Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Nidulia @ 2010 01 26, 17:07)
eeeeeeeeee blink.gif o tai gal bent stipriai drekina?? tai jis vos ne kremines pudros konsistensijos? ar skystalas?

spalvotas ir skystas 4u.gif Nelabai jis drėkina, nes tepasi arba kartu su kremu, arba ant kremo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 01 26, 17:13)
Rafinuotas cia manau...
O tepu tai as ne prie pat saknu, bet per visa ilgi, ir galiukus, nieko nesidaro blogo man. Man neriebina, bet nezinau- ir taip tu plauku tona - tai dar man atrodo daugiau pasidaro doh.gif - kiti sako grazu, as kartais jauciuosi kaip pusbrolis Itas is Adamsu doh.gif

Prie plaukų persikelsiu vėliau, dabar veidukas svarbiau - jei jam padės, tada ir plaukus išbandysim aptvarkyt, nes irgi savų problemų netrūksta.
Atsakyti
QUOTE(Alinva @ 2010 01 26, 16:54)
Pati oda labai maišyta - anksčiau buvo mišri, dabar situacija tokia: nosis porėta, ant viso veiduko nuolat atsiranda spuogelių (hormoninės priežastys, paveldėta), skruostai prie nosies ir akių paskutiniu metu išsausėję - pleiskanoja, taip pat ir kakta virš nosies...

siūlyčiau išgirsti dvi nuomones - ketvirtadienį išsiruošti konsultacijai į Kvapų namus, kur dirba Laimė ir pažiūrėti ŽaliaŽalia tinklapyje, kada konsultuoja Elytė. Ir neskubėt pirkti. Pasiklausinėti, įvertinti, užsirašyti. Paprašyti tos pačios Elytės kremų mėginukų, patarimų. Ir bandyti. Neskubėk pirkti to aliejų mišinio, nes ir taip oda išsausėjo 4u.gif

QUOTE(Chippie @ 2010 01 26, 16:57)
Norejau paklausti ar normalu, kad jojobos ir argano aliejai labai skysti??

jie tikrai skysti, viskas ok smile.gif

QUOTE(Versmė @ 2010 01 26, 17:17)

labai smagu, kad kontroliuojat situaciją thumbup.gif
Atsakyti
Jei kartojuos, dovanokit: kas geriau riebiai, linkusiai i akne odai tamanu ar argano aliejus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 01 26, 17:35)
siūlyčiau išgirsti dvi nuomones - ketvirtadienį išsiruošti konsultacijai į Kvapų namus, kur dirba Laimė ir pažiūrėti ŽaliaŽalia tinklapyje, kada konsultuoja Elytė. Ir neskubėt pirkti. Pasiklausinėti, įvertinti, užsirašyti. Paprašyti tos pačios Elytės kremų mėginukų, patarimų. Ir bandyti. Neskubėk pirkti to aliejų mišinio, nes ir taip oda išsausėjo  4u.gif
jie tikrai skysti, viskas ok smile.gif
labai smagu, kad kontroliuojat situaciją  thumbup.gif

Dėkui, bet turbūt šį ketvirtadienį neprisiruošiu - nekenčiu kur nors belstis tokiu oru, o dar ir darbe užtruksiu. Man šiek tiek problema, kad sunku iš anksto užsirašyt, nes niekada nežinau, ar paskutiniu momentu negausiu darbelio ir neteks užsisėdėt doh.gif
Atsakyti
va laiskeli gavau
Norime pasidalinti informacija, kad gavome naujos kompanijos EARTH FRIENDLY PRODUCTS - 100% natūralių, sveikatai bei gamtai draugiškų skalbimo bei valymo priemonių. Platesnė informacija - laiškelio priede. Visa informacija ir asortimentas - netrukus www.biolinija.lt.

Dar viena įdomi NAUJIENA - MICHAEL'S RANGE - natūralūs valymo/plovimo aksesuarai - šepetėliai, kempinėlės, grandikliai iš kokoso riešutų, palmių pluošto, lufos - apie juos taip pat - priede.

IR DAR: Laukusioms NVEY ECO blakstienų tušo bei skystos pudros visų atspalvių asortimento - gera žinia - JAU TURIME!
Atsakyti
QUOTE(kambliukas @ 2010 01 26, 18:47)
Jei kartojuos, dovanokit: kas geriau riebiai, linkusiai i akne odai tamanu ar argano aliejus?  g.gif

Mano mišri ir probleminė oda, esu naudojusi abu aliejus. Man jie tik iš pradžių padėjo, o vėliau dar prisidariau daugiau bėdos. Šiuo metu naudoju tik alavijų gelį. Labai super man, daaaug mažiau beria wub.gif nors kai kurios merginos labai giria probleminei odai ir aliejus, sakyčiau tada, tamanus rinktis. Nors šis aliejus po kurio laiko man odą nusausino...
Atsakyti
Isbandziau vienus is 'azijietisku' miltuku smile.gif, zadejau parasyt ispudzius.
Sudetis ten gausi, pirmais numeriais eina: aloe, amla, chandan, wala, rose, haldi, manjistha, orange... ir dar tiek pat kitokiu nematytu pavadinimu smile.gif
Kad jau taip daug ten visko, tai sumaisiau tik su hamamelio hidrolatu ir siek tiek aloe.
Spalva gavos tokia kaip hennos, kuria rankas azijietes issipiesia. Tepuos ant veido ir galvoju, kad spalva tai labai panasi i tokia... nenuplaunama.
Kvapas irgi toks negirdetas, jauciasi roze...

Apdziuvus kaukei nuploviau ir begu i veidrodi ziureti biggrin.gif Nu ka, pavirtau i induse biggrin.gif
Jei rimtai, tai veidas tikrai pageltes. Bet taip graziai. Man visai patiko smile.gif As pati tamsaus gymio, tai gal kasdien pasikaukinsiu ir paliksiu graziai idegus smile.gif
Oda labai svelni ir padrekinta (bet taip po visu kaukiu buna smile.gif).
O apie visa kita (raso, kad pamaitina oda, apsaugo nuo uzsitersimo, rauksliu, turi antibakterini poveiki..) dar sunku spresti.

Ryt reiks pabandyt plaukams kokius miltukus, gal ir plaukus nudazys lotuliukas.gif
Atsakyti
Patarkite, ar verta pirkti si balzama, jei ir taip naudoju daugybe natyraliu alieju??
http://www.hannover-...563c6729a69b0f2
o sis serumas? sudetyje matau alkohol, ar as ne taip supratau?

o sis kremukas? cia irgi aliejukai, roziu vanduo, butent aliejukus ir roziu hidrolata ir taip turiu ar naudoju,
ar verta pirkti kuria nors is siu paakiu prieziuros priemoniu??patarkite
Atsakyti
QUOTE(Versmė @ 2010 01 26, 17:17)
Vedžiau šiandien dukrą pas gydytojus, kojų oda pobaisė buvo pasidarius, sutrūkinėjus iki žaizdelių. Tepiau migdolais kol turėjau, po to avokadais,bet nepadėjo...

O odele atrodo kaip smulkiai supjaustyta ir po to lupasi? Maniskei ir padu odele skilineja, gydytojai sake, kad nuo vandens, kita, kad alergija, o dabar laukiam vizito pas dermatologa. Dabar tepam sviestmedziu, tai lyg ir pagerejo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Katherina @ 2010 01 26, 20:24)
Mano mišri ir probleminė oda, esu naudojusi abu aliejus. Man jie tik iš pradžių padėjo, o vėliau dar prisidariau daugiau bėdos. Šiuo metu naudoju tik alavijų gelį. Labai super man, daaaug mažiau beria  wub.gif  nors kai kurios merginos labai giria probleminei odai ir aliejus, sakyčiau tada, tamanus rinktis. Nors šis aliejus po kurio laiko man odą nusausino...

o nakvisu aliejaus nemeginai?
as pagaliau ismeginau jojobos aliejuka , kol kas ant ranku wub.gif ar jis toks lengvutis, ar cia mano rankos kaip sugertukas, kad susigere momentaliai, jokio blizgejimo nepaliko, supper ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 01 26, 20:56)
o nakvisu aliejaus nemeginai?
as pagaliau ismeginau jojobos aliejuka , kol kas ant ranku wub.gif ar jis toks lengvutis, ar cia mano rankos kaip sugertukas, kad susigere momentaliai, jokio blizgejimo nepaliko, supper  ax.gif

Po Jūsų ir Bryylos diskusijų apie nakvišas-bandysiu jau biggrin.gif
Atsakyti