Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

Odora, aš ir biškelį cekava biggrin.gif

QUOTE(ragana @ 2010 01 26, 16:28)
Tik val Juozukas tai kaip suprantu tikrai neateis  hihihi.gif Girdėjau neseniai jo nuomonę apie tai, kad nesenti reikia teptis kremais nuo raukšlių, o ne aliejais ir majonezais  lotuliukas.gif

o aš girdėjau, kad Juozukas su Hauschka susipažinęs ir ją vertina tongue.gif Tikėkimės, kad jo tauškalai apie Biok tebuvo reklama rolleyes.gif

Monica, eik temos atsidarinėt cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Satura: 26 sausio 2010 - 16:35
as irgi patikesiu, kad mum bendraminciu temos reikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(SOFIJA5 @ 2010 01 26, 17:16)
Tu, kai ją gyvai pamatysi, gal dar truputį galėsi papliotkinti  gossip.gif

thumbup.gif sveikas maistas, sveika kosmetika, sveikas, geras- va be ko negalim gyvent!! Be pliotku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 01 26, 17:25)
naudojau, superinis  4u.gif Pas tave nelabai ten yra ką maskuoti (jis nemaskuoja), o atrodysi gaivi, švytinti, išsiilsėjusi  thumbup.gif Beliks plaukus iškudlint ir į diskoteką  cool.gif
man ir įdomu  doh.gif  lotuliukas.gif

Ale taip jau tu cia apie mane graziai parasei 4u.gif kokia didkoteka, apie anukus jau laikas galvoti lotuliukas.gif
tai as ir nenoriu maskavimo, ar jis veikia panasiai kaip savaiminio idegio kremukas, ar jau kaip pudra skaitosi? as noriu, kad kaip tas tavo dovanotas savaiminio..kremukas butu-drekina, netepa, tad galiu nakciai teptis, o po keliu valandu idegusi atrodau-ar toks sis serumas??
Atsakyti
Va aš bandau po truputį neštis link natūralumo, jei priimsit ir padėsit ax.gif Kol kas bandžiau tik kelis produktus, jais esu stipriai nusivylus - bet gal tiesiog nepataikiau ax.gif bandžiau Logona šampūną ir balzamą plaukams, drėkinančius - plaukai buvo sausi, užnešė į šiaudus, siaubingai vėlėsi...
Dar pirkau kokosų aliejų, ir išbandžiau ant veido - galvojau, kad oda nusilups, kai nusausinau po kurio laiko.... dar labiau išsausėjus, negu prieš tepimą, pats kokosų aliejus visiškai nesusigeria kažkodėl, net į rankas labai sunkiai susigeria doh.gif Pati oda labai maišyta - anksčiau buvo mišri, dabar situacija tokia: nosis porėta, ant viso veiduko nuolat atsiranda spuogelių (hormoninės priežastys, paveldėta), skruostai prie nosies ir akių paskutiniu metu išsausėję - pleiskanoja, taip pat ir kakta virš nosies... Žodžiu, kremus ir panašius daiktus atsirinkti tragedija - bandant kažką riebesnio, iš karto kemšasi poros ir kraunasi dar papildomai krūvos spuogų.
Dabar dar bandysiu surizikuot pasiimt kvapų namų aliejų mišinį veido odai, kaip suprantu, ten jautriai ir mišriai tinka... O gal kažkokį geresnį variantą turit patarti?
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 01 26, 16:53)
apie anukus jau laikas galvoti  lotuliukas.gif

ar jis veikia panasiai kaip savaiminio idegio kremukas, ar jau kaip pudra skaitosi? as noriu, kad kaip tas tavo dovanotas savaiminio..kremukas butu-drekina, netepa, tad galiu nakciai teptis, o po keliu valandu idegusi atrodau-ar toks sis serumas??

ne, na jau visai tu į lankas blush2.gif doh.gif 4u.gif

oi ne, jis kitoks - ryte užtepi - vakare nuplauni su savo rasulo prausikliu g.gif Ant odos jis išlieka ne ilgiau, kaip viso makiažo nuėmimas schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 01 26, 17:15)
Mergaites, tingiu i Hauskos tema lekti, juk vistiek i tema, gal kuri naudojate  Dr.Hauska bronzini atspalvi suteikianti drekinanti koncentrata, gal galite pakomentuoti??  4u.gif

man tai jis pats paciausiai, nes nemegstu visokiu pudru, nei skystu nei kompaktiniu, mane jos visos sendina. O sitas labai naturaliai atrodo. Maskuot tai nemaskuoja, bet siek tiek sulygina oda ir svarbiausia ji atrodo idegus.
Man dar patinka kad siek tiek drekina, as ji naudoju kartu su kremu.

Norejau paklausti ar normalu, kad jojobos ir argano aliejai labai skysti?? cia kokybes, ar atvirksciai "nekokybes" zenklas??

Nusipirkau siuos aliejus sertifikuotus Ecocert, nerafinuoti, salto spaudimo, abu su specifiniu kvapu...
Avokadu aliejus, kuri pirkau is SP toks tirstokas, aliejais is AN irgi tirstesni.
Pirma karta pirkau jojobos ir argano aliejus tai ir nezinau kokie jie turetu buti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Alinva @ 2010 01 26, 17:54)
Va aš bandau po truputį neštis link natūralumo, jei priimsit ir padėsit  ax.gif

bigsmile.gif sveika mirksiukas.gif
Jau kaip prirasei, tai vienos bedos biggrin.gif - patars cia zinoves tau greitai, as kaip problemu neturiu jokiu su oda, tai nelabai ir zinau apie problemu sprendimus... Patraukia kartais veida, va rankos buvo issauseje, nors nulauzk, tai sviestmedi tepliojuos ir thumbup.gif - rankos net atlego..
O kokie tavo plaukai? Sausi? Gi sitokius plaukus turi!! wub.gif Reikejo kokosu alieju ant plauku tepti, ne ant veido smile.gif .Nerafinuota pirkai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 26 sausio 2010 - 17:02
QUOTE(Diva:) @ 2010 01 26, 17:00)
bigsmile.gif sveika mirksiukas.gif
Jau kaip prirasei, tai vienos bedos biggrin.gif - patars cia zinoves tau greitai, as kaip problemu neturiu jokiu su oda, tai nelabai ir zinau apie problemu sprendimus... Patraukia kartais veida, va rankos buvo issauseje, nors nulauzk, tai sviestmedi tepliojuos ir  thumbup.gif - rankos net atlego..

Patikėk, vienos bėdos, iki šiol kaitaliojau drėkinančius su gydančiais, bet kai išsausėjo ir pradėjo pleiskanot, tai nebežinau kuo ir tepti, kad neužsikimštų poros, nes vien drėkinantys jau nelabai keičia situaciją...
Kokoso dar neišmečiau, bet jį šildyt ir tept ant visų plaukų - kada, prieš plovimą? kiek laiko laikyt? tept tik galus, ar neriebins? kaip ir baisu eksperimentuot, toks oras - nenueisi ir neišsiplausi porą kartų iš eilės, jei blogai atrodys.
Rafinuotas ar ne dabar nepamenu, šitas http://www.biologisc...s-Oil-45ml.html - tik vieną turėjo, dar pasitikrino, ar nesiruošiu su juo maisto gamint.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alinva: 26 sausio 2010 - 17:06
QUOTE(Satura @ 2010 01 26, 17:55)
ne, na jau visai tu į lankas  blush2.gif  doh.gif  4u.gif

oi ne, jis kitoks - ryte užtepi - vakare nuplauni su savo rasulo prausikliu  g.gif Ant odos jis išlieka ne ilgiau, kaip viso makiažo nuėmimas  schmoll.gif

eeeeeeeeee blink.gif o tai gal bent stipriai drekina?? tai jis vos ne kremines pudros konsistensijos? ar skystalas?
Atsakyti
QUOTE(Alinva @ 2010 01 26, 18:02)
Patikėk, vienos bėdos, iki šiol kaitaliojau drėkinančius su gydančiais, bet kai išsausėjo ir pradėjo pleiskanot, tai nebežinau kuo ir tepti, kad neužsikimštų poros, nes vien drėkinantys jau nelabai keičia situaciją...
Kokoso dar neišmečiau, bet jį šildyt ir tept ant visų plaukų - kada, prieš plovimą? kiek laiko laikyt? tept tik galus, ar neriebins? kaip ir baisu eksperimentuot, toks oras - nenueisi ir neišsiplausi porą kartų iš eilės, jei blogai atrodys.
Rafinuotas ar ne dabar nepamenu, šitas http://www.biologisc...s-Oil-45ml.html - tik vieną turėjo, dar pasitikrino, ar nesiruošiu su juo maisto gamint.

Rafinuotas cia manau...
O tepu tai as ne prie pat saknu, bet per visa ilgi, ir galiukus, nieko nesidaro blogo man. Man neriebina, bet nezinau- ir taip tu plauku tona - tai dar man atrodo daugiau pasidaro doh.gif - kiti sako grazu, as kartais jauciuosi kaip pusbrolis Itas is Adamsu doh.gif
Jei atsirado pleiskanu, i bet koki sampuna ilasink arbatmedzio EA- mane buvo uzpuole irgi, o kai plaukai tamsus, tai doh.gif - ir dabar i bet koki pilu visur ta arbatmedzio EA...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 26 sausio 2010 - 17:22
Vedžiau šiandien dukrą pas gydytojus, kojų oda pobaisė buvo pasidarius, sutrūkinėjus iki žaizdelių. Tepiau migdolais kol turėjau, po to avokadais,bet nepadėjo. Galvojau, kad alergija, pasirodo, vitamino A trūkumas, dar nebeleido pėdkelnių nešioti.
Pediatrė rekomendavo kažkokį kremuką 200ml - 40lt, kuriame yra sviestmedžio ir rapsų aliejaus. Kai paklausiau, kodėl tiesiog sviestmedžiu netept, motyvavo, kad sviestmedis labai brangus rolleyes.gif Na, neesmė, kitą kart kai eisim, dovanų nunešiu sviestmedžio biggrin.gif
Po to pas dermatologę ėjom, tai ji ir pasakė, kad nuo vit A trūkumo. Išrašė kremą http://www.emolium.l...mode=view&id=9# Bet čia tik aktyviosios medžiagos surašytos, pagalbinės jau numanau kokios cool.gif Gal savo pasigamint? Pvz iš agurklių, makadamijų, sviestmedžio, alantoino (jis čia nepaminėtas, bet ant lankstinuko aktyviosiose medžiagose parašytas) ir glicerino. Gal galit patart kuo dar praturtinti 4u.gif
Dar dermatologė paminėjo moliuskus arbatmedžiu tept (taip ir darau), tiesiog maloniai nustebinta buvau, kad siūlo ea, o ne "stebuklą" biggrin.gif
Atsakyti