Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Katherina @ 2010 01 26, 21:04)
Po Jūsų ir Bryylos diskusijų apie nakvišas-bandysiu jau  biggrin.gif

ji ne tik gerk (butinai), bet is tepti oda pamegink:)

Papildyta:
QUOTE(kambliukas @ 2010 01 26, 18:47)
Jei kartojuos, dovanokit: kas geriau riebiai, linkusiai i akne odai tamanu ar argano aliejus?  g.gif

jei turi kantrybes, pasiskaitinek nors viena tema nuo pat pradzios, pamatysi,kiek patarimu rasi smile.gif manau tokiai odelei labai reikia molio kaukiu supriedais. Juk AromaNaturale yra visokiu miltuku, padedanciu probleminei ir spuoguotai odelei: dumbliai, B5, aluno miltukai ir dar daugybe:) uzeik i internetine aromanaturale krautuvele, ten visus miltukus Monika pakomentavusi, tikrai kazkapradziai issirinksi ir su moliu susitaisysi
Atsakyti
QUOTE(Katherina @ 2010 01 26, 20:24)

4u.gif Dėkui, bandysiu tada tamanų..

Šiaip naudoju Argital žaliąjį molį (kol kas geriausias rezultatas gaunasi). Bandžiau Hauchkos riebiai odai hidrolatą su aliejuku ir CC, bet neidealu man vis dar... Gal reikia laiko.. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kambliukas: 26 sausio 2010 - 20:20
QUOTE(kambliukas @ 2010 01 26, 21:16)
4u.gif  Dėkui, bandysiu tada tamanų..

Šiaip naudoju Argital žaliąjį molį (kol kas geriausias rezultatas gaunasi).  Bandžiau Hauchkos riebiai odai hidrolatą su aliejuku ir CC, bet neidealu man vis dar... Gal reikia laiko..  ax.gif

zinoma reikia laiko ir Maskva ne is karto "pasistate" smile.gif hauskos cc labai gerai, reikia valyti ir valyti oda. ir moliu kaukes, super su dumbliu miltukai,dumbliai juk gerai valo odele.
Atsakyti
sakykit, ar labai didele "nuodeme" padarysiu nusidaziusi plaukus su naturlamente dazais? blush2.gif dazyt lb reikia, sviecia '"pauksciu takas" blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 01 26, 21:36)
sakykit, ar labai didele "nuodeme" padarysiu nusidaziusi plaukus su naturlamente dazais?  blush2.gif  dazyt lb reikia, sviecia '"pauksciu takas"  blush2.gif

as su HERBATINT dazau, o kokiu atspalviu dazysi? o delnuodemes, tai nemanau, kad taip jau viska reikia paaukoti, kad tik nei laso neekologisko dalyko nepanaudoti, neimanoma viska ekologiskai daryti.
Atsakyti
QUOTE(eglute82 @ 2010 01 26, 19:51)
O odele atrodo kaip smulkiai supjaustyta ir po to lupasi? Maniskei ir padu odele skilineja, gydytojai sake, kad nuo vandens, kita, kad alergija, o dabar laukiam vizito pas dermatologa. Dabar tepam sviestmedziu, tai lyg ir pagerejo unsure.gif

Kaip supjaustyta, ties įtrūkimais raudona, bet nesilupa, bent jau kol kas, tik prie kulkšnių kur labiausiai pažeista šašiukai užsidėję. Mano pediatrė irgi galvojo, kad nuo vandens, bet vanduo visą laiką tas pats. O jei būtų alergija, bėrimas būtų simetriškesnis ir dar tikriausiai ir ant veido. Dar žuvų taukus liepė gert. Sumaišiau tepaliuką su nakvišom, sviestmedžiu, jojoba, glicerinu ir medetkų fitoliu, gal pagelbės g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 01 26, 20:39)
as su HERBATINT dazau, o kokiu atspalviu dazysi? o delnuodemes, tai nemanau, kad taip jau viska reikia paaukoti, kad tik nei laso neekologisko dalyko nepanaudoti, neimanoma viska ekologiskai daryti.

dekuj,
gerai jums nudazo sie dazai? kur perkat ir kiek kastuoja?
mano spalva butu i juoduma, turiu svajone naturalia spalva atgaut, ner ji is graziausiu, bet kad tik nereiktu dazyt..bet kirpeja kadaise sake- neimanoma verysad.gif
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 01 26, 21:45)
dekuj,
gerai jums nudazo sie dazai? kur perkat ir kiek kastuoja?
mano spalva butu i juoduma, turiu svajone naturalia spalva atgaut, ner ji is graziausiu, bet kad tik nereiktu dazyt..bet kirpeja kadaise sake- neimanoma  verysad.gif
4u.gif

as perku vaistineje, bet maciau akropolyjr ekostudijoje, man nudazo labai gerai, bet po kiekvieno plovimi kazkiek nusiplauna, taciau del to vis idomesni atspalviai gaunasi. Dazau FF6 orange spalvyte, kaip avarate:) maina apie 42 litus. tik kuomet atauga, tai kancia, nesmano tamsus plaukai, tad reikia pasviesinti nuo saknu ir tik tada vel orange spalva deti smile.gif kai noriu vel paryskinti, nedazau pakartotinai, turiu nusipirkusi balzamu visokiu ryzu atspalviu su naturalia xna be amoniaku ir peroksidu, taip ir pagyvinu spalvyte tai variniu atspalviu, tai paprikos smile.gif
sios firmos yra ir visokiu tamsiu ir juodu atspalviu
o kodel kirpeja pasake, kadnegali atsiauginti plauku, kad turetum naturalius? gal kirpeja nusprende,kadjie pas tave neauga,vietoje stovi?
padazyk naturaliais dazais, panasios spalvos i tavo naturalia,po truputi vis pakirpinesi, taip ir atgausi savo naturaliaplaukuciu spalva:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 26 sausio 2010 - 20:53
QUOTE(Chippie @ 2010 01 25, 19:47)
is pradziu naudojau kokosu alieju, bet nuo jo plaukai labai sukrisdavo.

O dabar naudoju avokadu alieju, bet si tepu tik ant plauku, galvos visai nelieciu.
Zinoma nepersistengiu ir puses buteliu nesusipilu.

Mano plaukai jau tokie yra, kad po pusdienio sukrenta ir prisiklijuoja prie galvos, o nuo ausu buna siek tiek susisiause  doh.gif

nezinau je ka su jais daryti, nei kaip tvarkytis verysad.gif
reikes isbandyti sezamu alieju, gal ir man pades  thumbup.gif

turiu vaniles fitoli sezamo aliejuje is AN, idomu ar toks pats efektas butu??
Jei nepaslaptis kur perki sezamu alieju?

Aš pirkau SP mirksiukas.gif
merginos koki tuša pirkt,jau kaip reikia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Versmė @ 2010 01 26, 21:42)
Kaip supjaustyta, ties įtrūkimais raudona, bet nesilupa, bent jau kol kas, tik prie kulkšnių kur labiausiai pažeista šašiukai užsidėję. Mano pediatrė irgi galvojo, kad nuo vandens, bet vanduo visą laiką tas pats. O jei būtų alergija, bėrimas būtų simetriškesnis ir dar tikriausiai ir ant veido. Dar žuvų taukus liepė gert. Sumaišiau tepaliuką su nakvišom, sviestmedžiu, jojoba, glicerinu ir medetkų fitoliu, gal pagelbės  g.gif

vaje, nes man skaudeti pradejo paskaicius sad.gif. tikrai naujasis sutaisytas kremukas pades, juk ir glicerinoideta,jis taip minkstina,o dar ir sviestmedis,labai jau smagu kremuka padarei 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alinva @ 2010 01 26, 18:17)
Man šiek tiek problema, kad sunku iš anksto užsirašyt,

užsirašyti nereikia smile.gif Kvapų namuose: Laimė Kiškūnė salone dirba KETVIRTADIENIAIS nuo 11-19 val.

Žalia Žalia (Stepono 6): Kosmetologo konsultacija pasirenkant veido ir kūno priežiūros priemones.
(vyksta ketvirtadieniais nuo 15 iki 19 val.)

Pasiskambinti iš anksto tel.: 8-52122208

pasiskambink, kad tik Elytė būtų, ir pirmyn - griežtų registracijų nėra mirksiukas.gif Kažkiek pasiderinti galima - vieną savaitę pas vieną, kitą - pas kitą drinks_cheers.gif

QUOTE(Daddygirl @ 2010 01 26, 19:27)
Jei rimtai, tai veidas tikrai pageltes. Bet taip graziai. Man visai patiko smile.gif As pati tamsaus gymio, tai gal kasdien pasikaukinsiu ir paliksiu graziai idegus  smile.gif

blink.gif Tai kaip šviesiaodė atrodytų? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 01 26, 21:56)
blink.gif Tai kaip šviesiaodė atrodytų? biggrin.gif

patapsi geltonode, tada dar ryziu daugiau pavalgyk, kad tavo dideles akys susiauretu ir i kinija siusim lotuliukas.gif
Atsakyti