QUOTE(Hibisco @ 2010 01 20, 20:49)
Mano liudna patirtis su Nidulios receptu unsure.gif
Labai pasinesus buvau isbandyti ta zarnyno sluota, viska susipirkau ir pradejau vykdyti pries kelias dienas. Pirmas pora dienu nieko ypatingo nepajutau, o veliau kaip prasidejo ziaurus pilvo diegliai, nezinau kur detis antra para, net i darba norejau neiti siandien. Zodziu, ziauriai viskas issiderino.... Mitybos nepakeiciau, valgiau ta pati, ka visada ir ta pati, ka kiti seimos nariai. Na, itariu, man tiesiog netiko.
Tikiu, kad kitoms viskas gai buti gerai ir sveikinu 4u.gif
Bet perspeju, kad gali visaip sureaguot organizmas unsure.gif
ko gero kazkokios seklytes tau putima pilvuko sukelia
o isgerusi misinio ar pries ji, nevalgai bent pusvalandi? nesjei po valgio geri misinuka, tai puvimas viduriuose gaunasi
O kulnus po vonios ar duso, itrinu kokosu aliejumi (manau bet kuris kitas taip pat tiktu) ir medvilnines kojinaites uzsimaunu. Kazkada ranku pirstai buvo suskirde, tai pasildziau alyvuogiu aliejuka, gausiai sutepiau ir uzsimoviau latekso ar tai vinilo pirstines, tipo kauke dariau taip, kad nepabegtu aliejukas. Manau kulnams kauke taip pat tokia galima padaryti. Pamenu, viena zolininke pasakojo, kad suskirdusiems kulnams labai tinka bulviu lupenu nuoviro voneles. Galetum dar pamirkyti juros druskos voneleje, po to aliejuka su medumi sumaisyti ir tokia kauke uzdeti po voneles zoliu ar lupenu. Reikia minkstinti oda kulnu, o kai atmirkusi gal akmenuku svelniai nutrinti negyva oda, kad, po ja esanti, gyvoji kvepuotu normaliai