Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Gilberta @ 2010 01 27, 12:53)
Nidulia 4u.gif
Merginos ar į hidrolatą galima dėt ea? Įlašinau aš levandu,kedrų,rozmarinų,apelsinų po kelis lašus. Ar gali nuo jų bert? Ar čia nuo tamanų al mane beria doh.gif  O gal taip valosi poros? unsure.gif

o uz ka man balionelis?smile.gif
as per jus, mergos jau tokia kruva popieriu sukrovusi ant stalo, ir jis vis auga, nezinau kada as juos issinagrinesiu blush2.gif atjunkite SM savaitelei lotuliukas.gif
Atsakyti
Nidulia, argano gan ryškus rūgštelės kvapas, keista, kad tau neužkliuvo, bet gal dėl to, kad citrusus mėgsti ax.gif

QUOTE(Nirida @ 2010 01 27, 11:07)
O kaip jus randandus mazinat, strijom gal ir tas pats tinka, ar uztenka tepti tik tamanu alieju, ar dar galima ir kokiu EA pa g.gif pagerinti, o tamanu gryna tepat ar skiedziat su kokiu baziniu?

Iš ea be levandos dar galima bandyti kajaputą, rozmariną (geriausia verbenon. cht)

QUOTE(Gilberta @ 2010 01 27, 11:53)
Nidulia 4u.gif
Merginos ar į hidrolatą galima dėt ea? Įlašinau aš levandu,kedrų,rozmarinų,apelsinų po kelis lašus. Ar gali nuo jų bert? Ar čia nuo tamanų al mane beria doh.gif  O gal taip valosi poros? unsure.gif

Pritariu parašiusiai merginai, kad tau tiesiog galėjo ea neišsimaišyti hidrlate, ir dėl to per daug ant veido pateko ir sudirgino. Reikia ea gerai išplakti su glicerinu (glic. bent 3 ml ) ir tada maišyti su skysčiu. Tada ea tolygiau pasiskirsto, nors iki galo neištirpsta. Dar yra toks solubolis-ea tirpiklis, kurį po to galima maišyti su skysčiu-ištirpsta (greit atsiras ir LT) ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monica: 27 sausio 2010 - 14:57
QUOTE(Diva:) @ 2010 01 27, 14:41)
jau itariu, kad apleksiu parduotuveles kokais eko, bet kad nelabai pazistu gatviu doh.gif , kazkaip reikes kazka daryti vistiek !

tikrai nepaklysi - Dovish paklausk, man rodos, kad ji gerai po jas orientuojasi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(materiallove @ 2010 01 26, 16:02)
Norejau paklausti kaip jus darote aliejines kaukes su ea?

Įsidedu aliejaus, jį truputėlį pašildau, įlašinu 2-3 lašiukus ea, švelniai įmasažuoju į galvos odą, paskui perbraukiu per visą plaukų ilgį. Dažniausiai laikau per naktį 4u.gif

QUOTE(Nidulia @ 2010 01 26, 16:15)
gal kuri naudojate  Dr.Hauska bronzini atspalvi suteikianti drekinanti koncentrata, gal galite pakomentuoti??  4u.gif

Naudojau ir aš gal apie metus, bet vėliau truputėlį pabodo terliotis (kažkaip pats prausimąsis vonioj užtruko), dabar bronzinę pudrą panaudoju smile.gif Bet bendrai tikrai puikus daiktas thumbup.gif

Dėl Dr.Hauschką kremukų paakiams - aš nesu bandžiusi, bet kiek merginų bandė nebuvo sužavėtų dideliu poveikiu 4u.gif

QUOTE(Satura @ 2010 01 27, 14:46)
tikrai nepaklysi - Dovish paklausk, man rodos, kad ji gerai po jas orientuojasi biggrin.gif

hihihi.gif kodėl būtent aš? Nors teko pavaikščioti pėsčiomis po Vilnių, kad pradėčiau gaudytis kur kas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovish: 27 sausio 2010 - 15:06
QUOTE(Dovish @ 2010 01 27, 14:59)
Dėl Dr.Hauschką kremukų veidui - aš nesu bandžiusi, bet kiek merginų bandė nebuvo sužavėtų dideliu poveikiu 4u.gif

hihihi.gif kodėl būtent aš? Nors teko pavaikščioti pėsčiomis po Vilnių, kad pradėčiau gaudytis kur kas biggrin.gif

ne ne, buvo - man pvz. rožių light superinis 4u.gif Tikrai jie verti kartotinų sąrašo, kai atsitaikai, kas tinka smile.gif MB sudirgo oda šalia lūpų, tai užgydė vienas patepimas Rejuvenating kaukės (labai nedaug kas pas mane iš Hauschkos likę dabar), niekas kitas nebuvo efektyvu mirksiukas.gif

nes kaunietė esi ir šituos kryžiaus kelius jau perėjusi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 01 27, 15:04)
ne ne, buvo - man pvz. rožių light superinis  4u.gif

nes kaunietė esi ir šituos kryžiaus kelius jau perėjusi biggrin.gif

doh.gif Turėjau omeny paakių kremukus, o parašiau veido biggrin.gif Jau pataisiau savo klaidą 4u.gif

Ooo, taip, tikrai reikėjo įdėti pastangų, panervuoti Vilniuje gyvenančius su savo klausimais lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2010 01 27, 15:45)
Nidulia, argano gan ryškus rūgštelės kvapas, keista, kad tau neužkliuvo, bet gal dėl to, kad citrusus mėgsti ax.gif

kur as tau jausiu argano rugstele, jei ir namie ir darbe tavo citrusiukai garinasi wub.gif pasidariau dezodoranta su aluno miltukais melisu hidrolate, niu man kvapas kazkaip neitiko, tai ilasinau dar apelsinu ea, bet vistiek nedraugauju su kvapu sad.gif gerai, kad mazai gaminau, nes nezinojau kas gausis smile.gif
Satura, tai sakai issilepinai vakar ir maivaisi?smile.gif tu jau grisk i zeme gal lotuliukas.gif su Elyte galutinai "isnervinai", reikia man kazkaip iki jos irgi prisikasti:)
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2010 01 27, 15:07)
doh.gif Turėjau omeny paakių kremukus,

Ooo, taip, tikrai reikėjo įdėti pastangų, panervuoti Vilniuje gyvenančius su savo klausimais lotuliukas.gif

taip, šitie tai netiko drinks_cheers.gif

nė vieno žilo plauko neturiu dar, vat tongue.gif biggrin.gif

QUOTE(Nidulia @ 2010 01 27, 15:08)
pasidariau  dezodoranta su aluno miltukais melisu hidrolate, niu man kvapas kazkaip neitiko, tai ilasinau dar apelsinu ea, bet vistiek nedraugauju su kvapu sad.gif

su Elyte galutinai "isnervinai", reikia man kazkaip iki jos irgi prisikasti:)

o kodėl nenorėjai kokių šalavijų, pelargonijų EA dėti? g.gif

lotuliukas.gif Verta, žinok 4u.gif MB sakė, kad aš dar kurį laiką po jos esu "užmigusi" ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 01 27, 15:12)
nė vieno žilo plauko neturiu dar, vat tongue.gif biggrin.gif

lotuliukas.gif Verta, žinok  4u.gif MB sakė, kad aš dar kurį laiką po jos esu "užmigusi"  ax.gif

Broliuką užtat pasendinau keliais metais lotuliukas.gif

Nu va, man jau irgi spirga kelnės kaip noriu pas Elytę biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 01 27, 16:04)
ne ne, buvo - man pvz. rožių light superinis  4u.gif Tikrai jie verti kartotinų sąrašo, kai atsitaikai, kas tinka smile.gif MB sudirgo oda šalia lūpų, tai užgydė vienas patepimas Rejuvenating kaukės (labai nedaug kas pas mane iš Hauschkos likę dabar), niekas kitas nebuvo efektyvu  mirksiukas.gif

as niekaip negalejau apsispresti, kuri hauskos kremuka pakartoti, nes meginau keturis, tai visgi light rozytes priciupau, dar CC i sandeliuka ir ampulytese naktini drekikli, pinigine per savaite ziauriai nukentejo, ale grazi busiu kaip roze ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Satura @ 2010 01 27, 16:12)
o kodėl nenorėjai kokių šalavijų, pelargonijų EA dėti?  g.gif

lotuliukas.gif Verta, žinok  4u.gif MB sakė, kad aš dar kurį laiką po jos esu "užmigusi"  ax.gif

todel, kad turejau tik melisu, roziu ir hamameliu. Roziu ir hamameliu puse draugei perleidau, tai jau gaila man ju buvo, o melisu neuosciusi pirkau 100 ml smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2010 01 27, 15:14)
Nu va, man jau irgi spirga kelnės kaip noriu pas Elytę biggrin.gif

betgi nebūna statinės medaus be šaukštelio deguto sad.gif Vistik neturėjau galimybių iki galo išnaudoti aš to efekto, kaip rekomenduoja Laimė - niekuo per daug neužsiimti, o geriau pailsėti, pamiegoti, jei norisi. Aš neturėjau tokių galimybių sad.gif

QUOTE(Nidulia @ 2010 01 27, 15:15)
pinigine per savaite ziauriai nukentejo, ale grazi busiu kaip roze  ax.gif

neabejoju biggrin.gif Bet geri tavo pirkinukai 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Nidulia @ 2010 01 27, 15:17)
todel, kad turejau tik melisu, roziu ir hamameliu. Roziu ir hamameliu puse draugei perleidau, tai jau gaila man ju buvo, o melisu neuosciusi pirkau 100 ml smile.gif

tu kitą kartą hidrolatą pataupyk geriau kaukėms ir prausikliams, o dezodorantui paimk distiliuoto vandens, prasukusi vaistinę ar kokį PC automobilinį skyrių biggrin.gif Tai ir kvapą išgausi, kokį nori, ir kainuos pigiau. Ir bus taip pat efektyvu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 01 27, 16:21)
tu kitą kartą hidrolatą pataupyk geriau kaukėms ir prausikliams, o dezodorantui paimk distiliuoto vandens, prasukusi vaistinę ar kokį PC automobilinį skyrių biggrin.gif Tai ir kvapą išgausi, kokį nori, ir kainuos pigiau. Ir bus taip pat efektyvu  4u.gif

taigi asilo galva as, distiliuoto vandens namie turiu doh.gif
Atsakyti