Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(SOFIJA5 @ 2010 01 20, 17:09)
Pereinu į naują temą su senu klausimu ax.gif
Gal galite pagelbėti?  4u.gif

sudėtis gera, o kodėl manai, kad jis bus veiksmingas? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(ernesin @ 2010 01 20, 17:18)
Čia gintaras susmulkintas iki dulkės smulkumo wink.gif Žinok neužfiksavau kokios firmos, bet pardavėja prie mano akių pasitepė nosį, tai ta pudra ant akių rodos susigėrė į odą ir dingo blizgesys biggrin.gif

po to turbūt nuo visokių nesąmoningų priemonių, dažymų ir pan pas mane suplonėjo, turbūt reiktų vėl skustis plikai, kad turėti viena ranka neapimamas kasas biggrin.gif

tai gal galima tada pudrintis su tuo iš Astromineralogijos centro? biggrin.gif Ar anas dar smulkesnis? biggrin.gif

vos balsu neužsikvatojau lotuliukas.gif Jei skusimės, tai abi drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 01 20, 17:21)
tai gal galima tada pudrintis su tuo iš Astromineralogijos centro? biggrin.gif Ar anas dar smulkesnis? biggrin.gif

vos balsu neužsikvatojau  lotuliukas.gif Jei skusimės, tai abi  drinks_cheers.gif

Na tu buvai rašiusi, kad to kur turi jaučiasi grūgeliai, o čia kaip mineralinė pudra būtų, tikrai, kaip dulkės smile.gif

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 01 20, 19:21)
sudėtis gera, o kodėl manai, kad jis bus veiksmingas? biggrin.gif

Taigi, gavau aš šitą naują dezodorantą, pačiupinėjau, pauosčiau, ženkliukus apžiūrėjau ir pagalvojau, kaip tai elementaru ir toks noras atėjo pačiai ką nors panašaus susimakaluoti biggrin.gif
O dėl serifikavimo klausiu, nes norim šia kosmetika prekiauti, o aš kaip minėjau, JAV sertifikatų nežinau. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 01 20, 17:25)
Na tu buvai rašiusi, kad to kur turi jaučiasi grūgeliai, o čia kaip mineralinė pudra būtų, tikrai, kaip dulkės  smile.gif

jaučiasi, jei padaugini, iš vargo jais tik galima pudruot...

QUOTE(SOFIJA5 @ 2010 01 20, 17:25)
O dėl serifikavimo klausiu,

kad nematau aš puslapyje sertifikatų sad.gif Kokie ant dezodoranto yra ženklai?
Atsakyti
[quote=Ugvilė,2010 01 20, 18:57]
o Monika Vilniuje gyvena? Gal kauniskems galima susiorganizuot koki siuntinuka is jos blush2.gif

Taip Ugvile Monika Vilniuje gyvena nueik i svetaine ten detaliai viskas aprasyta apie prekiu pristatyma, kas kur, kaip...
O man avokadai tai geris plaukam thumbup.gif ir kremukui veidui gamintis, pirkau pabandymui 50ml, o dabar reiks visa 100ml eit, tai jis man labai greit naudojasi, visur tinka thumbup.gif
Atsakyti
4u.gif merginos oriu paklaust del sviestmedzio, turiu is akomos, tik vienas buvo lygios konsistencijos, o kitas tokiom kruopelytem ir jos sunkiai isigeria i oda, jis geras?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dote: 20 sausio 2010 - 17:54
QUOTE(bryyla @ 2010 01 20, 14:37)
Tai praleidau turbūt, kur buvo kalbėta arba neatkreipiau dėmesio, nes tada nereikėjo  blush2.gif

Beje, Nidulia, kiek mokėjai akropoly už kokosų aliejų? SP jis beveik 25 lt kainuoja (250 ml)  rolleyes.gif

tai tiek ir mokejau 24, kazkiek centu, o uz ta laukini Europoje mokejau 19,.....
mergaites, va koki laiskeli gavau, Madaros myletojos, apsiprekinkite gal

Kadangi tarp mūsų mylimų klienčių (-tųsmile.gif ) vis atsiranda besiteiraujančių apie latvišką natūralią kosmetiką MADARA, pranešame, kad dar yra paskutinė galimybė užsisakyti senosios gerosios Madaros smile.gif.
Išsiaiškinome, jog ši kompanija turi naujus akcininkus - cheminių medžiagų platintojus, ir mūsų tiekėjai šio prekinio ženklo nebesiūlys, nebegalėdami garantuoti šių produktų natūralumo ir kokybiškumo.
Taigi, prikabiname MADAROS asortimento sąrašiuką - jei pageidaujate užsisakyti kokį produktą - rašykite el. paštu.

Taip pat tęsiasi gundančių wink.gif nuolaidų taikymas kai kuriems EARTHBOUND ORGANICS produktėliams! Daugiau apie tai www.biolinija.lt

niekaip iki Monikos nenulekiu, o jau hidrolatu nei laso neturiu, tai siandien nors ECO tinika nuciupau, po paraliais, 100 ml 31 litas doh.gif
Atsakyti
ka naudojat plauku galiukams? klausimas ypac Kunigundai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 01 20, 18:06)
tai tiek ir mokejau 24, kazkiek centu, o uz ta laukini Europoje mokejau 19,.....

O tai abu išbandei? Kurio kvapas skanesnis, saldesnis ir labiau į kokosus panašus? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2010 01 20, 19:12)
O tai abu išbandei? Kurio kvapas skanesnis, saldesnis ir labiau į kokosus panašus?  smile.gif

abu laaaaabai kvepia ir labai skanus, mano dukra puse sueda, tai reikia dalintis dabar, nes susiruosiu teptis, o ten jau tik dugnas sviecia smile.gif o ta antra Biona, RAW (neapdorotas-laukinis) visgi antra karta pirkau, man jis kazkodelmielesnis, jame net siek tiek grudeliu kartais juntama, nes jis net neapdorotas. Siaip abu juk nerafinuot naturalus.
imesiu i eko gyvenimo tema, bet ir cia pasakysiu: nuo persalimo: karstas pienas, medus ir saukstelis sio kokosu aliejaus. Man tikrai padeda, anyta prigirdziau-padejo ir jai. Pameginkite, kurios nevimcioja nuo pieno lotuliukas.gif
Atsakyti
Use it or lose it! Our products are free from chemical preservatives - yippee!http://www.iamnatural.co.uk/index.html
biggrin.gif
Ka manot? Cia dar vienas sviezios kosmetikos saldytuve atvejis? smile.gif
Man tai itartina, kai teigiama, kad VISI produktai be konservantu ax.gif g.gif O gal? rolleyes.gif smile.gif

QUOTE(bryyla @ 2010 01 20, 16:09)

tai kad Tu pati atsakydavai i savo klausima biggrin.gif

turiu gal 1,5 metu senumo - viskas gerai.

QUOTE(dote @ 2010 01 20, 16:52)
4u.gif merginos oriu paklaust del sviestmedzio, turiu is akomos, tik vienas buvo lygios konsistencijos, o kitas tokiom kruopelytem ir jos sunkiai isigeria i oda, jis geras?

buna.
matyt priklauso nuo laikymo salygu, temp svyravimu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daddygirl: 20 sausio 2010 - 18:27
QUOTE(Satura @ 2010 01 19, 13:01)
Irgi galėčiau pareikšti, kad namuose auginu žalią dramblį ir tepasiunta visi, įrodinėdami, kad taip nėra tongue.gif  lotuliukas.gif

Gerai čia pasakei thumbup.gif

QUOTE(Rkatyte @ 2010 01 19, 15:39)
Jau matau, kaip mes einam pas tave prekintis smile.gif ispek busimus darbdavius, kad kartu atsivesi kruva klientu  mirksiukas.gif

blush2.gif 4u.gif per artimiausias dienas jau turėčiau tiksliai žinoti, priėmė mane ar ne.

QUOTE(Satura @ 2010 01 19, 17:21)
dar vieni Akamuti platintojai - Kremukas.lt.

blink.gif tokių antkainių akyse nerėgėjus...

wink.gif+2010 01 19, 18:15-->
QUOTE(Simse wink.gif @ 2010 01 19, 18:15)
Čia ne apei kosmetiką, bet gal kas patars:gal gaminate ar perkate ką nors, kas sumažintų mms skausmus? blush2.gif

Geriam nakvišų, agurklių aliejus, tepamės krūtinę mišinuku iš aliejaus, ylang-ylang ir pelargonijų EA.

wink.gif+2010 01 19, 22:04-->
QUOTE(Simse wink.gif @ 2010 01 19, 22:04)
O kai gaminate kremus, balzamus ir kitus gėrius, tai kaip proporcijas ar pačios sugalvjoat, ar kur susirandat? ax.gif

Aš tai daugiausia iš akies viską dedu, bet laikausi pvz. tam tikrų proporcijų, medžiagų derinimo ir pan.

QUOTE(kryyste @ 2010 01 19, 23:28)
Gal koks actas netinkamas buvo? Beje aš dabar naudojau obuolių, ar ir kitų rūšių tinka?

Kiek pamenu, Dailus_kvietkelis minėjo, jog tinka bet koks actas.

QUOTE(Nidulia @ 2010 01 20, 00:21)
tik noriu summer issamesnio paaiskinimo, kokio muilo, kaip, kiek??

Kad lyg Daddygirl apie muilą pasakojo blush2.gif Aš muilo nededu į prausiklį.

QUOTE(Monica @ 2010 01 20, 09:45)
Skanios citrusų natos yra laurenė (litsea), o paskutinis mane sužavėjęs ea yra Cubeb, java pepper.

bigsmile.gif kaip čia skaniai aprašei. Kažkokį tuol. vandenį turiu, kvėpintą pipiriukais ir citrusais, nu labai įdomus kvapas. Noriu ir Cubeb pauostyti. Prie progos, jei dar turėsi 4u.gif blush2.gif

QUOTE(SOFIJA5 @ 2010 01 20, 12:22)
Įmetu dezodoranto sudėtį:
Alcohol, Aqua, Citrus Grandis (Grapefruit) Peel Oil, Geranium Maculatum Oil, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) oil, Barosma Betulina (Buchu) Leaf oil.

Puiki sudėtis, bet kad vargiai apsaugos nuo kvapo. Kelioms valandoms nebent. Laveros dezodorantas panašiai sudarytas, augalų vandenys, aliejai ir alkoholis. Tai tik alkoholis kol veikia, tol ir kvapo nebūna.
Atsakyti