Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(kryyste @ 2010 01 27, 20:24)
o jei naudojant pernelyg sausoje aplikoje kyla grėsmė, kad glicerinas gali pradėti sausinti odą,

kad praktika rodo atvirkščiai - jei dedu į molio kaukę glicerino, kaip tik komfortiškiau oda jaučiasi. Aišku, ne sintetinio iš vaistinės, o iš AromaNatural wink.gif Labai į daug priemonių, kremų eina glicerinas, tarkim, į Weledą. Tai man kaip tik tie kremai toookie nerealiai riebūs jautėsi doh.gif Svarbu nepersūdyti ir nutaikyti proporcijas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kryyste @ 2010 01 27, 19:24)
Aš viename šaltinyje radau, kad augalinis glicerinas gerai gyvenant drėgnoje aplinkoje, kadangi jis pritraukia drėgmę iš aplinkos, o jei naudojant pernelyg sausoje aplikoje kyla grėsmė, kad glicerinas gali pradėti sausinti odą, kadangi ištraukia drėgmę iš jos  g.gif Gal kas dar kokių nuomonių esat radę?

taip. jis humektantas - pritraukia dregme. jei jos neuzteks ore, ims traukti is odos.

tik as galvoju, gal kai tepi ne gryna glicerina, o sumaisyta su vandeniu, aliejum, gal jam tada uztenka dregmes.. ax.gif cia mano samprotavimas biggrin.gif ir man idomios kitu zinios siuo klausimu.

bet ir as esu skaicius, kad jis geriau tinka vasara, kai oras dregnesnis. nors pvz uk as nejauciu sausumo ore ir ziema.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daddygirl: 27 sausio 2010 - 20:39
Isbandziau Aubrey Organics sampuna riebiems plaukams su zalia arbata ir labai tiko ir patiko, plaukai issilaiko 2 dieneles be vargo, yra minkstuciai, puruciai, sakyciau nr.1, na reikia panaudoti ilgiau ax.gif gal net pralenks Druide purity g.gif

QUOTE(Versmė @ 2010 01 26, 20:42)
Kaip supjaustyta, ties įtrūkimais raudona, bet nesilupa, bent jau kol kas, tik prie kulkšnių kur labiausiai pažeista šašiukai užsidėję.Sumaišiau tepaliuką su nakvišom, sviestmedžiu, jojoba, glicerinu ir medetkų fitoliu, gal pagelbės  g.gif

kad tik padetu 4u.gif mum lygiai taip pat, tik dar ir lupasi, reikes ir man ka sumaisyti, kai nauja uzpirkima padarysiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 01 27, 20:31)
kad praktika rodo atvirkščiai - jei dedu į molio kaukę glicerino, kaip tik komfortiškiau oda jaučiasi. Aišku, ne sintetinio iš vaistinės, o iš AromaNatural wink.gif Labai į daug priemonių, kremų eina glicerinas, tarkim, į Weledą. Tai man kaip tik tie kremai toookie nerealiai riebūs jautėsi  doh.gif Svarbu nepersūdyti ir nutaikyti proporcijas smile.gif

Taip aš kalbu apie augalinį gliceriną, nesvarbu iš kur jį pirktum. Kadangi radau vieno knygoje, kurią šiuo metu skaitau, tokį parašymą, tai mane ir sudomino ar daugiau yra kas girdėję tokį dalyką. Kadangi žiemą labai būna sausas oras patalpose, tai gal glicerinas dar labiau gali paskatinti odos išsausėjimą - naudojant jį kremuose.
Atsakyti
QUOTE(eglute82 @ 2010 01 27, 20:41)
Isbandziau Aubrey Organics sampuna riebiems plaukams su zalia arbata ir labai tiko ir patiko, plaukai issilaiko 2 dieneles be vargo, yra minkstuciai, puruciai, sakyciau nr.1, na reikia panaudoti ilgiau  ax.gif gal net pralenks Druide purity g.gif
kad tik padetu  4u.gif mum lygiai taip pat, tik dar ir lupasi, reikes ir man ka sumaisyti, kai nauja uzpirkima padarysiu  g.gif

O kokie šiaip plaukai buvo? Pas mane prie galvos gana greitai riebaluojasi, bet tolimesni - sausi, todėl vien riebiems plaukams naudot nelabai norėčiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Alinva @ 2010 01 27, 20:51)
O kokie šiaip plaukai buvo? Pas mane prie galvos gana greitai riebaluojasi, bet tolimesni - sausi, todėl vien riebiems plaukams naudot nelabai norėčiau  g.gif

labai linke riebaluotis,o ilgis tik iki peciu, tai ir riebaluojasi beveik per visa ilgi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kryyste @ 2010 01 27, 20:45)
Taip aš kalbu apie augalinį gliceriną, nesvarbu iš kur jį pirktum. Kadangi radau vieno knygoje, kurią šiuo metu skaitau, tokį parašymą, tai mane ir sudomino ar daugiau yra kas girdėję tokį dalyką. Kadangi žiemą labai būna sausas oras patalpose, tai gal glicerinas dar labiau gali paskatinti odos išsausėjimą - naudojant jį kremuose.

LT svarbu, nes ernesin mama vaistininkė sakė, kad vaistinėse jis tik sintetinis doh.gif Na, nebent siųstis, aišku drinks_cheers.gif

nea, aš nesu girdėjusi schmoll.gif Kaip tik oda apsitvarkiusi, tfu tfu ax.gif Bet čia nuo viso komplekso smile.gif
Atsakyti
Noreciau pasidaryti tokius a la kvepaliukus su patinkanciu EA misiniu. Pabandymui elementariai i kokius 5 ml jojobos deciau EA. Turiu klausima, kiek EA lasu reiketu ilasinti, kad kvepeciau?? blush2.gif 4u.gif
Kryyste, lygtai tu turejai kazka panasaus.... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hibisco: 27 sausio 2010 - 21:04
Merginos galit man paasikint del alieju, gavau atsakymo is vienos firmos, kad ju aliejai vieni yra nerafinuoti, o kiti - salto spaudimo ir filtruoti. Gal galit paasikint kuo skiriasi, suprantu, kad isvalo nesvarumus, bet ar tas filtruotas aliejus dar geras, ar jau prarades gerasias savybes g.gif
Atsakyti
QUOTE(eglute82 @ 2010 01 27, 21:04)
ar tas filtruotas aliejus dar geras, ar jau prarades gerasias savybes g.gif

pameni, KN buvo dviejų rūšių tamanai berods? Kas pamena tiksliai? Vienas variantas košelės, o kitas labiau pritaikytas vakariečiams - skystas. Tai irgi buvo koštas, mažiau turėjo nuosėdų. KN kažkaip pasiteisino būtent tas visai laukinis košelės variantas, bet į kremus net receptuose ėjo ir tas filtruotas wink.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos 4u.gif Skaitau ir galvoju,kad jūs jau tikros profės esat...O man tai kuo daugiau skaitau - tuo sudėtingiau viskas atrodo..Gal pagelbėsit-bent jau pradžiai help.gif Reikalas tas, kad mano oda sausa ir jautri (jau beveik brandi...). Visą laiką naudojau MARIA GALLANT kremus. Dabar žadėjau išbandyti lietuvišką kosmetiką, bet užtikau jūsų sektą biggrin.gif rolleyes.gif Gal kuri būsit tokia maloni ir patarsit, ką pačiai pradžiai reikėtų įsigyti pabandymui veido odai-kokį kremą, ar aliejų..Suprantu,kad info čia labai daug, gal net kiek per daug, todėl psimečiau, o nusipirkti jau verkiant reikia - viskas baigiasi. Norėčiau pradėti naują etapą - su natūralia kosmetika, jei tik truputėli pasufleruosit...Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 01 27, 21:07)
...bet į kremus net receptuose ėjo ir tas filtruotas wink.gif

g.gif o filtruojant kaitina alieju, ar ne? Kaip gaila, kad neissisaugojau, berods Rasmos, idetos lenteles apie aliejus doh.gif
Radau pirkti braskiu seklyciu alieju, jis tinka lupu balzamams, masazams, tad dabar abejoju ar pirkt, ar ne, nes jis butent toks ir yra: salto spaudimo ir filtruotas g.gif
Atsakyti