Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Satura @ 2010 01 26, 14:46)
mes buteliuką sunaudojom, kol dar LT nelabai aloe pasirinkimo buvo. Tai taip, visiškai skystas vandenukas, bet stovėjo gerai, ilgai nesugedo smile.gif

Panasu i sultis kaip pas Monica(kur buvo) ir jei sutirstinciau su ksantanu, butu panasus i geli? Galeciau ji naudot plaukams ta vandenuka
Atsakyti
papliotkinsiu blush2.gif Žinot, kas pas mane atkeliaus, ogi ta moteris, kur rodė per TV ir inete buvo siužetas apei ją, kuri iš aliejų kremukus darė. Dar apšnekėjom, kad atrodo geraiu nei KN siužeto dalyvės blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugvilė @ 2010 01 26, 16:05)
aciukas  thumbup.gif  dar klausimukas, o ta kosele vienam kartui pasidarai ar keliems?

kuria?ta su priedais visokiais? darydavau keliems kartams, koki 30 ml, bet reikia i labai sausa ir svaru indeli sukresti ir nekaisioti slapiu pirstu, nes man jau karta prarugo. reikia sauksteliu ar kokia mentele pasikabinti is induko, tik ne metaliniu. Mergaites sake, kad muilo (pasitikslink kokio) reikia ideti kaip konservanto, tada jau drasiau bus smile.gif
Atsakyti
Nebespėju jau su jumis rolleyes.gif

Išbandžiau ir aš aloe gelį (Nimfali) plaukų šaknims, plaukai purumą ilgiau išlaiko, bet nepasakyčiau, kad labai pakelia nuo šaknų, žiūrėsiu kaip kiti kartai pavyks smile.gif

Savaitgalį ištepiau MB galvą aliejine kauke (kokosų al., simondsijų al., ricinos al. + pelargonijų ir arbatmedžio ea) - koks plaukų purumas, švelnumas išplovus galvą wub.gif Pati save irgi tokia išsitepiau, bet tokio poveikio nepajaučiau, štai ką reiškia skirtingi plaukai ax.gif

QUOTE(SOFIJA5 @ 2010 01 22, 15:58)
Jo kilmės šalies Indija ir kvepia jis panašiai kaip KN indiškas kokosas, t.y. toks sodrus, bauntiškas kvapas  4u.gif

Dėkui, turėsiu omenyje 4u.gif

Atsakyti
Norejau paklausti kaip jus darote aliejines kaukes su ea? ta prasme jei tepate vien galvos oda tai kiek mazdaug lasiuku ea reikia? nusipirkau kokosu alieju ir pelargoniju ea[naujosios barmunes]. kaip kokybe sio ea? neturejo kvapu namu tai siek tiek nusivyliau. kokosu alieju jau bandziau viena tai super plaukai,minksti svelnus grazus. ir dar,ar galima visus plaukus tepti kokosu aliejaus ir pelargoniju ea misiniu? ar nenusausins pelargonijos?
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 01 26, 16:32)
kuria?ta su priedais visokiais? darydavau keliems kartams, koki 30 ml, bet reikia i labai sausa ir svaru indeli sukresti ir nekaisioti slapiu pirstu, nes man jau karta prarugo. reikia sauksteliu ar kokia mentele pasikabinti is induko, tik ne metaliniu. Mergaites sake, kad muilo (pasitikslink kokio) reikia ideti kaip konservanto, tada jau drasiau bus smile.gif

aciu tau 4u.gif
nagi merginos kokio muilo dar dedat i ta misinuka? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2010 01 26, 16:21)
papliotkinsiu blush2.gif Žinot, kas pas mane atkeliaus, ogi ta moteris, kur rodė per TV ir inete buvo siužetas apei ją, kuri iš aliejų kremukus darė. Dar apšnekėjom, kad atrodo geraiu nei KN siužeto dalyvės blush2.gif

Įdomu bigsmile.gif atsimenu tą diskusiją biggrin.gif kaži kaip ten su jos tais aliejais, gal apsiprekinus pas tave, pradės geros kokybės priemones naudoti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugvilė @ 2010 01 26, 17:11)
aciu tau  4u.gif
nagi merginos kokio muilo dar dedat i ta misinuka?  ax.gif

pasidaryk pradziai be to muilo kelioms dienoms rasula, gal tau nepatiks:) arba siandien vakare paprasciausia varianta ismegink, imesk i delniuka dasulo, pirstu ilasink vandenelio, sumakaluok delne ir slapia veiduka masazuok:) man tai nerealus jausmas po to, veido svelnumas ir svarumas neispasakytas smile.gif
Mergaites, tingiu i Hauskos tema lekti, juk vistiek i tema, gal kuri naudojate Dr.Hauska bronzini atspalvi suteikianti drekinanti koncentrata, gal galite pakomentuoti?? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 26 sausio 2010 - 16:16
QUOTE(Monica @ 2010 01 26, 17:21)

Prisimenu tą diskusiją.
Tu, kai ją gyvai pamatysi, gal dar truputį galėsi papliotkinti gossip.gif
Atsakyti
QUOTE(eglute82 @ 2010 01 26, 15:09)
Panasu i sultis kaip pas Monica(kur buvo) ir jei sutirstinciau su ksantanu, butu panasus i geli? Galeciau ji naudot plaukams ta vandenuka

taip drinks_cheers.gif

QUOTE(Monica @ 2010 01 26, 15:21)
papliotkinsiu blush2.gif

nusipirks kokio chytresnio aliejaus, vėl sakys, kad nupirko visą, kiek tik atveža į LT biggrin.gif Na, jei rimtai, tai tikiuosi, kad pasitaisys biggrin.gif

QUOTE(Nidulia @ 2010 01 26, 16:15)
gal kuri naudojate  Dr.Hauska bronzini atspalvi suteikianti drekinanti koncentrata, gal galite pakomentuoti??  4u.gif

naudojau, superinis 4u.gif Pas tave nelabai ten yra ką maskuoti (jis nemaskuoja), o atrodysi gaivi, švytinti, išsiilsėjusi thumbup.gif Beliks plaukus iškudlint ir į diskoteką cool.gif

QUOTE(SOFIJA5 @ 2010 01 26, 16:16)
gal dar truputį galėsi papliotkinti  gossip.gif

man ir įdomu doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Satura: 26 sausio 2010 - 16:27
smalsuoles visos biggrin.gif man irgi idomu

haha ir katutis to pacio lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Odora: 26 sausio 2010 - 16:27
QUOTE(SOFIJA5 @ 2010 01 26, 16:16)
Prisimenu tą diskusiją.
Tu, kai ją gyvai pamatysi, gal dar truputį galėsi papliotkinti  gossip.gif

Aha, aš irgi prisimenu smile.gif Ir atsimenu, kad botuliną kažkas įtarė... rolleyes.gif Įdomu kaip iš tiesų smile.gif
Monica man atrodo dar geroookai labiau žinomų pirkėjų sulauks cool.gif Gi dabar nemažai kas kalba apie tai, kad naudoja natūralius aliejus. Tik val Juozukas tai kaip suprantu tikrai neateis hihihi.gif Girdėjau neseniai jo nuomonę apie tai, kad nesenti reikia teptis kremais nuo raukšlių, o ne aliejais ir majonezais lotuliukas.gif
Atsakyti