Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimo žurnalai

Gal kas perkate žurnalą "VYŠYVANKA" ? Įdomu, kas ten per žurnaliukas... g.gif
Atsakyti
QUOTE(draugė_lija @ 2005 11 16, 17:40)
Aš tai seniau spaudos kioskuose pirkdavau lenkišką siuvinėjumų žurnaliuka "moi rabotki". Dabar jau jo nebesimato, bet ir poreikio nebėra- viską atstoja internetas. turiu tiek schemučių prisiseivinus, kad ne tik iki pensijos, bet ir visam pensijos laikui užteks smile.gif

labukas,esu naujoke isejau y dekreta ir namuose labaj daug lajko pralejdziu o weikti nera ka,noreciau ka nors issiuvineti paprasto gal galetumet atsiusti keleta schemuciu y dindale@one.lt nes nelabaj pati moku naudotis internetu ir rasti tu schemuciu jej randu taj neatidaro verysad.gif aciukas labaj is anksto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dindale @ 2008 08 26, 10:36)
labukas,esu naujoke isejau y dekreta ir namuose labaj daug lajko pralejdziu o weikti nera ka,noreciau ka nors issiuvineti paprasto gal galetumet atsiusti keleta schemuciu y dindale@one.lt    nes nelabaj pati moku naudotis internetu ir rasti tu schemuciu jej randu taj neatidaro verysad.gif aciukas labaj is anksto 4u.gif

o kokia tema noretum? as taip pat nemazai schemuciu esu prikaupusi, galeciau atsiusti. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruttaa @ 2008 08 26, 11:56)
o kokia tema noretum? as taip pat nemazai schemuciu esu prikaupusi, galeciau atsiusti.  4u.gif

bet kokiu pradziai paprastesniu,nes sunkios gali pakolkas buti per sudetingos... 4u.gif
Atsakyti
Cia kazkaip viskas apmire... nueinu i pateiktas nuorodas, o ten nieko nebeduoda verysad.gif
Atsakyti
sveikutes.ieskau susanos 2008 5nr zurnalo.buciau labai labai 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Mane džiugina lietuviškas variantas, bet visgi rusiški išlieka man kelrode žvaigžde - ypač vienas toks, kuriame paveikslų gausu ir tik siuvinėk išsiviepus smile.gif
Atsakyti