Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(eglute82 @ 2010 01 27, 21:12)
g.gif o filtruojant kaitina alieju, ar ne?

KN atveju buvo tiesiog, kad perkoštas tas aliejus per kažkokią medžiagą ir tiek g.gif
Atsakyti
QUOTE(eglute82 @ 2010 01 27, 20:55)
labai linke riebaluotis,o ilgis tik iki peciu, tai ir riebaluojasi beveik per visa ilgi doh.gif

Tada tuo tarpu pabaigsiu savus šampūnus, gal patars ką nors, bandysiu rytoj patekt pasitart bent dėl veido blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mil@na @ 2010 01 27, 21:10)
Reikalas tas, kad mano oda sausa ir jautri (jau beveik brandi...).

Norėčiau pradėti naują etapą - su natūralia kosmetika, jei tik truputėli pasufleruosit...Ačiū 4u.gif

palauk tokią odą turinčių - tikrai pasufleruos 4u.gif

QUOTE(Alinva @ 2010 01 27, 21:15)
bandysiu rytoj patekt pasitart bent dėl veido blush2.gif

šaunuolė thumbup.gif Parašyk ir mums, ką tau patars ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Satura: 27 sausio 2010 - 21:17
QUOTE(Satura @ 2010 01 27, 21:16)
palauk tokią odą turinčių - tikrai pasufleruos  4u.gif
šaunuolė  thumbup.gif Parašyk ir mums, ką tau patars  ax.gif

Tai nežinau, ar pavyks, žadu būt šalia tos vietos ryte, jei užtruksiu iki 11, tada bandysiu užbėgt kelioms minutėms, jei ne - žiūrėsiu, kiek darbe užtruksiu...
Įtariu, šampūnų turinčioms riebią galvos odą ir sausus plaukus tarp ekologiškų nelabai yra?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alinva: 27 sausio 2010 - 21:21
Bandziau amla (kaip kauke plaukams). Paskui plaukus isploviau muilo riesutais. Kondicionieriaus nenaudojau. Purus (kaip nuo aloe), minksti plaukai.
Idealiai dar man reiktu kondicionieriaus, kuris padarytu plaukus lengviau issukuojamus g.gif
Kiek ta amla stiprina plauka dar nezinau smile.gif, truputi terlione (nes murzinas vanduo paskui nubega), bet visumoj normaliai. Darysiuos dar smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2010 01 27, 22:17)
Bandziau amla (kaip kauke plaukams). Paskui plaukus isploviau muilo riesutais. Kondicionieriaus nenaudojau. Purus (kaip nuo aloe), minksti plaukai.
Idealiai dar man reiktu kondicionieriaus, kuris padarytu plaukus lengviau issukuojamus  g.gif
Kiek ta amla stiprina plauka dar nezinau smile.gif, truputi terlione (nes murzinas vanduo paskui nubega), bet visumoj normaliai. Darysiuos dar smile.gif

Tai va, iššukuojamumo ir man reikia, bo plaukų ilgis grėsmingai artėja link metro, net iš sintetinių priemonių nelabai daug kas padeda, dėl to žiemą nerizikuosiu keisti, nes dažnai plauti yra sudėtingiau.
Atsakyti
QUOTE(Alinva @ 2010 01 27, 21:21)
Tai va, iššukuojamumo ir man reikia, bo plaukų ilgis grėsmingai artėja link metro, net iš sintetinių priemonių nelabai daug kas padeda, dėl to žiemą nerizikuosiu keisti, nes dažnai plauti yra sudėtingiau.

as del tos priezasties paaukojau kai kuriu plauku ilgi - issikarpiau smile.gif nesusitvarkyciau su nekarpytais.

galvoju, gal glicerinas tam padetu?.. gal kas bande?
jei ne, reiks pirkt arba gamintis kondicionieriu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Hibisco @ 2010 01 27, 21:03)
Noreciau pasidaryti tokius a la kvepaliukus su patinkanciu EA misiniu. Pabandymui elementariai i kokius 5 ml jojobos deciau EA. Turiu klausima, kiek EA lasu reiketu ilasinti, kad kvepeciau??  blush2.gif  4u.gif
Kryyste, lygtai tu turejai kazka panasaus....  smile.gif

Hm, žiūrint kokį EA planuoji dėti, pvz jei ylang ylang (kurį aš dažniausiai naudoju), tai ir vieno lašo gali užtekti. Dažniausiai į 5ml lašinama 2-5 lašai EA. Aš buvau tokį pasidariusi - 2 l. levandų, 2 pelargonijos, 2 ylang, 2 pačiulio į 15 ml jojobos. Arba 3 rožių absoliuto, 5 levandų, 5 sandalmedžio, 2 ylang irgi į 15 ml jojobos.
Atsakyti
klausimas - NIDULIAI 4u.gif

ruošiuosi daryti žarnyno valymą pagal tave receptą. Tai įdomu kiek dienų reikai gerti iš eilės?
kiek laiko daryti pertraukas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lidusia @ 2010 01 27, 23:41)
klausimas - NIDULIAI  4u.gif

ruošiuosi daryti žarnyno valymą pagal tave receptą. Tai įdomu kiek dienų reikai gerti iš eilės?
kiek laiko daryti pertraukas  ax.gif

va cia mes persikeleme dabar su visais valgomais grozio dalykeliais:)
http://www.supermama...howtopic=543086
paskutinius 7 puslapius perskaityk, rasi patarimu geru del misinuko:)
o siais, menesiuka reikia pagerti, tik taisyklingai, nes moteriskes cia kai kurios pavare neteisingai, tai visokiai sopuliai sueme:)
Atsakyti
QUOTE(Nirida @ 2010 01 27, 12:21)
Pas Monika parasyta apie tamanus :
Foraha/tamanu aliejus turi priešuždegiminių ir atkuriamųjų (skatina naujų audinių formavimąsi) savybių. Gydo žaizdas, nudegimus, randus, bėrimus, pūslelinę, sudirginimą, uždegimą, skausmą, pažeistus kapiliarus.
Nepaisant gana tirštos konsistencijos, gana lengvai susigeria į odą, greitina kraujo cirkuliaciją, bet nepalieka riebaus blizgesio.
Tai va todel ir klausiu kuo cia pagerinti juos siam reikalui, o ersketroziu(uogiu) aliejukas ir randus mazina, sviesina, tai gal jus pamaisyti galima ar nebus per stipru  g.gif

as juk rasiau, kad tamanus naudojau cezario randui, nesviezias jis pas mane buvo, poros metu, bet dalis buvo iskilusi, naudojau grynus tamanus 2k per diena, ryte ir vakare, kai prausdavau veida vis pasitepdavau ir randa, tai man jau po savaites pradejo matytis rezultatai, dabar jis lygus, tik spalva dar nera grazi, reiktu dar patepliot, bet vis pamirstu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2010 01 22, 11:06)
Dr. Hauschka bronzinė pudra, duodu ranką nukirst praktiškai drinks_cheers.gif

user posted image

Kažkada čia jau pasakojau istoriją, kaip draugę, nenatūralistę, atkalbėjau pirkti Egipto žemę. Jau pripasakojau, kokia pabaisa ta EŽ, kad tik nepirktų. Tuomet papasakojau apie Hauschkos bronzinę pudrą, sakau gal nori, patepliosiu tave kada. Na tai sykį kai patepliojau, tą patį vakarą skambina - nooooriu biggrin.gif O kai gavo naują pakuotę į rankas, dar kelias dienas kasdien skambindavo ir po porą minučių dėkodavo, kokia nereali ta pudra ir kokia ji dėkinga, kad tokį dalyką parodžiau biggrin.gif

Iš tiesų, dengia lengvai, nieko nesijaučia ant odos. Spalva nuostabiai natūraliai ruda, jokios minties apie oranžinį atspalvį. Kuo daugiau tepi, tuo rudesnė daraisi. Patepus ir palaukus keliolika sekundžių, išryškėja tikroji spalva (patamsėja) - kaip ir EŽ atveju.

Na ir kaina, Hauschka pudra nuo 70 Lt kainuoja, EŽ daugiau nei per pusę brangesnė.

Iš tiesų, jau ką ką, bet šitą produktą iš Hauschkos giriu ir girsiu drinks_cheers.gif Nuostabus reikalas.

o gal geletumete labai trumpai man nupasakoti del ko ta EZ toks blogis ? nesu perskaiciusi visu temu wub.gif bet kiek isbandziau is visur pirktu EZ - vis vien ji man tinka nebent tik dekolte srfiti parudinti biggrin.gif
Atsakyti