Sveikos merginos,
Pagaliau as Jus radau
Senokai besirodziau NKG temoj, tai ir nezinojau paskutiniu naujienu - nauja temele
Labai sauni tema, seniai jos reikejo - nes daznokai rasydavom OT (ypac as megeja
).
Matyt, tevai man iskiepijo maisto kokybes jausma. Kadangi mano tevai ukininkai, tai beveik viska vezuosi is ju (taip, taip, net bulves vezuosi i Belgija is tevu
). Kiti juokiasi is manes. Bet as zinau, kad nors jos ir negrazios, kirmeletos, bet tikros. Ypac kai turi vaiku, maisto klausimas pasidaro labai aktualus. Nenoriu farsiruoti savo seimos neaiskios kilmes produktais. Lietuvoj dar neismire tradicija gamintis maista namuose, o cia - belgijoje, jiems lengviau nusipirkti fritkiu ar sumustiniu. Ir gyvena kazkaip. Tuo as labai ir stebiuosi
Maista ruosiu visada namuose (na, buna per metus kartas ar du hamburgeris ar kazkas pan, bet tai retos isimtys). Mes nesam vegetarai- mesyte irgi vezuosi is tevu
Uztat mano kate geriausias indikatorius mesos kokybes
Gazuotu gerimu niekados nebuvau megeja, kavos nevartoju, po pirmo nestumo kazkaip ir alkoholis isgaravo - na, retkarciais alaus trys gurksniai
Prisiskaiciau Jusu rekomendaciju, tai taip sukilo noras viska bandyt - seniai gvildenu svajone daiginti grudus. Bet dabar tokia situacija, kad eksperimentus tenka atideti neribotam laikotarpiui. Siuo metu organizmas nevisada priima normalu maista, tai ka kalbet apie naujoves.
Taciau paskutiniu metu susiduriau su didele problema - kaip ir dauguma, kamuoja AD. Man yra alergija salciui
Sedziu namuose, o kojos kraujuoja nuo nukasymu, pirstai taip sutrukinejo, kad geda kam ir parodyt. Tepu sviestmedziu, bet siuo metu maza pagalba. Faktas, kad isiveise infekcija. Skalauju su salavijais, bet ir tie mazai padeda. Vienu zodziu, uzburtas ratas.