Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Gilberta @ 2010 01 27, 12:53)
Nidulia 4u.gif
Merginos ar į hidrolatą galima dėt ea? Įlašinau aš levandu,kedrų,rozmarinų,apelsinų po kelis lašus. Ar gali nuo jų bert? Ar čia nuo tamanų al mane beria doh.gif  O gal taip valosi poros? unsure.gif

sakyciau padauginai EA g.gif nors gali ir tamanai but kalti, nors pati db is taves nusiskaiciau kad patiko tau rosmarinu hidrolatas tai i ji isipyliau glicerino+levandu ea tai tikrai kaip ir sakei odele net svyti wub.gif o tamanus susimaisiau su H svarainiu kremuku tai tinka tobulai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 25 @ 2010 01 27, 14:03)
sakyciau padauginai EA g.gif nors gali ir tamanai but kalti, nors pati db is taves nusiskaiciau kad patiko tau rosmarinu hidrolatas tai i ji isipyliau glicerino+levandu ea tai  tikrai kaip ir sakei odele net svyti wub.gif o tamanus susimaisiau su H svarainiu kremuku tai tinka tobulai thumbup.gif

Matomai doh.gif Reikes gal plaukams sunaudot g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gilberta: 27 sausio 2010 - 12:14
QUOTE(Gilberta @ 2010 01 27, 12:53)
Nidulia 4u.gif
Merginos ar į hidrolatą galima dėt ea? Įlašinau aš levandu,kedrų,rozmarinų,apelsinų po kelis lašus. Ar gali nuo jų bert? Ar čia nuo tamanų al mane beria doh.gif  O gal taip valosi poros? unsure.gif

O ea vandenyje tirpsta? g.gif Kodel man rodos, kad ne, nebent pirma istirpinai juos glicerine?
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2010 01 27, 09:56)
gal kokia klaida? Čia yra frankincensas. Jo reali kaina kelsikart mažesnė.

tu visai ne verslininkė doh.gif biggrin.gif

QUOTE(Nirida @ 2010 01 27, 11:07)
o tamanu gryna tepat ar skiedziat su kokiu baziniu?

tamanai veikia kaip cheminis pylingas - Kvapų namuose girdėjau taip konsultuojant. Pagal jų aprašymą, tai labai stiprus aliejus. Vargu, ar gera mintis maišyti su kitu randus gydančiu aliejumi, nes juos siūloma vis pakeisti. Tai panaudok tamanus kol kas, paskui galėsi erškėtuoges kokias bandyti wink.gif Randus dar galima patepti grynu levandų EA smile.gif

QUOTE(ashtri @ 2010 01 27, 11:24)
Toks jausmas, kad kokių dulkių į nosį būčiau pritraukus. Neklauskit kaip ir kodėl, bet nuo to kremo man būtent toks jausmas nosy.

biggrin.gif

gal kokios kvapiosios dalys tave alergizuoja..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Satura: 27 sausio 2010 - 13:14
QUOTE(GinMintė @ 2010 01 27, 14:47)
O ea vandenyje tirpsta?  g.gif Kodel man rodos, kad ne, nebent pirma istirpinai juos glicerine?

Neištirpsta unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Gilberta @ 2010 01 27, 14:19)
Neištirpsta unsure.gif

Kadangi neistirpsta, ea plaukioja pavirsiuje, tu papurski ir gali tarkim gauti ant veido per didele doze ea, uztat gali alergizuoti oda mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gilberta @ 2010 01 27, 13:19)
Neištirpsta unsure.gif

tai kodėl juos ten lašinai? doh.gif EA tirpsta glicerine arba jei gerai išcentrifūguojami pramoniniu būdu. Aišku, kad galėjai suerzinti odą....
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 01 27, 13:14)
tu visai ne verslininkė  doh.gif  biggrin.gif
tamanai veikia kaip cheminis pylingas - Kvapų namuose girdėjau taip konsultuojant. Pagal jų aprašymą, tai labai stiprus aliejus. Vargu, ar gera mintis maišyti su kitu randus gydančiu aliejumi, nes juos siūloma vis pakeisti. Tai panaudok tamanus kol kas, paskui galėsi erškėtuoges kokias bandyti wink.gif Randus dar galima patepti grynu levandų EA smile.gif
biggrin.gif

mano draugei cezario pjuviui sviesinti ir naikinti butent ir siule tamanus+ersketuoges
Atsakyti
specialus pranešimas ernesin - taip, Elytė galėtų padaryti procedūrą be aliejų, vien su kremais ir serumais mirksiukas.gif

kaip man vakar ten gerai buvo - neįsivaizduojat ax.gif Net lūžau kelis kartus, o kartais jaučiaus tarsi nesvarumo būklės. Rodės, kad siela atsiskiria pakeliauti nuo kūno, nes žino, kad jam čia bus labai gerai wub.gif Kadangi su veidu nelabai ten ką reikėjo daryti, tai daugiau masažo gavau - fantastiškas rankas turi Elytė, ne tas žodis wub.gif

dabar ŽaliaŽalia 15 proc. nuolaida Hauschkai, išskyrus pudras ir tušus, ir Argital smile.gif
Papildyta:
QUOTE(kunigunda78 @ 2010 01 27, 13:48)
mano draugei cezario pjuviui sviesinti ir naikinti butent ir siule tamanus+ersketuoges

visokių variacijų gali būti drinks_cheers.gif Aš pati kaitaliočiau tai vieną, tai kitą, kad procesas būtų nuolatinis ir atnaujinamas rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Satura: 27 sausio 2010 - 13:50
QUOTE(Satura @ 2010 01 27, 15:33)
tai kodėl juos ten lašinai?  doh.gif EA tirpsta glicerine arba jei gerai išcentrifūguojami pramoniniu būdu. Aišku, kad galėjai suerzinti odą....

Na jo doh.gif blush2.gif Nors glicerino dejau laša unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Nirida @ 2010 01 27, 12:21)
Pas Monika parasyta apie tamanus :
Foraha/tamanu aliejus turi priešuždegiminių ir atkuriamųjų (skatina naujų audinių formavimąsi) savybių. Gydo žaizdas, nudegimus, randus, bėrimus, pūslelinę, sudirginimą, uždegimą, skausmą, pažeistus kapiliarus.
Nepaisant gana tirštos konsistencijos, gana lengvai susigeria į odą, greitina kraujo cirkuliaciją, bet nepalieka riebaus blizgesio.
Tai va todel ir klausiu kuo cia pagerinti juos siam reikalui, o ersketroziu(uogiu) aliejukas ir randus mazina, sviesina, tai gal jus pamaisyti galima ar nebus per stipru  g.gif

tikrai nebus per stipru, juk galima nors ir 5 aliejukus maisyti pagal savo poreikius:) kas tau sake, kad tik 1 galima naudoti? smile.gif dar ir kokiu apelsinu ar kitu cirtusu ea pasigerinti gali smile.gif
nors Satura sako, kad tamanai ir vieni stiproki ax.gif gal paklausyk jos patarimo, kaitaliok tamanus su ersketroziu al
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 27 sausio 2010 - 14:49
QUOTE(Satura @ 2010 01 27, 14:51)
kaip man vakar ten gerai buvo - neįsivaizduojat  ax.gif Net lūžau kelis kartus, o kartais jaučiaus tarsi nesvarumo būklės. Rodės, kad siela atsiskiria pakeliauti nuo kūno, nes žino, kad jam čia bus labai gerai  wub.gif Kadangi su veidu nelabai ten ką reikėjo daryti, tai daugiau masažo gavau - fantastiškas rankas turi Elytė, ne tas žodis  wub.gif

Kaip as senai save lepinau kuom nors panasiu verysad.gif .Pavydziu baltai!!
Zinokites vasario 17 d. vaziuosiu i Vilniu, na, nelinksmai- pas gydytojus verysad.gif , bet turesiu visa diena laisva bigsmile.gif - jau itariu, kad apleksiu parduotuveles kokais eko, bet kad nelabai pazistu gatviu doh.gif , kazkaip reikes kazka daryti vistiek !
Specialiai Ernesin ir as turiu zinia lotuliukas.gif - uzsisakiau vistik Dr.Hauschkos bronzine pudra rolleyes.gif - apsisprendimas buvo staigus biggrin.gif .Daba lauksiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 27 sausio 2010 - 14:42