Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

Pradejau gert didziules nakvisos kapsules, didziule bonke biggrin.gif Nezinau, kokio rezultato noriu, nu, bet jau tikiuosi kazkokio viska sugerus smile.gif

QUOTE(Diva:) @ 2010 01 26, 12:52)
Jau kad as neisilasinsiu tai faktas biggrin.gif - bijau as jusu tu gamybiniu procesu.Nezinociau nei kiek, nei kaip , nei is kur gaut to glicerino doh.gif  Jei kada sakiau atrasiu koki gera pusdieni visai laisvo laiko, eisiu skaityt temu jusu apie gamyba, kad nors koki suprati turet  doh.gif

biggrin.gif ir cia raso ta pati mergina, kuri gamina grazius muiliukus????
nejuokink mirksiukas.gif

koki kieki glicerino isipilt, tai, kaip suprantu, bandymu dalykas. internete randu ivairiausias proporcijas: net per puse su vandeniu, kitur tik kelis procentus. ekspermentuok.

QUOTE(Monica @ 2010 01 26, 14:21)
papliotkinsiu blush2.gif Žinot, kas pas mane atkeliaus, ogi ta moteris, kur rodė per TV ir inete buvo siužetas apei ją, kuri iš aliejų kremukus darė. Dar apšnekėjom, kad atrodo geraiu nei KN siužeto dalyvės blush2.gif

bigsmile.gif
Atsakyti
Daddygirl, kaip ten su šokoladiniais muiliukais planai? ax.gif Ar jau atsisakei šios idėjos?
Atsakyti
Beieškodama radau, kad Gedimino 9 dabar Dr. Hauschka, Lavera naturkosmetik, weleda, Natura House, omnia botanica ir Hortus Fratris pardavinėjami Vokiečių vaistinėj, ir 17% nuolaida taikoma visoms veido priežiūros priemonėms sausį/vasarį. Tiesa, negarantuoju, gal jų kainos kitur ir taip žymiai žemesnės doh.gif
Ir dar antradieniais ketvirtadieniais su kažkokiu didinančiu aparačiuku apžiūrinėja odos/plaukų būklę nemokamai, ten apie pietus kažkada... Man kitur žiūrinėjo, atskirai veidą, atskirai plaukus, tai nebeisiu, o pirkt kol kas irgi nesiruošiu.
Va tik kad ta konsultantė nelabai ką pakonsultuos, tik parduoti gali - bandė fluidą įsiūlyt - žiemą, per tokius šalčius? jooooo.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 01 27, 16:42)
o uz ka man balionelis?smile.gif

Čia už atsakymą dėl aliejų sausai odai bigsmile.gif

QUOTE(Monica @ 2010 01 27, 16:45)
Nidulia, argano gan ryškus rūgštelės kvapas, keista, kad tau neužkliuvo, bet gal dėl to, kad citrusus mėgsti ax.gif
Iš ea be levandos dar galima bandyti kajaputą, rozmariną (geriausia verbenon. cht)
Pritariu parašiusiai merginai, kad tau tiesiog galėjo ea neišsimaišyti hidrlate, ir dėl to per daug ant veido pateko ir sudirgino. Reikia ea gerai išplakti su glicerinu (glic. bent 3 ml ) ir tada maišyti su skysčiu. Tada ea tolygiau pasiskirsto, nors iki galo neištirpsta. Dar yra toks solubolis-ea tirpiklis, kurį po to galima maišyti su skysčiu-ištirpsta (greit atsiras ir LT) ax.gif

Dabar žinosiu. Nors jau apsiramino veidas,bet pradėjau naudot šlamučių hidrolata be nieko biggrin.gif
Žiūrėsiu kaip čia man bus...
Gavau ka tik Dr.Hauschka bronzantą wub.gif Bandysiu bigsmile.gif
Atsakyti
Skaitau, kaip planuojat plaukus atsiauginet (naturalia spalva) ir.. sazine siek tiek griauzt pradejo smile.gif As ka tik nusidaziau unsure.gif Nu bet taip noris pasikeitimu...

Nidulia, labai grazus plaukai, spalva ir pati! thumbup.gif

QUOTE(Satura @ 2010 01 26, 19:56)
blink.gif Tai kaip šviesiaodė atrodytų? biggrin.gif

oi, man tai patiko. siandien vel uzsidejau tokia kauke smile.gif
ta spalva nera intensyvi, ir nusiplaunanti - idejau tu milteliu, kai gaminau veido prausikli, tai juo nusiprausus spalvos nera (nu gal laaaabai vos vos).
Atsakyti
QUOTE(GinMintė @ 2010 01 27, 11:47)
O ea vandenyje tirpsta?  g.gif Kodel man rodos, kad ne, nebent pirma istirpinai juos glicerine?

netirpsta. bet as kiekv karta pries naudojima supurtau, ir ea pasiskirsto mazais laseliais vandenyje, tada ir purskiu.
su glicerinu dar nebandziau. bet kita karta gaminant hidrolata jau bandysiu smile.gif

QUOTE(Satura @ 2010 01 27, 12:51)
kaip man vakar ten gerai buvo - neįsivaizduojat  ax.gif Net lūžau kelis kartus, o kartais jaučiaus tarsi nesvarumo būklės. Rodės, kad siela atsiskiria pakeliauti nuo kūno, nes žino, kad jam čia bus labai gerai  wub.gif Kadangi su veidu nelabai ten ką reikėjo daryti, tai daugiau masažo gavau - fantastiškas rankas turi Elytė, ne tas žodis  wub.gif

wub.gif fantastika

QUOTE(Honey @ 2010 01 27, 14:39)
Daddygirl, kaip ten su šokoladiniais muiliukais planai? ax.gif Ar jau atsisakei šios idėjos?

ne, neatsisakiau. kaip tik - sios temos deka uztvirtinau ideja smile.gif
tik va dar kuriu planus pigiau isigyti kakavos absoliuto.. dar nezinau - ar lauksiu ir pirksiu pigiau, ar nelauksiu ir pirksiu greitu metu brangiau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daddygirl: 27 sausio 2010 - 16:21
QUOTE(Daddygirl @ 2010 01 27, 16:52)
Skaitau, kaip planuojat plaukus atsiauginet (naturalia spalva) ir.. sazine siek tiek griauzt pradejo smile.gif As ka tik nusidaziau  unsure.gif Nu bet taip noris pasikeitimu...

Nidulia, labai grazus plaukai, spalva ir pati!  thumbup.gif

blush2.gif ax.gif 4u.gif
o manes negrauzia sazine, labai jau man ta ryza spalva grazu, namiskiai mane voveryte vadina:)
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2010 01 27, 16:36)
biggrin.gif ir cia raso ta pati mergina, kuri gamina grazius muiliukus????
nejuokink  mirksiukas.gif

blush2.gif uoj tai ten jau aisku viskas kaip 2x2 , cia ne tai ! Cia aukstoji matematika biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 27 sausio 2010 - 18:16
Mergaites gal butu atsiliepimu apie sias priemones? 4u.gif Sian galutinai atrusiavau savo dekoratyvine ogi ziu kokia ji skurdi, ne vieno seselio neturiu, nei paakius kad kuo pamaskuoti nes vienos EM mineralkes neuztenka.... blush2.gif
user posted image bei user posted image
Atsakyti
Jau kelintą produktą randu, kad gaminate su glicerinu. Kokiu tikslu jį dedate? Sorry jei buvo anskčiau kalbėta, labai daug neperskaičiusi esu.
Atsakyti
QUOTE(kryyste @ 2010 01 27, 20:25)
Jau kelintą produktą randu, kad gaminate su glicerinu. Kokiu tikslu jį dedate? Sorry jei buvo anskčiau kalbėta, labai daug neperskaičiusi esu.

jis labai geras drekiklis smile.gif bent as naudoju tuo tikslu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 25 @ 2010 01 27, 19:36)
jis labai geras drekiklis smile.gif bent as naudoju tuo tikslu smile.gif

Aš viename šaltinyje radau, kad augalinis glicerinas gerai gyvenant drėgnoje aplinkoje, kadangi jis pritraukia drėgmę iš aplinkos, o jei naudojant pernelyg sausoje aplikoje kyla grėsmė, kad glicerinas gali pradėti sausinti odą, kadangi ištraukia drėgmę iš jos g.gif Gal kas dar kokių nuomonių esat radę?
Atsakyti