Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimo žurnalai

Sveikos merginos,

Kaip ir ne viena is jūsų esu siuvinejimo fane (ypatingai siuvinėjimo kryželiu). Vis užeinu į vieną, į kitą parduotuvę, pasidairau siuvinėjimo žurnalų. Bet tai per mažai, tai neįdomūs.
Gal kas žinot kur būtų galima rasti tikrai gerą kolekciją tokių žurnalų. Man įdomu kur jų ieškoti Vilniuje, Kaune ir Panevežyje.
Labai ačiū iš anksto už informaciją!
Atsakyti
O kam pirkti žurnalus, kai schemų pilnas internetas.
Atsakyti
QUOTE(studente @ 2005 11 16, 16:11)
O kam pirkti žurnalus, kai schemų pilnas internetas.

Tiesos daug tavo zodziuose smile.gif , bet man idomu ir kur zurnalu butu galima gauti ax.gif
Atsakyti
Paieškok Kaune centriniame knygyne mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Auschra @ 2005 11 16, 16:20)
Tiesos daug tavo zodziuose  smile.gif , bet man idomu ir kur zurnalu butu galima gauti  ax.gif

Kaune:
Centriniame Knygyne, Gerose akyse, Casoj Lanoj tikriausiai(neatkreipiau demesio), Annos ir kiti zurnaliukai, rankdarbiu kraitele, kur buna pora siuvinejimo schemuciu yra labiau paplite, gali rasti kai kuriuose prekybos centruose, kur yra zurnalu ir laikrasciu parduotuvele...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eMAr: 16 lapkričio 2005 - 15:39
Aš tai seniau spaudos kioskuose pirkdavau lenkišką siuvinėjumų žurnaliuka "moi rabotki". Dabar jau jo nebesimato, bet ir poreikio nebėra- viską atstoja internetas. turiu tiek schemučių prisiseivinus, kad ne tik iki pensijos, bet ir visam pensijos laikui užteks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jasnenka @ 2005 11 16, 16:40)
Aš tai seniau spaudos kioskuose pirkdavau lenkišką siuvinėjumų žurnaliuka "moi rabotki". Dabar jau jo nebesimato, bet ir poreikio nebėra- viską atstoja internetas. turiu tiek schemučių prisiseivinus, kad ne tik iki pensijos, bet ir visam pensijos laikui užteks smile.gif

smile.gif))
As irgi dabar daug laiko praleidziu internete ieskodama schemuciu, bet dirbti reikia ir laiko ne tiek daug verysad.gif

Na Kaune dar daugiau maziau zinau, kur ir ko ieskoti, gyvenau ten visa gyvenimeli, bet dabar esu Vilniuje naujoke ir po truputi jau pradedu gaudytis kur tokiu reikmenu surasti, bet gal yra geriau zinanciu smile.gif.

Aciu visoms uz patarimus smile.gif. Gal ne tik man bus pravarti visa sita informacija thumbup.gif
Atsakyti

Sveikos.Del zurnalu ir as domiuosi bet kaip uzkeikta niekur kazkokio jau labai ypatingo nerandu. schmoll.gif Tiesa kad internetas pilnas visokiu nuorodu i siuvinejimo shemas,bet problema tame kad ne visos atsidaro,jei atsidaro ne visos normaliai atsispausdina.Pvz.vakar keleta spausdinau ir man nepavyko nes per sviesios.Pavyzdziui noriu issiuvineti siluetini paveiksleli koki faina vel problema neatsidaro tos nuorodos kurios yra rolleyes.gif
Atsakyti
Vilniuje - Burdos salone Trakų g. ir daugumoje parduotuvių, kurios prekiauja mezgimo ir siuvinėjimo siūlais 4u.gif Tarkim Gerose akyse ar Casa Lanoj. Dar Vilniaus g. pradžioj yra parduotuvytė yra, ten daug siuvinėjimo žurnaliukų. Bet jokioj parduotuvėj nerasi tokių sudėtingų ar įdomių schemų, kokios būna internete. Daugumoje žurnalų siuvinėjimui siūlo paprastučius mažučius paveiksliukus biggrin.gif Arba reikia atskirai pirkti po vieną schemą.

Tiesa, dar yra išeitis įdomesnius siuvinėjimo rinkinius pirkti internetu. Va mano mylimiausia daniška svetainė
http://www.evarosens...ult.aspx?ID=770
Bet... daugumą jos schemų esu radus internete (vienintelė problema - čia naudojami firminiai siūliukai, o ne populiarieji DMC, Anchor ar pan.)

O šiaip man atrodo iš tiesų geriausia ieškotis internete 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(mista @ 2007 04 16, 10:32)
Pavyzdziui noriu issiuvineti siluetini paveiksleli koki faina vel problema neatsidaro tos nuorodos kurios yra rolleyes.gif

o tu pas siuvinėtojas paklausk, gal kuri bus užtikusi kitą to paties paveiksliuko schemos nuorodą mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kasiopeja: 16 balandžio 2007 - 20:11
Sveikutės bitutės smile.gif Aš tai knygynuose kirmiju - ką nors atrandu - bet ką įdomaus retai nučiumpu. Dažniausiai naudojuosi "vyšyvaju krestikom", "vyšytye kartiny", "susanna" (iš itališkų žurnalų perspausdina), tuo tarpu "lenoj" ir "dianoj" ne kažin ką ir beatrandu. O šiaip - internete daug galima rast schemų, laiko stoka pažįstama ir man smile.gif

Va viena svetainė, iš kurios nusižiūrėjau gražių dalykėlių... Mėginsiu užsisakyti ir atsisiųsdinti smile.gif

http://www.theangels...terns_c_59.html

Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Gal žinot kokių internetinių siuvinėjimo žurnalų adresų, kur schemutės nemokamos būtų? bigsmile.gif
Atsakyti
suvesk į paiešką "free cross stitch patterns" ar kažką panašaus ir turėtum kažką rast. Labai gaila, bet po pc perinstaliavimo bookmarkuose nieko nebeliko sad.gif turėjau nemažai per vargus rastų tinklapių su schemomis... vienos mergicos - bulgarės puslapyje yra liuks dalykėlių, bet neprisimenu koks adresas...
Atsakyti