Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Nidulia @ 2010 01 26, 20:50)

o kodel kirpeja pasake, kadnegali atsiauginti plauku, kad turetum naturalius? gal kirpeja nusprende,kadjie pas tave neauga,vietoje stovi?
padazyk naturaliais dazais, panasios spalvos i tavo naturalia,po truputi vis pakirpinesi, taip ir atgausi savo naturaliaplaukuciu spalva:)

grazi jusiske spalva thumbup.gif

gal kirpeja turejo minty kad daug kartu reiktu dazyt/perdazyt, kad atgaut ta spalva, pati kalta kad neissiaiskinau, o db "bijau" eit pas ja, tiksliau- pas silikonus biggrin.gif
na bandysiu su naturlamente, gal nenupliksiu, nes man dar svarbu oksidantas, kuris siuose dazuose min 2,5 %, cia nera daug, bet mane dazydavo tik su 1,5 %.
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2010 01 26, 16:21)
papliotkinsiu blush2.gif Žinot, kas pas mane atkeliaus, ogi ta moteris, kur rodė per TV ir inete buvo siužetas apei ją, kuri iš aliejų kremukus darė. Dar apšnekėjom, kad atrodo geraiu nei KN siužeto dalyvės blush2.gif

Čia ta, kuri rafinuotus aliejus naudoja? ax.gif

QUOTE(ievvvvaa @ 2010 01 26, 21:45)
mano spalva butu i juoduma, turiu svajone naturalia spalva atgaut, ner ji is graziausiu, bet kad tik nereiktu dazyt..bet kirpeja kadaise sake- neimanoma  verysad.gif
4u.gif

Keisk kirpėją. Viskas įmanoma, tik kitos tingi tuo užsiimti paprasčiausiai. Aš pati po truputį morališkai ruošiuosi savo beveik juodų plaukų spalvą chemiškai "nusiplaut" iki artimos natūraliai spalvai ir tada jau atsiauginti naudojant tik natūralias priemones. Tik nežinau, kada pasiryšiu pradėt tą procesą biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Honey: 26 sausio 2010 - 21:40
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 01 26, 22:33)
grazi jusiske spalva  thumbup.gif

gal kirpeja turejo minty kad daug kartu reiktu dazyt/perdazyt, kad atgaut ta spalva, pati kalta kad neissiaiskinau, o db "bijau" eit pas ja, tiksliau- pas silikonus  biggrin.gif
na bandysiu su naturlamente, gal nenupliksiu, nes man dar svarbu oksidantas, kuris siuose dazuose min 2,5 %, cia nera daug, bet mane dazydavo tik su 1,5 %.

paziurek kokiu atspalviu turi maniskiai, kuriuos as naudoju:)
o del mano spalvos, ji po kiekvieno plovimo idomi ir grazi smile.gif po daug plovimu tampa tokia svelniai svelniai apelsinine:)
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 01 26, 20:32)
Patarkite, ar verta pirkti si  balzama, jei ir taip naudoju daugybe natyraliu alieju??
http://www.hannover-...563c6729a69b0f2
o sis serumas? sudetyje matau alkohol, ar as ne taip supratau?
http://www.hannover-...563c6729a69b0f2

ar verta pirkti kuria nors is siu paakiu prieziuros priemoniu??patarkite

teko naudoti hauschka paakių tą balsamą, man nepatiko kad jis toks riebokas, tepdavau tik vakarais. Tiesą sakant antrą kartą nepirkčiau, nes puikiausiai galima apsieiti su aliejais. ir pigiau ir efektas toks pat.
Atsakyti
buvau pacitavus ir dingo doh.gif
as naudoju tamanu alieju, man jis superinis, kazkaip oda mano pasitvarke, esu labai patenkinta, anksciau buvo misri, bet ten kur riebios odos ploteliai, tai budavo laaabai riebus, o dabar viskas susivienodino daug maz. Tamanu aliejus man patinka del riebumo reguliavimo ir spuogu naikinimo, oda pasviesejus buna. Tik reikia vis pertraukeles daryt bet koki alieju naudojant, dabar uzsisakiau argano, ziuresim poveiki, nes noriu tamanu padet poilsiui keliom savaitelem biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lidusia @ 2010 01 26, 23:15)
teko naudoti hauschka paakių

aciu uz nuomone, tuomet pamirstu tas paakiu priemones:)

Papildyta:
QUOTE(Ugvilė @ 2010 01 26, 23:43)
buvau pacitavus ir dingo  doh.gif
as naudoju tamanu alieju, man jis superinis, kazkaip oda mano pasitvarke, esu labai patenkinta, anksciau buvo misri, bet ten kur riebios odos ploteliai, tai budavo laaabai riebus, o dabar viskas susivienodino daug maz. Tamanu aliejus man patinka del riebumo reguliavimo ir spuogu naikinimo, oda pasviesejus buna. Tik reikia vis pertraukeles daryt bet koki alieju naudojant, dabar uzsisakiau argano, ziuresim poveiki, nes noriu tamanu padet poilsiui keliom savaitelem  biggrin.gif

o man kazkaip tamanu nepraejo, tepiau paserpetojusia oda aplink nosi, kazko ji dar labiau uzsioziavo. Dabar arganu pasitepiau, gerulis toks, kvapo neturi aktyvaus:) jojobos suzavejo, seper gerai susigeria:)
su sejamosios judros aliejuko kvapu bandau susidraugauti:) aktyvus toks jis, tarsi darzoviu kazkokiu
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 01 26, 23:47)
o man kazkaip tamanu nepraejo, tepiau paserpetojusia  oda aplink nosi, kazko ji dar labiau uzsioziavo. Dabar arganu pasitepiau, gerulis toks, kvapo neturi aktyvaus:) jojobos suzavejo, seper gerai susigeria:)
su sejamosios judros aliejuko kvapu bandau susidraugauti:) aktyvus toks jis, tarsi darzoviu kazkokiu

matyt kaip kam rolleyes.gif man jis Nr. 1 kol kas. Va turiu nusipirkus abrikosu kauliuku aliejaus visa 100ml, o netinka, beria nors tu ka doh.gif ne nezinau kaip ji sunaudot unsure.gif
o tamanus dar galiu pagirt, kad veiksmingai pusleline panaikina, jei tik pajauti, kad kyla, patepu ir neiskyla, o jie paveluoju, tai labai greitai nugydo thumbup.gif ir randa po cezario man smarkiai apmazino
Atsakyti
QUOTE(Ugvilė @ 2010 01 26, 23:53)
matyt kaip kam  rolleyes.gif  man jis Nr. 1 kol kas. Va turiu nusipirkus abrikosu kauliuku aliejaus visa 100ml, o netinka, beria nors tu ka  doh.gif  ne nezinau kaip ji sunaudot  unsure.gif
o tamanus dar galiu pagirt, kad veiksmingai pusleline panaikina, jei tik pajauti, kad kyla, patepu ir neiskyla, o jie paveluoju, tai labai greitai nugydo  thumbup.gif ir randa po cezario man smarkiai apmazino

abrikosu aliejuka plaukuciu kaukems sunaudok, po duso koju ****** imasazuok, rankoms gal tiks,puiki rankoms ir nagams kauke is pasildyto aliejuko.
o man arbatmedziu ea padejo, kai pajutau,kad pusleline rezgasi smile.gif
jojobos, sejamosios judros ir argano aliejams dedu pliusa, gerai susigeia smile.gif
merginos,o kas cia per stebuklingai brangus ea??
http://www.hiperfarm...is_aliejus_10ml
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 26 sausio 2010 - 23:16
QUOTE(Nidulia @ 2010 01 26, 17:15)
pasidaryk pradziai be to muilo kelioms dienoms rasula, gal tau nepatiks:) arba Mergaites, tingiu i Hauskos tema lekti, juk vistiek i tema, gal kuri naudojate  Dr.Hauska bronzini atspalvi suteikianti drekinanti koncentrata, gal galite pakomentuoti??  4u.gif

nesenai isigijau, patinka thumbup.gif nemaskuoja, bet oda grazesne, sveikesne atrodo, nebevaikstau balta jau tongue.gif pirma karta bijojau kad per daug nebutu, tai mazai dejau, antra nepagailejau, bet morkine nebuvau drinks_cheers.gif
Atsakyti
Merginos koks aliejus pades super sausai odai? Kartais paberia,tai reikia,kad nekimstu poru.
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 01 26, 20:59)
patapsi geltonode, tada dar ryziu daugiau pavalgyk, kad tavo dideles akys susiauretu  ir i kinija siusim  lotuliukas.gif

na taip biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

QUOTE(lidusia @ 2010 01 26, 22:15)
teko naudoti hauschka paakių tą balsamą, man nepatiko kad jis toks riebokas, tepdavau tik vakarais.

reikia, kas specas pakonsultuotų, nes man pasakojo, kas jis toks geras, kad galima juo tepti ir akių vokus vos vos iš vidaus - sako, padeda, jei akys serga g.gif Bet pati neturėjau, nebandžiau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Gilberta @ 2010 01 27, 00:18)
Merginos koks aliejus pades super sausai odai? Kartais paberia,tai reikia,kad nekimstu poru.

migdolu aliejus tinkamas net kudikiu odelei, nemanau, kad sualergizuotu. ersketroziu aliejukas sausai odelei, jis lengvas, visi kiti labai individualiai. siaip i tonikus ir hidrolatus isilasink augalinio glicerino, labai padrekina ir suminkstina odele.
o koki zodyneli -paaiskinima-komentara radau,dabar pagaliau suzinojau, kas dedama i savaiminio idegio kremus, kad ora idegusi atrodytu:)
http://www.supre.lt/...inimosi_zodynas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 26 sausio 2010 - 23:41