas.
QUOTE(žemuogienė @ 2010 01 20, 16:16)
o siaubas
bet atsisakyti kiaulienos kol kas negalėčiau. tuo labiau, kad valgom eko - tiek kiaulieną, tiek jautieną. man mėsa skanu
kol kas.
mum ir skanu, net labai, o ypac balandeliai arba kibinai