Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

Merginos, sorry už poster_offtopic.gif bet gavau pačios žinot ką. Hm, jaučiu, kad vokiečiai tik vieną dalį atsiuntė. Kai sudėliosiu viską parašysiu visoms.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kryyste: 28 sausio 2010 - 17:50
QUOTE(kryyste @ 2010 01 28, 18:33)
Merginos, sorry už  poster_offtopic.gif bet gavau pačios žinot ką. Hm, jaučiu, kad vokiečiai tik vieną dalį atsiuntė. Kai sudėliosiu viską parašysiu visoms.

clap.gif
Atsakyti
Merginos, niekaip nespėju temos sekt, ar esat kada nors kalbėję apie salicilo rūgšties BP 1 proc. tirpalą? Klausiu dėl dezodoranto, kartais pasitepu juo, gal būtų gerai įdėti į purškiamą dezodorantą su alūno miltukais? Ar čia visai nusišnekėjau? g.gif
Atsakyti
Buvau KN, kažkas patarė kažką, bet nežinau, ar ten pardavėja buvo, ar ta kur išmano - nes ir į kasą įmušė, ir pakonsultavo... Pasiūlė Pelargonijų vandens ir Čampakų pomados, atseit, purkšt vandens ir ant drėgno tepti ta pomada. Pasiėmiau po mažą induką pabandymui.
Dar šampūną reguliuojantį pasiėmiau, ir kedrų vandens, sakė, plaukams nuo vėlimosi gerai. Žiūrėsim g.gif
Atsakyti
QUOTE(kryyste @ 2010 01 28, 17:33)
Merginos, sorry už  poster_offtopic.gif bet gavau pačios žinot ką. Hm, jaučiu, kad vokiečiai tik vieną dalį atsiuntė. Kai sudėliosiu viską parašysiu visoms.

Niekam nieko negaliu atiduoti, ns trūksta mažiausiai po vieną daiktą doh.gif Tikiuosi ryt likusią dalį gausiu rolleyes.gif bet jei kam labai labai skubu, tai rašykit.
Atsakyti
QUOTE(Versmė @ 2010 01 24, 19:02)
Tiktų.
4ml avokadų, 2ml jojobos, 2ml varnalėšų miltelių ištraukos jojobos aliejuje + šalavijų ea. Dar būčiau augalinio glicerino dėjus, bet pamiršau

Ar cia pacios gamybos? As ir ketinu toki pasigaminti, gal papasakotum proporcijas ir eiga? Aciu
Atsakyti
O ar gaminant lūpų balzamus tinka toks sviestas? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 01 27, 13:51)
specialus pranešimas ernesin - taip, Elytė galėtų padaryti procedūrą be aliejų, vien su kremais ir serumais  mirksiukas.gif
Didelis ačiū kad pasiteiravai 4u.gif Bet tai kaip suprantu ir visi natūralūs kremai ir serumai pagrinde bus iš aliejų, ar aš nusišneku blush2.gif

QUOTE(Diva:) @ 2010 01 27, 14:41)
Zinokites vasario 17 d. vaziuosiu i Vilniu, na, nelinksmai- pas gydytojus verysad.gif , bet turesiu visa diena laisva bigsmile.gif - jau itariu, kad apleksiu parduotuveles kokais eko, bet kad nelabai pazistu gatviu doh.gif , kazkaip reikes kazka daryti vistiek !
Specialiai Ernesin ir as turiu zinia lotuliukas.gif  - uzsisakiau vistik Dr.Hauschkos bronzine pudra  rolleyes.gif  - apsisprendimas buvo staigus  biggrin.gif  .Daba lauksiu.
Jei nori per AŽ galiu paaiškinti kur ką rasti Vilniuje wink.gif
Lauksime atsiliepimų apie bronzinę pudrytę mirksiukas.gif

QUOTE(eglute82 @ 2010 01 27, 21:12)
g.gif o filtruojant kaitina alieju, ar ne? Kaip gaila, kad neissisaugojau, berods Rasmos, idetos lenteles apie aliejus doh.gif
Tai užklausk jos per AŽ wink.gif

QUOTE(Limitless @ 2010 01 28, 16:14)
Kas naudoja Pur Aloe gelį, jums netempia veido odos jį panaudojus? Man taip nemaloniai ją tempia, kai pasitepu, tai visai neatrodo, kad drėkintų ax.gif
Jei per storą sluoksnį užsitepu, tai nemaloniai tempia, o jei plonai, tai viskas gerai būna wink.gif

Papildyta:
QUOTE(_Saulužė_ @ 2010 01 28, 20:38)
O ar gaminant lūpų balzamus tinka toks sviestas? smile.gif

Netgi labai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Alinva @ 2010 01 28, 19:50)
Buvau KN, kažkas patarė kažką, bet nežinau, ar ten pardavėja buvo, ar ta kur išmano - nes ir į kasą įmušė, ir pakonsultavo... Pasiūlė Pelargonijų vandens ir Čampakų pomados,

as turiu campak pomada, ir sausa oda turiu -tai man ji labai patinka, tikrai nuima sausuma ir padaro oda silkine wub.gif .

Is patirties siulyciau toki dalyka- nusiprausus vakare veida (ryte as to niekada nedarau) neskubek nieko ant jo purksti ar tepti. Taip, jausmas nemalonus, bet pakentek, ir pamatysi, kaip po kurio laiko tas sausumas ims "nykti" - tokiu budu oda pati ima gaminti riebala. Tada, kai tas tempimas praeis, ar apmazes jau gali purksti hidrolata ir tepti pomada, ar krema.
Siaip tai sausai odai yra 2 superines priemones -Hauschkos ampules ir rejuvenating kauke.
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2010 01 27, 15:36)
Pradejau gert didziules nakvisos kapsules, didziule bonke  biggrin.gif Nezinau, kokio rezultato noriu, nu, bet jau tikiuosi kazkokio viska sugerus smile.gif

koki kieki glicerino isipilt, tai, kaip suprantu, bandymu dalykas. internete randu ivairiausias proporcijas: net per puse su vandeniu, kitur tik kelis procentus. ekspermentuok.

As irgi pries kelias savaites pradejau gert nakvisu aliejaus kapsules, tai po kokios savaites erotinius sapnus sapnuot pradejau lotuliukas.gif blush2.gif bet po keliu dienu praejo biggrin.gif

O cia Monicos citata apie glicerina - dedant per daug-10 proc. ar daugiau, jis gali sausinti odą.
As Monica pasitikiu mirksiukas.gif Nors ir taip paprastai i visas priemones lasinu tik 1-2 lasus, mano nuostata, kad kas per daug tai irgi nesveika mirksiukas.gif

Nu ir negaliu nepasigirt siandienos atradimu doh.gif Stoviu ryte vonioj, susirisau plaukus ir galvoju kaip cia savo styrancias plauku antenas prilipint prie galvos, gi neisiu tokia pasisiausus lotuliukas.gif ir akys uzkliuvo uz aloe gelio, nu ir isbandziau lotuliukas.gif nu ir patiko thumbup.gif flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuk @ 2010 01 28, 23:28)
As irgi pries kelias savaites pradejau gert nakvisu aliejaus kapsules, [

Aš geriu šį aliejų gryną, tai skonis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2010 01 28, 21:23)
as turiu campak pomada, ir sausa oda turiu -tai man ji labai patinka, tikrai nuima sausuma ir padaro oda silkine  wub.gif .

Is patirties siulyciau toki dalyka- nusiprausus vakare veida (ryte as to niekada nedarau) neskubek nieko ant jo purksti ar tepti. Taip, jausmas nemalonus, bet pakentek, ir pamatysi, kaip po kurio laiko tas sausumas ims "nykti" - tokiu budu oda pati ima gaminti riebala. Tada, kai tas tempimas praeis, ar apmazes jau gali purksti hidrolata ir tepti pomada, ar krema.
Siaip tai sausai odai yra 2 superines priemones -Hauschkos ampules ir rejuvenating kauke.

Pas mane oda nėra sausa - ji išsausėjusi. T.y., kakta ir nosis, smakras (T zona) pas mane pakankamai riebalų gamina, kad blizgėtų gana greitai po plovimo, bet kaktos plotelis virš nosies vis tiek pleiskanoja, tas ir bjauriausia.... Odos kaip ir netempia, išskyrus paakių, ir tai tik po gero nusiprausimo, bet šiaip paprastai labiau mėgstu pieneliu valyti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alinva: 28 sausio 2010 - 22:05