Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 01 20, 17:14)
galimagryna ea arbatmedzio ant spuogo tept?

mano ea tiekėjas parašė, kad visgi nė 1 ea nereiktų gryno tepti ant odos, nei levandos nei arbatm.Visgi nemažai ką alergizuoja (kad ir mūsų Nidulią). na, ir jau mūsų buvo apšnekėta, kad negalima nuolat naudoti to pateis ea ar jų mišinio, nes irgi galima išalergizuoti organizmą. Beje, benzoinas yra l. stiprus dirgiklis, taip kad naudokit atsargiai, smarkiai atskiestą. Benzoin resinoid and oil: A well documented sensitiser - RIFM recommend only grades processed to remove the allergens should be used in consumer products. These grades are not generally available via aromatherapy suppliers
Summer, mėginuką kubebos visada turėsiu, ir dar į asm. sandėliuką papirksiu smile.gif
Atsakyti
Mano kokosų aliejaus kvapas iš KN kažkoks aštresnis pasidarė g.gif Pirkau beveik prieš metus, nėra galiojimo datos... Galvoju, gal galiojimo laikas jau pasibaigęs unsure.gif
QUOTE(Daddygirl @ 2010 01 20, 18:24)
tai kad Tu pati atsakydavai i savo klausima  biggrin.gif

turiu gal 1,5 metu senumo - viskas gerai.
buna.

Man būtų ir palinksėjimo užtekę biggrin.gif tongue.gif va dabar tai jau aišku viskas...
Atsakyti
va, pasidariau blakstienoms pagal si recepteli, tik varnalesu nedejau, nes pas mane jos ne visiskai natural-ekologiskos:

BLAKSTIENOMS

Paruoškite mišinį: lygiomis dalimis paimkite ricinos ir varnalėšų aliejaus bei aliejinio vitamino E tirpalo, įpilkite alavijo sulčių. Komponentus sumaišykite ir pipete sulašinkite į tuščią tušo tūbelę - balzamas bus patogiame flakonėlyje. Tepkite jį įprastai, blakstienas padenkite lygiai. Mėnesį laiko šiuo balzamu prieš naktį tepkite blakstienas, ir jos užaugs tankios, tvirtos, o akys bus gražios, žvilgsnis gilus. Pasiekusios norimą tikslą, nepamirškite šio balzamo vartoti profilaktiškai
Atsakyti
QUOTE(Pasaulė @ 2010 01 20, 14:30)
Gal galima būtų daugiau atsiliepimų apie šias priemones?
Dr. Hauschka rankų kremas

Labai geras. Mano nr. 1 smile.gif Praėjo laiko, kol prisijaukinau, o po to nieko panašaus ir neberadau. Labai gerai drėkina, nors atrodo gan lengvas. Ir kvapas labai prie širdies. Siūlyčiau pradžiai mėginuką nusipirkti, gal nepatiks. Man pradėjo patikti naudojant trečią mėginuką. Skaičiau, kad ne vienai man reikėjo laiko su juo susidraugauti, bet jau po to thumbup.gif

QUOTE(Dovish @ 2010 01 20, 15:54)
Summer-In-Paris, kokios konsistencijos darai molį, kai darai iš jo prausiklį? Skystenį negu kaukę? 4u.gif

Taip, truputį skystesnį ir tiek mirksiukas.gif

QUOTE(Monica @ 2010 01 20, 19:38)
Summer, mėginuką kubebos visada turėsiu, ir dar į asm. sandėliuką papirksiu smile.gif

Puiku cool.gif O jis dar gal ir daro ką nors gero? 4u.gif Be kvepėjimo.
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2010 01 20, 18:58)
Puiku cool.gif O jis dar gal ir daro ką nors gero? 4u.gif Be kvepėjimo.

antivirusinis, antibakterinis, tinka viršut. kvėpaviimo ligų , virškinimo sutrikimų gydymui smile.gif
Atsakyti
Merginos, ka naudojate kulnams??????????? Kaip issauseje pas mane, siaubas blink.gif i tarka panasus....
Atsakyti
QUOTE(Hibisco @ 2010 01 20, 19:25)
Merginos, ka naudojate kulnams??????????? Kaip issauseje pas mane, siaubas  blink.gif i tarka panasus....

Aš tik sviestmedį smile.gif neprisiruošiu kažko efektingesnio pasigamint doh.gif
Atsakyti
Mano liudna patirtis su Nidulios receptu unsure.gif
Labai pasinesus buvau isbandyti ta zarnyno sluota, viska susipirkau ir pradejau vykdyti pries kelias dienas. Pirmas pora dienu nieko ypatingo nepajutau, o veliau kaip prasidejo ziaurus pilvo diegliai, nezinau kur detis antra para, net i darba norejau neiti siandien. Zodziu, ziauriai viskas issiderino.... Mitybos nepakeiciau, valgiau ta pati, ka visada ir ta pati, ka kiti seimos nariai. Na, itariu, man tiesiog netiko.
Tikiu, kad kitoms viskas gai buti gerai ir sveikinu 4u.gif
Bet perspeju, kad gali visaip sureaguot organizmas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Hibisco @ 2010 01 20, 20:49)
Labai pasinesus buvau isbandyti ta zarnyno sluota, viska susipirkau ir pradejau vykdyti pries kelias dienas. Pirmas pora dienu nieko ypatingo nepajutau, o veliau kaip prasidejo ziaurus pilvo diegliai, nezinau kur detis antra para, net i darba norejau neiti siandien. Zodziu, ziauriai viskas issiderino.... Mitybos nepakeiciau, valgiau ta pati, ka visada ir ta pati, ka kiti seimos nariai. Na, itariu, man tiesiog netiko.
Tikiu, kad kitoms viskas gai buti gerai ir sveikinu 4u.gif
Bet perspeju, kad gali visaip sureaguot organizmas unsure.gif

ko gero kazkokios seklytes tau putima pilvuko sukelia smile.gif o isgerusi misinio ar pries ji, nevalgai bent pusvalandi? nesjei po valgio geri misinuka, tai puvimas viduriuose gaunasi sad.gif
O kulnus po vonios ar duso, itrinu kokosu aliejumi (manau bet kuris kitas taip pat tiktu) ir medvilnines kojinaites uzsimaunu. Kazkada ranku pirstai buvo suskirde, tai pasildziau alyvuogiu aliejuka, gausiai sutepiau ir uzsimoviau latekso ar tai vinilo pirstines, tipo kauke dariau taip, kad nepabegtu aliejukas. Manau kulnams kauke taip pat tokia galima padaryti. Pamenu, viena zolininke pasakojo, kad suskirdusiems kulnams labai tinka bulviu lupenu nuoviro voneles. Galetum dar pamirkyti juros druskos voneleje, po to aliejuka su medumi sumaisyti ir tokia kauke uzdeti po voneles zoliu ar lupenu. Reikia minkstinti oda kulnu, o kai atmirkusi gal akmenuku svelniai nutrinti negyva oda, kad, po ja esanti, gyvoji kvepuotu normaliai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 20 sausio 2010 - 20:07
QUOTE(Hibisco @ 2010 01 20, 19:49)

Žinok man irgi panašiai buvo pavartojus kokias tris dienas, dvi paras kankino diegliai, bet skrandyje blink.gif doh.gif nieko daryt negalėjau, tik gulėt... Dėl visko kaltinau picą, bet kai taip papasakojei, gal ir man nuo jo g.gif bet dabar toliau geriu ir viskas gerai... O išsigydžiau gerdama ramunėlių arbatą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 01 20, 18:06)
Kadangi tarp mūsų mylimų klienčių (-tųsmile.gif ) vis atsiranda besiteiraujančių apie latvišką natūralią kosmetiką MADARA, pranešame, kad dar yra paskutinė galimybė užsisakyti senosios gerosios Madaros smile.gif.
Išsiaiškinome, jog ši kompanija turi naujus akcininkus - cheminių medžiagų platintojus, ir mūsų tiekėjai šio prekinio ženklo nebesiūlys, nebegalėdami garantuoti šių produktų natūralumo ir kokybiškumo. 

kokie šaunuoliai Biolinijoje thumbup.gif Gerbiu, mąsto teisingai cool.gif Akcininkų žodis visada svarbiausias, o dar tokių kitaip mąstančių doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 01 20, 19:53)
ko gero kazkokios seklytes tau putima pilvuko sukelia smile.gif o isgerusi misinio ar pries ji, nevalgai bent pusvalandi? nesjei po valgio geri misinuka, tai puvimas viduriuose gaunasi sad.gif
O kulnus po vonios ar duso, itrinu kokosu aliejumi (manau bet kuris kitas taip pat tiktu) ir medvilnines kojinaites uzsimaunu. Kazkada ranku pirstai buvo suskirde, tai pasildziau alyvuogiu aliejuka, gausiai sutepiau ir uzsimoviau latekso ar tai vinilo pirstines, tipo kauke dariau taip, kad nepabegtu aliejukas. Manau kulnams kauke taip pat tokia galima padaryti. Pamenu, viena zolininke pasakojo, kad suskirdusiems kulnams labai tinka bulviu lupenu nuoviro voneles.  Galetum dar pamirkyti juros druskos voneleje, po to aliejuka su medumi sumaisyti ir tokia kauke uzdeti po voneles zoliu ar lupenu. Reikia minkstinti oda kulnu, o kai atmirkusi gal akmenuku svelniai nutrinti negyva oda, kad, po ja esanti, gyvoji kvepuotu normaliai

Aciu uz patarimus, Nidulia 4u.gif
As misini geriau po valgio, o po to nevalgydavau, nes taip buvau supratusi... Cia gal ir mano klaida unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(bryyla @ 2010 01 20, 20:03)
Žinok man irgi panašiai buvo pavartojus kokias tris dienas, dvi paras kankino diegliai, bet skrandyje  blink.gif  doh.gif nieko daryt negalėjau, tik gulėt... Dėl visko kaltinau picą, bet kai taip papasakojei, gal ir man nuo jo  g.gif bet dabar toliau geriu ir viskas gerai... O išsigydžiau gerdama ramunėlių arbatą smile.gif

As irgi geriu ramuneliu arbata, bet man turbut labiau uzsizarazijo, tai nelabai ka padeda... schmoll.gif
Atsakyti