Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Satura @ 2010 01 20, 16:29)
kad kartais būna įgimti tie pabrinkimai. Arba sutrinka žmonėms skysčių šalinimas, atsiranda patinimų. Pvz., man kažkada rodė, kaip tepti kremu/geliu paakius - įtapšnoti švelniai palei akiduobės kaulą, po antakiu (antrą jau kartą išgirdau, kad ir tą vietą reikia), bet paskutinis brūkštelėjimas apačioje vistiek turi būti pagal limfos tekėjimo liniją - kaulo kraštu nuo nosies link ausies. Tik, aišku, irgi labai švelniai biggrin.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2010 01 20, 16:28)
Man paakių tepti dar nereikia  ax.gif Tik profilaktiškai pateplioju, specealiai paakims nieko neperku, tepu tuo, ką ir veidą. O pasidariusi esu gelį iš hidrolatų ir aliejukų. Jis toks lengvas, tai tikrai tinka smile.gif Paakims manau ir kelis aliejukus galima pamaišyti. Tik va sakau, kokio žiūrint efekto tau reikia... Man kosmetologė kažkada sakė, kad paakims daug geriau geliai, nes kremai kaupiasi po oda paakių, patenka pro akių kraštelį. Dar dėl šios priežasties reikia paakių kremą tepti atsargiai ir toliau nuo akių, užtenka tą kauliuką patept smile.gif na gal čia ne į temą atsakiau biggrin.gif

O man kosmetologe sake, kad paakiams aliejuko gali negaileti, nes paakiu odoj nera riebaliniu liauku, o veidui aliejukus reikia atidziai atsirinkti/prisitaikyti, ir geriau vis tik naudoti pakaitom su kremais 4u.gif
Beje, kosmetologe irgi domisi naturalia kosmetika (kaip ir nenaturalia - vis tik taikosi prie kliento) ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nirida @ 2010 01 20, 16:21)
O kaip smagu, kad ir Uteniskiu yra thumbup.gif na pas mus su EA sunkus reikalas, tiesa sake Satura, AromaNatural gali krepseli susikrauti ir as is pradziu taip galvojau, bet pati pas Monica nuvaziavau ir pauostinet galejau ir patarimu gavau  thumbup.gif Jei kada vel vaziuosiu galesiu ir tau siuntinuka paimti aisku, jei nori ax.gif Parasyk i AZ

o Monika Vilniuje gyvena? Gal kauniskems galima susiorganizuot koki siuntinuka is jos blush2.gif

QUOTE(lidusia @ 2010 01 20, 16:30)
aš avokadų naudoju.  smile.gif

o tau jis negriauzia akiu? eina sau man tik vos patepu aplink akis, tuoj pradeda niezteti ir verkti, tai sunaudojau ne paakiams doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 01 19, 23:48)
taigi su tavim ir uostėm biggrin.gif Skanus, bet ryškesnio įspūdžio nepaliko smile.gif
nafta sad.gif

QUOTE(Monica @ 2010 01 20, 08:45)
man juzu įspūdžio nepaliko, nevertas savo kainos cool.gif . Skanios citrusų natos yra laurenė (litsea),

as ir juzu ur laurenius uostyciau ir uostyciau wub.gif , bet jie abu apetita skatina, o ji as ir taip gera turiu doh.gif

QUOTE(Diva:) @ 2010 01 20, 11:02)
Ir  help.gif  , gal koki stebukla rankoms patartumet, kurios sauseja, dziusta, nu net skauda unsure.gif  . Dabar turiu Sante su imbieru-  dziusta rankos, baisu...

vienareiksmiskai saltalankio alieju maisyta su sviesmedziu ir kitais aliejais, dar benzoino, miros, paciules ir pan. EA

QUOTE(GinMintė @ 2010 01 20, 11:44)
Merginos, is ko galima pasidaryti pylinga veidui? Kad nebutu per astrus, bet ir gerai nusveistu  g.gif

migdolu miltai sumaisyti su kokiu aliejum, ar grietinele, dar galima deti kokoso drozliu

QUOTE(bryyla @ 2010 01 20, 15:01)
Jau buvau užklaususi, bet niekas n eatrašė  blush2.gif Kiek galioja lūpų balzamai? Tiek, kiek jo sudedamosios dalys?

ilgai galioja, as viena radau, daryta nuo vasaros -viskas su juo gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rkatyte @ 2010 01 20, 16:49)
O man kosmetologe sake, kad paakiams aliejuko gali negaileti, nes paakiu odoj nera riebaliniu liauku,

tai anot jos išeitų, kad juos reikia tepti ant odos, kuri tarp pačios akies ir akiduobės kaulo? Ar kažką ne taip supratau? Nes kiti sako, kad čia kaip tik nereikia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(SOFIJA5 @ 2010 01 20, 13:22)
Merginos, reikia pagalbos  4u.gif
Ar kuri esate naudojusi šią kosmetiką?
http://www.avalonorganics.com/

Aš pati amerikiečių ženklinime visai nesigaudau. Ar ji tikrai gera, organiška? Prašau užmesti akį  4u.gif

Įmetu dezodoranto sudėtį:
Alcohol, Aqua, Citrus Grandis (Grapefruit) Peel Oil, Geranium Maculatum Oil, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) oil, Barosma Betulina (Buchu) Leaf oil.

Visi Oil yra Certified Organic by Quality Assurance International

Kiek aš suprantu, tai nebloga sudėtis. Ar ne?  g.gif

Pereinu į naują temą su senu klausimu ax.gif
Gal galite pagelbėti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2010 01 20, 16:59)
ilgai galioja, as viena radau, daryta nuo vasaros -viskas su juo gerai  mirksiukas.gif

Ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 01 20, 18:00)
tai anot jos išeitų, kad juos reikia tepti ant odos, kuri tarp pačios akies ir akiduobės kaulo? Ar kažką ne taip supratau? Nes kiti sako, kad čia kaip tik nereikia  doh.gif

As supratau kad tarp akies ir akiduobes kaulo, bet tik apatini voka. Bet zinai, greitai su ja susitiksiu, dar pasitikslinsiu ir parasysiu, nes jei visas klaidinsiu, tai negerai mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rkatyte: 20 sausio 2010 - 17:12
galimagryna ea arbatmedzio ant spuogo tept?
Atsakyti
QUOTE(Rkatyte @ 2010 01 20, 17:12)
As supratau kad tarp akies ir akiduobes kaulo, bet tik apatini voka. Bet zinai, greitai su ja susitiksiu, dar pasitikslinsiu ir parasysiu, nes jei visas klaidinsiu, tai negerai  mirksiukas.gif

labai įdomu bus, gal čia naujas jaunystės eliksyras biggrin.gif

bozkakoszka20, tikrai galima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 01 20, 19:14)
galimagryna ea arbatmedzio ant spuogo tept?

Galima, tikrai galima 4u.gif
Atsakyti
Satura ačiū už naują temukę 4u.gif

QUOTE(Satura @ 2010 01 19, 11:09)
o pudra tai čia šiaip smulkintas gintaras ar kokios firmos? Jei firmos, tai kokio pavadinimo?
Čia gintaras susmulkintas iki dulkės smulkumo wink.gif Žinok neužfiksavau kokios firmos, bet pardavėja prie mano akių pasitepė nosį, tai ta pudra ant akių rodos susigėrė į odą ir dingo blizgesys biggrin.gif

QUOTE(Daddygirl @ 2010 01 19, 11:48)
o dar norejau paklaust, del to mito apie nuskutimus. Jus man pasakykit, cia nesamone, ar tikrai padeda, kai vaikus plikai nuskuta?

Mus su seserimi mažytes skuto plikai, tai tikrai buvo kasos, kad viena ranka neidavo apimti, tik po to turbūt nuo visokių nesąmoningų priemonių, dažymų ir pan pas mane suplonėjo, turbūt reiktų vėl skustis plikai, kad turėti viena ranka neapimamas kasas biggrin.gif

Mano ir antroje pakuotėje alavijų gelis rudas, taigi jis toks ir turi būti AgnėMMM wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ernesin: 20 sausio 2010 - 17:19