Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Diva:) @ 2010 01 28, 11:06)
blink.gif metro?? Vakar paskaicius net savo pasimatavau doh.gif - na jau mano gi ilgi skaitosi biggrin.gif  - tai 50 cm..Bet tai jei dar +50 cm?  doh.gif

Paskutinį kartą matavau, buvo 80 cm, bet buvo trumpesni, negu dabar... metro dar nėra, bet ir ne 50.
Bet kaip minėjau, tokiems geros drėkinančios/maitinančios/ vėlimą mažinančios priemonės reikia...
Nenubėgau pasitart dėl tų aliejukų, negalėjau laukt iki 11...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alinva: 28 sausio 2010 - 11:38
QUOTE(Alinva @ 2010 01 28, 11:38)
Bet kaip minėjau, tokiems geros drėkinančios/maitinančios/ vėlimą mažinančios priemonės reikia...

Nenubėgau pasitart dėl tų aliejukų, negalėjau laukt iki 11...

nenori pabandyti Sante Briliant Care??

nieko, kitą kartą priderinsi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 01 28, 11:47)

nieko, kitą kartą priderinsi  4u.gif

Tai kai prisiruošiu į kurį nors, tai gal ir pasiimsiu, nes dabar labai nepakeliui visos ekologiškos parduotuvėlės, ir atstumai tokie nepatogūs, kad pėstute greit nenueisi (pvz, per pietus)
Atsakyti
QUOTE(Alinva @ 2010 01 28, 12:19)
Tai kai prisiruošiu į kurį nors, tai gal ir pasiimsiu, nes dabar labai nepakeliui visos ekologiškos parduotuvėlės, ir atstumai tokie nepatogūs, kad pėstute greit nenueisi (pvz, per pietus)

na, ne man tave mokyti, to ir nenoriu daryti biggrin.gif, bet tada galima paskirti šeštadienį laiką, jei sunku iš darbo išbėgti paprastą dieną. Tik tiek, kad tada jau nei Elytė, nei Laimė nėra įsipareigojusios budėti sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Nirida @ 2010 01 28, 11:36)
Smagu, kad tau taip greit padejo ir as pateplioju dabar jau 2-u kart dienoj, dabar dar pagerinsiu EA mergaiciu rekomenduotais  rolleyes.gif

man taip greitai nepadejo, o pradejo matytis rezultatai po savaites, naudojau kazkur menesiuka, paskui padariau pertrauka ir ligi siol blush2.gif reiktu dar pavartot,kad ir spalvyte susilygintu, o gal vertetu ersketroziu, sako jis sviesina bigsmile.gif tik neturiu jo
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 01 28, 12:23)
na, ne man tave mokyti, to ir nenoriu daryti biggrin.gif, bet tada galima paskirti šeštadienį laiką, jei sunku iš darbo išbėgti paprastą dieną. Tik tiek, kad tada jau nei Elytė, nei Laimė nėra įsipareigojusios budėti sad.gif

Būtent, nusipirkt galiu išsitaikyt, bet va patarimo... gal šiandien dar nulėksiu, jei ekstra darbų neužmes doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 25 @ 2010 01 27, 19:51)
Mergaites gal butu atsiliepimu apie sias priemones?  4u.gif Sian galutinai atrusiavau savo dekoratyvine ogi ziu kokia ji skurdi, ne vieno seselio neturiu, nei paakius kad kuo pamaskuoti nes vienos EM mineralkes neuztenka.... blush2.gif
user posted image bei user posted image

Šešėliai man patinka, turiu 4 ir 9, 4- toks tamsiai pilkas, kažkiek į rudumą, ta prasme tapilka spalva natūraliai atrodo, o 9 ant voko atrodo praktiškai bespalvis, šviesina voką, truputį blizga, bet labai mažai, lyginant su sintetiniais. Laikosi gerai 4u.gif
Atsakyti
Kokia cia firma?
Atsakyti
QUOTE(eglute82 @ 2010 01 28, 16:03)
Kokia cia firma?

Dr. Hauschka 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

QUOTE(Satura @ 2010 01 28, 13:47)

Kiek skaitau, tai visoms labai patinka šitas kondicionierius, bet juk antroj vietoj jame alkoholis eina, nebijot, kad sausina plauką? g.gif

Kas naudoja Pur Aloe gelį, jums netempia veido odos jį panaudojus? Man taip nemaloniai ją tempia, kai pasitepu, tai visai neatrodo, kad drėkintų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rkatyte @ 2010 01 28, 15:56)
Šešėliai man patinka, turiu 4 ir 9, 4- toks tamsiai pilkas, kažkiek į rudumą, ta prasme tapilka spalva natūraliai atrodo, o 9 ant voko atrodo praktiškai bespalvis, šviesina voką, truputį blizga, bet labai mažai, lyginant su sintetiniais. Laikosi gerai  4u.gif

Kaip noreciau to Smoky Gray wub.gif - mano spalva!
Atsakyti
QUOTE(Limitless @ 2010 01 28, 16:14)
Kiek skaitau, tai visoms labai patinka šitas kondicionierius, bet juk antroj vietoj jame alkoholis eina, nebijot, kad sausina plauką? g.gif

Kas naudoja Pur Aloe gelį, jums netempia veido odos jį panaudojus?

jis tiek plauką primaitina, kad... Taupus, ekonomiškas, o plaukai po jo slidūs, žvilga. Naudosi ir atsibos wink.gif Daugelyje priemonių yra alkoholio, nuo kada jis toks baubas? mirksiukas.gif

nuo sulčių pirmais kartais gal kiek patempdavo, na bet viskas susitvarkė. Rytais pirmiausiai aloe tepu, o ant viršaus dar ir kremo wink.gif
Atsakyti