QUOTE(wilike @ 2010 01 21, 11:52)
pas mane irgi karis nepamainomas dalykas, savo krapai, petrazoles, salieras, porai. Dar turiu savo pomidoru padazo pasidarius, gan skystokas gavosi, bet pakepu keptuvej su alyvuogiu alejum ir cesnaku. Vyrui labai patiko
esu darbe, beveik nieko nevalgius, vaje....būtų ir man skanu- šiemet prašoviau, buvo daug pomidorų bet nepasidariau pom. tyrės
šią vasarą tikrai darysiu- labai skanu
QUOTE(žemuogienė @ 2010 01 21, 11:54)
aš nusipirkau džiovintų špinatų - kur juos dėti? į sriubą???
o kas gamintojas? jie ten be priedų visokių? kur pirkai, kokia kaina? mėgstu špinatus
QUOTE(Žiogelis @ 2010 01 21, 12:14)
Aš labai dažnai juo sirgdavau ir esu išgėrusi kalnus antibiotikų, kol radau vieną super paprastą būdą: kai tik pajaučiu, kad pradeda "kabinti", atsiranda toks nemalonus jausmelis apačioje, išgeriu daug daug vandens - kokius 2 litrus iš karto ir paskui kuo daugiau.
mane kankina migrena, bet dėl AD negaliu gerti vaistų- vienas kelias, kentėti
bet kartais tai tokie baisūs skausmai...aš irgi gelbsčiuos- geriu daug daug vandens...bet tikrai daug...ir kažkiek palengvėja...o skaičiau, jog aiškina viską tuo, kad pvz tas vanduo praplauna žarnyną, nebelieka tų užteršimo žymių plonosios žarnos mikrogaureliuose, kurios atrsi apnuodija kraują ir limfą...Sunku paaiškinti, bet man padeda
QUOTE(Nidulia @ 2010 01 21, 12:28)
as dar juros kopustu dziovintu nusipirkusi, juk jie begale mikroelementu turi, bet vis niekur neidedu
geras dalykas- dedu smulkintus į troškinius, į plovą, į balandėlių įdarą, į sriubas- visur
o va bandžiau pati pasidaryti tokias salotas (kaip pvz pc yra- jūros kopūstai- morkos-svogūnai, aliejus..dar aš smulkiai siolkės pridedu- bet kažkaip neskaniai gavosi, kažko trūko- gal kokio prieskonio
Papildyta:QUOTE(Satura @ 2010 01 21, 12:34)
techninis klausimas: o tu badauji ir dirbdama? Kaip tada jautiesi?
Nes iš posto panašu, kad šitam reikalui atostogų nelauki
badavau- tuo metu sunkiai sirgau, turėjau nedarbingumą, tačiau buvo kursai, buvo mažas vaikas, namų ruoša...viską atlikdavau...kaip sakau- kuo toliau, tuo lengviau...patikėsit ar ne, bet 7 -tą bado dieną (tik vanduo) ėjau su vyru 4 km į ežerą ant poledinės žūklės
reiškia- jėgų yra ir nemažai
QUOTE(Satura @ 2010 01 21, 12:34)
sulčiaspaudės neturiu ir dar neturėsiu
Bet burokėlių sulčių galvoju, reikia nusipirkt ir pagerti, geras čia reikalas
O su laiku ir prie savos gamybos sulčių pereisiu, tik kaip bus su MB, tai nežinau
man nepatinka sulčiaspaudė, kol pereina per tuos metalus (beje, jų sudėtis irgi nelabai aiški)- nebeaišku ir kiek gerų elementų likę tose sultyse...geriausias man senovinis būdas- plastmasinė tarka ir per merliuką
tik man spaudžia vyras, nes aš savo rankom negaliu- beria