Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

Nidulia, ir kitos, rūgštis visas reikia naudoti l. atsargiai, l. mažais kiekiais. galima bandyti nuo 0,5 proc. Max. -2 proc. Tai jei pvz į 10 ml, būtų tik 0,2 g. Nidulia, ir ob. rūgštį į delną pylei cool.gif .
Atsakyti
Šiaip niekada nesidažau, bet šiuo metu kilo toks noras, o jokios dekoratyvinės kosmetikos apskritai neturiu. Gal galėtumėte papasakoti apie savo mėgstamiausias dekoratyvinės kosmetikos priemonės? Tiesa, Hauchka bronzantai, kaip supratau visų mėgiami smile.gif .
Atsakyti
Merginos sakykite ar tiktu toks Rasulo molis berods Summer isgirtam prausikliui daryti (kur maiso tiesiog moli su vandenuku ir prausiasi) 4u.gif
user posted imageuser posted image

tik ziuriu antrasis brangesnis, kazi cia del firmos ar jis kuo geresnis?

ir dar klausimukas, gal patartumete koki gera skysta muila rankoms, kad nesausintu, gerai praustu be jokiu imantriu kvapu, kadangi pati turiu dermatita o jau nebezinau koki muila ir bepirkti, kad neerzintu, nesausintu, svariai praustu, db turejau si, tai labai nepatiko user posted image nes erzino, labai neskalsus, nenuprausdavo elementariu nesvarumu nuo ranku odos, neputojo visiskai, aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramintėlė 25: 29 sausio 2010 - 12:33
QUOTE(Satura @ 2010 01 29, 12:49)
dabar paprastai aš paaiškinsiu, ką padarei. Kai buvai išvyta už tiesioginę kremuko reklamą, grįžai su paslėpta reklama. Anoks čia rinkos tyrimas, paimti savo atstovaujamos parduotuvės sviesto (ne joks ten kūno kremas) akcijinę kainą ir lyginantis su konkurentais šūkauti, kokie jūs pigūs...

suprantu, kad parduoti reikia, bet ar su sąžine bent kartais padraugauji?  mirksiukas.gif
ištirpink ir sumaišyk su skystu aliejumi  4u.gif

Faktai yra faktai 4u.gif
Kazkam jie gali nepatikti, bet kainu ralybe yra tokia. Jusu teise rinktis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jolie23 @ 2010 01 29, 12:53)
Merginos, dar norėčiau paklausti, kokias ekologiškas depiliacines priemones naudojate? Kurios jums patiko labiausiai? Kiek radau internete, LT yra Acorelle ir Moom, ar daugiau?
4u.gif

as tai pasidarau pati is cukraus, medaus ir citrinos sulciu kosele depiliacijai.. cia po to reikia su juostelem depiliuot.. o kai bandziau kur be juosteliu, vien su cukraus mase (cukrus, citrinos sultys ir vanduo) nieko man nesigavo..

QUOTE(Peach18 @ 2010 01 29, 13:17)
Šiaip niekada nesidažau, bet šiuo metu kilo toks noras, o jokios dekoratyvinės kosmetikos apskritai neturiu. Gal galėtumėte papasakoti apie savo mėgstamiausias dekoratyvinės kosmetikos priemonės? Tiesa, Hauchka bronzantai, kaip supratau visų mėgiami smile.gif .

aha Hauschkos bronzantas super (esu foto ikelus i hauschkos tema jeigu ka)..
mano paskutiniu metu labai paprastas makiazas buna - pudra (krempudra arba mineraline pudra), bronzantas ir tusas smile.gif
Atsakyti
Ramintėle 25, kokia tų molių sudėtis? Jie su kažkuo maišyti? Logonos esu turėjusi kažkokią molio masę, tai joje buvo daug ko įdėta g.gif

QUOTE(Klaida @ 2010 01 29, 12:32)

moderatoriai tokią įkyrią reklamuotoją gali kitaip įvertinti smile.gif Kadangi man iš principo manipuliatoriai nepatinka, apeisiu šią parduotuvę ratu cool.gif Taip pat ir dėl aukštų kainų mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Ramintėlė 25 @ 2010 01 29, 12:25)
ir dar klausimukas, gal patartumete koki gera skysta muila rankoms, kad nesausintu, gerai praustu be jokiu imantriu kvapu, kadangi pati turiu dermatita o jau nebezinau koki muila ir bepirkti, kad neerzintu, nesausintu, svariai praustu,

Laveros pabandyk wink.gif Jei egzeminei odai labai tiko, tai gal ir dermatitinei tiks g.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 01 29, 12:53)
na pavarei  lotuliukas.gif

šitos kaip norėjau, bet Monica dar neturėjo  ax.gif Milteliais ji ar skysta?

gera dainelė  thumbup.gif  lotuliukas.gif

obuoliu rugstis miltukais. dabar reikia issiaiskinti, kiek gi jos reikia deti, nes siaip geras dalykas odelei obuoliu rugstele
Niu sakau, vakaras buvo "superinis" smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Monica @ 2010 01 29, 13:05)
Nidulia, ir kitos, rūgštis visas reikia naudoti l. atsargiai, l. mažais kiekiais. galima bandyti nuo 0,5 proc. Max. -2 proc. Tai jei pvz į 10 ml, būtų tik 0,2 g. Nidulia, ir ob. rūgštį į delną pylei cool.gif .

nu jau ne, po bandymu su alunu delne, si karta jau paemiau indeli smile.gif bet is akies imeciau rugsteles, tai matyt gerai imeciau, kad net snukeli sutrauke smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 01 29, 12:44)
bet is akies imeciau rugsteles, tai matyt gerai imeciau, kad net snukeli sutrauke smile.gif

negaliu lotuliukas.gif O mano planas tai natūralias gamtinius rūgštinius pylingus kartais su ja pasidaryti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 01 29, 00:42)
Sultry, aš tai nepamiršau, kur tu buvai  ax.gif Laukiu Skandinavijos natūralios kosmetikos rinkos tyrimo ataskaitos  cool.gif

blush2.gif
labai mazas tas tyrimukas,o ir rezultatus siuo metu 'antruos namuos' palikus.tai grisiu ir prisiduosiu biggrin.gif (is viso mastau visa savo kosmetikso krepsa i kosmetiniu tema mest.. g.gif )

QUOTE(Peach18 @ 2010 01 29, 14:17)

ir dr.h seseliai wink.gif) dar galetu kokia nauja palete sugalvot su man tinkamom spalvom,butu is viso idealu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Sultry @ 2010 01 29, 12:47)
labai mazas tas tyrimukas,o ir rezultatus siuo metu 'antruos namuos' palikus.tai grisiu ir prisiduosiu  biggrin.gif (is viso mastau visa savo kosmetikso krepsa i kosmetiniu tema mest.. g.gif )

vistiek įdomu drinks_cheers.gif bent užsimink, ar viskas pas juos importas, ar kažką ir savo unikalaus gal gamina?
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 01 29, 13:39)
Ramintėle 25, kokia tų molių sudėtis? Jie su kažkuo maišyti? Logonos esu turėjusi kažkokią molio masę, tai joje buvo daug ko įdėta  g.gif
Laveros pabandyk wink.gif Jei egzeminei odai labai tiko, tai gal ir dermatitinei tiks  g.gif

Logonos nera sudeties. nes cia ziuriu Violey traukinuke, paciu produktu dar neturiu, o tautropfen tai va kokia-Ingredients/INCI Tautropfen Rhassoul pure:
MOROCCAN LAVA CLAY.....
Del prausiklio o kuris butent is Laveros? Nes kiek maciau yra 2: su almond milk ir calendula su buckthorn ax.gif aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 25 @ 2010 01 29, 13:02)
Logonos nera sudeties. nes cia ziuriu Violey traukinuke, paciu produktu dar neturiu, o tautropfen tai va kokia-Ingredients/INCI Tautropfen Rhassoul pure:
MOROCCAN LAVA CLAY.....

Del prausiklio o kuris butent is Laveros?

tokį aš turėjusi esu. O jei kitų firmų paprastas rasulas, tai ar ne pigiau kad ir KN jo pirkti? g.gif

migdolinis išbandytas ir išgirtas mirksiukas.gif
Atsakyti