Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(bituteba @ 2010 01 27, 23:26)
o gal geletumete labai trumpai man nupasakoti del  ko ta EZ toks blogis ? nesu perskaiciusi visu temu wub.gif bet kiek isbandziau is visur pirktu EZ - vis vien  ji man tinka nebent tik dekolte srfiti parudinti  biggrin.gif

todėl, kad tai nenatūrali priemonė su sintetiniais konservantais smile.gif Kuo tavo dekolte taip nusikalto? mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Satura: 27 sausio 2010 - 23:34
QUOTE(Ramintėlė 25 @ 2010 01 27, 20:51)
Mergaites gal butu atsiliepimu apie sias priemones?  4u.gif Sian galutinai atrusiavau savo dekoratyvine ogi ziu kokia ji skurdi, ne vieno seselio neturiu, nei paakius kad kuo pamaskuoti nes vienos EM mineralkes neuztenka.... blush2.gif
user posted image bei user posted image

seselius tris turiu, super wink.gif
paakiu maskuokli pirkau,pardaviau.nepatiko nei tepimo budas, nei maskavimas.(maniskiai paakiai tamsus.nuolat. ) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(eglute82 @ 2010 01 27, 20:41)
kad tik padetu  4u.gif mum lygiai taip pat, tik dar ir lupasi, reikes ir man ka sumaisyti, kai nauja uzpirkima padarysiu  g.gif

Ačiū, jau šiek tiek geriau, dar vilnones kelnytes nupirkau, gal irgi padės.

Kas klausė dėl glicerino, tai jis drėkina kai yra įmaišytas į kokią nors priemonę, pvz hidrolatą, veido/plaukų kaukes ir pan. iki 5%. Grynas džiovina, teko savo kailiu patirt, kažkada vakare užtepiau gryną ant išsausėjusių vietų, tai ryte buvo viskas dar labiau nudžiūvę doh.gif
Atsakyti
Perskaičiau, kad diskutavot, jog glicerinas per sausoje aplinkoje gali odą išsausinti, tai kiek pamenu, Monica irgi yra rašiusi apie tai, jog tokią info rado.
Atsakyti
QUOTE(Versmė @ 2010 01 28, 00:56)
Kas klausė dėl glicerino, tai jis drėkina kai yra įmaišytas į kokią nors priemonę, pvz hidrolatą, veido/plaukų kaukes ir pan. iki 5%. Grynas džiovina, teko savo kailiu patirt, kažkada vakare užtepiau gryną ant išsausėjusių vietų, tai ryte buvo viskas dar labiau nudžiūvę  doh.gif

Jeigu nėra alergijos medui, galima medum tepti, paskui celofana į kojinę ir miegoti. Gerai gydo.
Kažkur mačiau kad pardavinėja ir kremą su bičiu pikiu (jau tik nepamenu kur) tai jis irgi labai padėtų.
Kažkada turėjau ne eko kremą su bičiu pikiu tai tikrai labai gerai padėdavo tiek kulnam, tiek alkųnėm, tiem MB suskirdusiom rankom nuo statybų. O dabar mačiau ir eko, tik kad va sklerozė cool.gif

QUOTE(Honey @ 2010 01 28, 01:33)
Perskaičiau, kad diskutavot, jog glicerinas per sausoje aplinkoje gali odą išsausinti, tai kiek pamenu, Monica irgi yra rašiusi apie tai, jog tokią info rado.

Tokios info ir aš esu radusi, dėl to labai mėtausi ar reikalingas man tas glicerinas ar ne unsure.gif Nes namuose sausra tiesiog, tad bijau kad nebūtų daugiau bėdos nei naudos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2010 01 27, 22:17)
Paskui plaukus isploviau muilo riesutais.

Kaip konkrečiai tu paruoši muilo riešutų ploviklį?

QUOTE(Honey @ 2010 01 28, 00:33)

Aš radau info, kad per didelis jo kiekis sausina odą. Šiaip naudojant normos ribose, neįsivaizduoju, kad galėtų sausinti. Labiausiai nuo sausos odos žiemą pagelbėjęs kremas buvo su nemažai glicerino. L. daug firmų jį naudoja į savo priemonėse. Be to, gi kreme yra skysčio. Na, čia kiekv. paisrinkimas. Man jis l. tinka, naudoju mažais kiekiais.

Wilike, kai sausas oras patalpoje, tai bet kokiu atveju reiktų jį drėkinti, nes odai ne į naudą, nosies gleivinei irgi.
Atsakyti
QUOTE(Mil@na @ 2010 01 27, 22:10)
Reikalas tas, kad mano oda sausa ir jautri.

Pas mane oda sausa ir jautri, siuo metu naudoju krema Argital, man tinka ir patinka. Jis toks siek tiek riebesnis, bet tokiu metu laiku pats tas.
Atsakyti
QUOTE(Ugvilė @ 2010 01 28, 01:05)
as juk rasiau, kad tamanus naudojau cezario randui, nesviezias jis pas mane buvo, poros metu, bet dalis buvo iskilusi, naudojau grynus tamanus 2k per diena, ryte ir vakare, kai prausdavau veida vis pasitepdavau ir randa, tai man jau po savaites pradejo matytis rezultatai, dabar jis lygus, tik spalva dar nera grazi, reiktu dar patepliot, bet vis pamirstu  doh.gif

Smagu, kad tau taip greit padejo ir as pateplioju dabar jau 2-u kart dienoj, dabar dar pagerinsiu EA mergaiciu rekomenduotais rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(wilike @ 2010 01 28, 07:07)
Kažkur mačiau kad pardavinėja ir kremą su bičiu pikiu (jau tik nepamenu kur) tai jis irgi labai padėtų.

vaistinese esu pirkus pikio aliejuko. tepdavom sausas odos vieteles.

as tai, pasirodo, turiu namie glicerino - kazkada drauge nupirko ir atnese kosuliui, kai prireiks, gydyti smile.gif itariu kad jis sintetinis. bet zinomos firmos, jis cia gerimui pagrindinis. tai as ji pabandysiu ax.gif . ir jei tiks - pirksiu augalini smile.gif

QUOTE(Monica @ 2010 01 28, 08:52)
Kaip konkrečiai tu paruoši muilo riešutų ploviklį?

ruosdavau tikrai pagal procedura, su suplakimais, priedais ir t.t. smile.gif
kazkaip atsibodo, tai dabar labai paprastai, net ner ka pasakot - uzpilu riesutus karstu vandeniu ir palaikau. viskas. tik mano plaukus jie sausina ir velia, tai dar noriu rast kuo galeciau tai atsvert.
laukiu va kol kas pasufleruos kokia 'detangling'/drekinancia medziaga smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daddygirl: 28 sausio 2010 - 10:52
QUOTE(Monica @ 2010 01 28, 10:52)
Wilike, kai sausas oras patalpoje, tai bet kokiu atveju reiktų jį drėkinti,  nes odai ne į naudą, nosies gleivinei irgi.

Drėkinam drėinam, tik rezultatas menkas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Alinva @ 2010 01 27, 23:21)
Tai va, iššukuojamumo ir man reikia, bo plaukų ilgis grėsmingai artėja link metro, net iš sintetinių priemonių nelabai daug kas padeda, dėl to žiemą nerizikuosiu keisti, nes dažnai plauti yra sudėtingiau.

blink.gif metro?? Vakar paskaicius net savo pasimatavau doh.gif - na jau mano gi ilgi skaitosi biggrin.gif - tai 50 cm..Bet tai jei dar +50 cm? doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 28 sausio 2010 - 11:06
QUOTE(Sultry @ 2010 01 28, 00:47)
seselius tris turiu, super wink.gif
paakiu maskuokli pirkau,pardaviau.nepatiko nei tepimo budas, nei maskavimas.(maniskiai paakiai tamsus.nuolat. ) 4u.gif

aciu, o sakyk kokia priemone naudoji db maskuoti paakiams?
Atsakyti