Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(kunigunda78 @ 2010 01 20, 17:59)
migdolu miltai sumaisyti su kokiu aliejum, ar grietinele, dar galima deti kokoso drozliu

O is kur migdolu miltu pirkti? SP ar dar kur yra?

QUOTE(ievvvvaa @ 2010 01 20, 19:08)
ka naudojat plauku galiukams? klausimas ypac Kunigundai  blush2.gif

Naudoju kokosu alieju, plaukai taip nesipucia ir buna svelnus wub.gif

QUOTE(Summer-In-Paris @ 2010 01 20, 19:29)
Kad lyg Daddygirl apie muilą pasakojo blush2.gif Aš muilo nededu į prausiklį.

O kaip tu daraisi prausikli? Gal gali parasyti? ax.gif

QUOTE(Hibisco @ 2010 01 20, 20:25)
Merginos, ka naudojate kulnams??????????? Kaip issauseje pas mane, siaubas  blink.gif i tarka panasus....

Naudoju kokosu alieju, pries einant miegoti, bet mano kulnai nera labai sausi. Geresnis poveikis turetu buti nuo sviestmedzio.
Atsakyti
Hibisco, taip, cia tavo klaida buvo, kad po valgio ji gerei, rugima ir puvima padarei zarnyne sad.gif
Atsakyti
Gal patartumėt kurį nors eko šampūną, normaliems, nedažytiems plaukams, su sausėjančiais galiukais? Turiu akropolio dovanų čekį, tai norėčiau kažką natūralaus ne iš savo sąskaitos nusipirkti biggrin.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Katherina @ 2010 01 20, 21:25)
Gal patartumėt kurį nors eko šampūną, normaliems, nedažytiems plaukams, su sausėjančiais galiukais? Turiu akropolio dovanų čekį, tai norėčiau kažką natūralaus ne iš savo sąskaitos nusipirkti  biggrin.gif  ax.gif

Aš vienareikšmiškai už ECO purinamąjį šampūną iš Ekostudijos biggrin.gif Labai gerai putoja, gerai ir aliejus išplauna, plaukai blizga ir papurę. Tik truputį velia, tai reikia balzamo smile.gif
Dar patiko Sante su apelsinais, bet Akropoly gal šito nerasi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bryyla: 20 sausio 2010 - 21:37
QUOTE(bryyla @ 2010 01 20, 22:36)
Aš vienareikšmiškai už ECO purinamąjį šampūną iš Ekostudijos  biggrin.gif Labai gerai putoja, gerai ir aliejus išplauna, plaukai blizga ir papurę. Tik truputį velia, tai reikia balzamo smile.gif
Dar patiko Sante su apelsinais, bet Akropoly gal šito nerasi smile.gif

Ačiū wink.gif turbūt ir aš jamsiu šitą, nes dar ir kokio 19temoj biggrin.gif berods, Summer pasisakymą apie jį skaičiau gerą. O Sante pati šiuo metu naudoju, tik su jojoba, lyg patinka, bet man kažkaip galiukai pasausėję g.gif
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 01 20, 18:08)
ka naudojat plauku galiukams? klausimas ypac Kunigundai  blush2.gif

As tai kaip ir nieko ypatingo. Pries plovima tepu plauku saknis ir galus ivairiais aliejais - saknis - kameliju, per visa ilgi ir galus -kokosu, avokadu, sezamu, arganu ir t.t., lasinu roziu, jazminu, ciobrelio EA. Isplovus plaukus juos supurskiu pagerintu rozmarinu vandeniu -stai ir viskas

QUOTE(Monica @ 2010 01 20, 18:38)
mano ea tiekėjas parašė, kad visgi nė 1 ea nereiktų gryno tepti ant odos, nei levandos nei arbatm.Visgi nemažai ką alergizuoja

tai labai individualu, viena negali, o kitai -nieko. As galiu tepti turbut viska, vienintelis EA, kurio negaliu padauginti -tai apelsinu, taciau tai galioja tik vonioje. Jau pries daug metu pastebejau, kad negaliu maudytis vonioje su apelsinu EA, nes tiesiog "kandzioja" oda. Tuo tarpu kuno kremuose/sviestuose/ lupu balzamuose ir pan. -viskas ok.

QUOTE(GinMintė @ 2010 01 20, 20:38)
O is kur migdolu miltu pirkti? SP ar dar kur yra?

as kazkada maximoje pirkau ax.gif, o kur dabar ju yra tikrai nezinau, kazkaip nera poreikio, tai ir demesio neatkrepiu
Kita vertus, galima ir gintaru miltelius panaudoti, tas pats efektas butu mirksiukas.gif
Atsakyti
mergaites,o si pslmatete??
http://www.naturalis...liai-valikliai/
kazkada klausiau,k manote apie dr Sheler produktelius,dabar ziuriu, ji sertifikuota BDIH ??
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2010 01 20, 22:43)
As galiu tepti turbut viska, vienintelis EA, kurio negaliu padauginti -tai apelsinu, taciau tai galioja tik vonioje.

man irgi tik vienas EA "įtarimų" kelia - palmaroza biggrin.gif Dilgčioja veidas po molio kaukės su juo, bet skaniai kvepia, patinka ir naudoju kartais smile.gif

QUOTE(Nidulia @ 2010 01 20, 23:44)
kazkada klausiau,k manote apie dr Sheler produktelius,dabar ziuriu, ji sertifikuota BDIH ??

niekad neteko naudoti schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 01 21, 00:44)
mergaites,o si pslmatete??
http://www.naturalis...liai-valikliai/

Sveika, turiu kremą iš tos firmos, neblogas, bet antrą kartą nepirkčiau.
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 01 20, 19:32)
kad nematau aš puslapyje sertifikatų sad.gif Kokie ant dezodoranto yra ženklai?

Tai, kad ir nėra tų serifikatų, tik jų ženklas Avalon Organic ir zuikutis, kad netestuota su gyvūnais. Dėlto ir susidomėjau ax.gif

QUOTE(Summer-In-Paris @ 2010 01 20, 20:29)
Puiki sudėtis, bet kad vargiai apsaugos nuo kvapo. Kelioms valandoms nebent. Laveros dezodorantas panašiai sudarytas, augalų vandenys, aliejai ir alkoholis. Tai tik alkoholis kol veikia, tol ir kvapo nebūna.

Aaaaaaaa, aš niekada skysto dezodoranto neturėjau, tai manaiu,kad čia... stebuklas tiesiog g.gif
QUOTE(Hibisco @ 2010 01 20, 21:25)
Merginos, ka naudojate kulnams??????????? Kaip issauseje pas mane, siaubas  blink.gif i tarka panasus....

Sviestmedį biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(SOFIJA5 @ 2010 01 21, 10:32)
Tai, kad ir nėra tų serifikatų, tik jų ženklas Avalon Organic ir zuikutis, kad netestuota su gyvūnais. Dėlto ir susidomėjau  ax.gif

Suki variantas drinks_cheers.gif Žinai, šiaip teoriškai pasvarsčius, nežinau, ar būtų daugiau naudos ar žalos prekiaujant šita kosmetika. Jei orientuotis į atsitiktinį pirkėją, tai gal ir nieko, bet jei į praprususį, tai nežinau. Kiek dėl Suki kilo klausimų - ką deda, kokios kokybės ingredientai, uodegos sukimas dėl sertifikavimo, kuris niekaip neįvyksta... Šitie irgi negali dokumentiškai pagrįsti švarumo...

o dar dezodorantai.. Taigi čia prapultis išvis - užteks kelių blogų atsiliepimų ir susidomėjimas bus numarintas sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 01 21, 10:32)
niekad neteko naudoti  schmoll.gif

as kazkada naudojau dr. Scheler kremus, tik jie buvo zymiai pigesni, dabar pakeite dizaina is sviesaus stiklo i tamsu, tai kaina 3 kartus pakilo doh.gif
siaip manyciau, kad jie neblogi, nes kremai, kuriuos turejau, tikrai naturaliomis zolemis kvepejo, o jei kuri uzmesdavau, tai prisiminusi po 2 menesiu , rasdavau jau prarugusi. Juk sintetiniai pradaryti kremai, menesiu menesius stovedavo kvepiantys ir nepakite
Atsakyti