Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Nirida @ 2010 01 20, 15:05)
Ir dar ka naudojat vietoj  paakiu kremo, gal koki aliujuka galit parekomenduot be vynuogiu kauliuku? Jis lyg ir tinka.

Tai kad paakiams daug kas tinka... Ir makadamijų, ir migdolų, ir abrikosų... Žiūrint dar kokio poveikio nori. Migdolų paburkimus mažina, erškėtuogių berods pašviesina truputį ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bryyla: 20 sausio 2010 - 15:18
QUOTE(Satura @ 2010 01 20, 17:10)
supratau  4u.gif Gali rinktis Aromanatural.lt - ir kainos geros, ir atsiųstų  drinks_cheers.gif

O kaip smagu, kad ir Uteniskiu yra thumbup.gif na pas mus su EA sunkus reikalas, tiesa sake Satura, AromaNatural gali krepseli susikrauti ir as is pradziu taip galvojau, bet pati pas Monica nuvaziavau ir pauostinet galejau ir patarimu gavau thumbup.gif Jei kada vel vaziuosiu galesiu ir tau siuntinuka paimti aisku, jei nori ax.gif Parasyk i AZ

Papildyta:
apie uteniskes kalbant turejau omeny Liusinda, gal neaiskiai parasiau doh.gif
Bryyla, o kaip tu naudoji maisai kelis ar pagal norima efekta, man regis tavo ir sausa -jautri oda g.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 01 20, 14:10)
supratau  4u.gif Gali rinktis Aromanatural.lt - ir kainos geros, ir atsiųstų  drinks_cheers.gif

cia jau ziurinejau 4u.gif

QUOTE(Nirida @ 2010 01 20, 14:21)
O kaip smagu, kad ir Uteniskiu yra thumbup.gif na pas mus su EA sunkus reikalas, tiesa sake Satura, AromaNatural gali krepseli susikrauti ir as is pradziu taip galvojau, bet pati pas Monica nuvaziavau ir pauostinet galejau ir patarimu gavau  thumbup.gif Jei kada vel vaziuosiu galesiu ir tau siuntinuka paimti aisku, jei nori ax.gif Parasyk i AZ

Papildyta:
apie uteniskes kalbant turejau omeny Liusinda, gal neaiskiai parasiau doh.gif
Bryyla, o kaip tu naudoji maisai kelis ar pagal norima efekta, man regis tavo ir sausa -jautri oda  g.gif

kaip smagu drinks_cheers.gif tai zinoma,kad noresiu. kol MB ner,tai ner galimybiu iki sostines nulekt blush2.gif kazkada maxej uzmaciau,kad yra EA pirk,tik nzn kokiu.reiks apsiziuret.
Atsakyti
QUOTE(Nirida @ 2010 01 20, 15:21)
Bryyla, o kaip tu naudoji maisai kelis ar pagal norima efekta, man regis tavo ir sausa -jautri oda  g.gif

Man paakių tepti dar nereikia ax.gif Tik profilaktiškai pateplioju, specealiai paakims nieko neperku, tepu tuo, ką ir veidą. O pasidariusi esu gelį iš hidrolatų ir aliejukų. Jis toks lengvas, tai tikrai tinka smile.gif Paakims manau ir kelis aliejukus galima pamaišyti. Tik va sakau, kokio žiūrint efekto tau reikia... Man kosmetologė kažkada sakė, kad paakims daug geriau geliai, nes kremai kaupiasi po oda paakių, patenka pro akių kraštelį. Dar dėl šios priežasties reikia paakių kremą tepti atsargiai ir toliau nuo akių, užtenka tą kauliuką patept smile.gif na gal čia ne į temą atsakiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nirida @ 2010 01 20, 16:05)
Ir dar ka naudojat vietoj  paakiu kremo, gal koki aliujuka galit parekomenduot be vynuogiu kauliuku? Jis lyg ir tinka.

aš avokadų naudoju. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 01 20, 16:24)
Katiniene,jau skaiciau kazkada kazkur kad issigydei zirniukais.Bet pas mane mazgelis unsure.gif , ar jis nyks nuo ju? Butu labai malonu, jei parasytum i AZ tos homeopates koordinates.Buciau labai dekinga.Sakau gi, stengiuosi viska daryti sveikiau, geriau, o vaistus tenka ryti cheminius  verysad.gif

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2010 01 20, 15:28)
Man kosmetologė kažkada sakė, kad paakims daug geriau geliai, nes kremai kaupiasi po oda paakių, patenka pro akių kraštelį. Dar dėl šios priežasties reikia paakių kremą tepti atsargiai ir toliau nuo akių, užtenka tą kauliuką patept smile.gif na gal čia ne į temą atsakiau biggrin.gif

labai įdomu, bet kažkaip neįtikėtina, kad kremai kaupiasi ax.gif Organizmas gyvas, nuolat vyksta apykaitos procesai, oda atsinaujina kas mėnesį g.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 01 20, 09:30)
įdomu, ar putoja?

oi, tai cia prausiklis? doh.gif
as pagal sudeti pagalvojau, kad koks aliejukas smile.gif
tai tada aisku, kam tas emulsiklis idetas. alieju sumaiso su emulsikliu ir gaunas aliejinis prausiklis. bet jis putot tai tikrai neturetu, tokia balta emulsija turetu gautis.

yra ir kunui prausikliu tos kompanijos, ziuriu.
irgi tokiu paciu principu : aliejai+eteriniai+emulsiklis. kazkas
tik reik pastudijuot daugiau, kas per vienas tas sintetinis emulsiklis is naftos, kiek jis potenciatiai kenksmingas etc.

O ar rado kas kitokiu aliejiniu prausikliu? Kazkas, atsimenu, ieskojo. bryyla? Idomu, kokia ju sudetis, kokie kitur emulsikliai dedami rolleyes.gif

QUOTE(liusinda @ 2010 01 20, 09:47)
sumaisyciau sviesmedzio aliejaus ir jojobos?gerai bus?ns sitam reikale zalia  blush2.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(Diva:) @ 2010 01 20, 10:02)
Ir  help.gif  , gal koki stebukla rankoms patartumet, kurios sauseja, dziusta, nu net skauda unsure.gif  . Dabar turiu Sante su imbieru-  dziusta rankos, baisu...

ta pati sviestmedi smile.gif DAUG kartu i diena (kiev karta nusiplovus rankas).
man pasiteisino labiau nei bet koks kuno sviestas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daddygirl: 20 sausio 2010 - 15:52
Kaip pasidaryti molio kaukę veidui? Kiek molio užtenka vienam kartui?
Atsakyti
nu reiks vakare savo turimus produktus sumaisyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 01 20, 15:45)
labai įdomu, bet kažkaip neįtikėtina, kad kremai kaupiasi  ax.gif Organizmas gyvas, nuolat vyksta apykaitos procesai, oda atsinaujina kas mėnesį  g.gif

Kai aš išgirdau, taip pat labai nustebau... Atseit, kur tos pagyvenusios moterys vaikšto su pabrinkusiais paakiais, tai ten ir yra susikaupę visokie nešvarumai, kremai ir pan. Gal nelabai tuo ir tikiu, bet atsarga gėdos nedaro biggrin.gif nes kaip ten iš tiesų, tai nežinau... Ir iš vis, dabar tos kosmetologės tikrai nėra profės, prisiklaususios visokių legendų. Vienetai tik geros smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2010 01 20, 16:04)
Kai aš išgirdau, taip pat labai nustebau... Atseit, kur tos pagyvenusios moterys vaikšto su pabrinkusiais paakiais, tai ten ir yra susikaupę visokie nešvarumai, kremai ir pan.

kad kartais būna įgimti tie pabrinkimai. Arba sutrinka žmonėms skysčių šalinimas, atsiranda patinimų. Pvz., man kažkada rodė, kaip tepti kremu/geliu paakius - įtapšnoti švelniai palei akiduobės kaulą, po antakiu (antrą jau kartą išgirdau, kad ir tą vietą reikia), bet paskutinis brūkštelėjimas apačioje vistiek turi būti pagal limfos tekėjimo liniją - kaulo kraštu nuo nosies link ausies. Tik, aišku, irgi labai švelniai biggrin.gif
Atsakyti