QUOTE(Katherina @ 2010 01 26, 14:10)
Vyrai dažniausiai geria tokius papildus, ypač kreatiną, tam kad auginti masę. Labai aiškiai matosi, kuris vaikinas natūraliai "užkočiojęs" savo raumenis, o kuris priedų pagalba... Aš neturiu tiek kompetencijos šiuo klausimu, kad galėčiau teigti, kad tikrai yra taip ir taip, bet ne vienas mano pažįstamas yra gėręs ne mineralus visokius, o būtent papildus masei auginti, tai raumenys jų pagalba kaupia vandenį, dėl to jie greičiau pučiasi, labai dažnai kurį pradeda berti baisiais spuogais. Čia šiek tiek gražiai aprašytas galimas šalutinis poveikis: Kreatinas kai kuriems asmenims gali sukelti viduriavimą, skrandžio spazmus ar rėmenį. Žmonėms turintiems inkstų problemų ligos paūmėjimą. Dėl tos pačios priežasties jis nerekomenduojamas paaugliams. Tačiau, jei žmogus yra visiškai sveikas, vienintelis pašalinis poveikis jis treniruosis intensyviau, dėl to greičiau išseks glikogeno atsargos ir atletas greičiau gali pervargti, todėl visada reikėtų naudoti angliavandenių ir mineralų gėrimus (Roger C. Hariris Ph. D.).
Kreatinas didina raumenų tonusą, kas savo ruožtu gali iššaukti nevalingus spazmus. Sportininkai tai įvardina kaip mėšlungį. Tačiau šią problemą galima lengvai išspręsti papildomai naudojant magnio sulfatą.
Jei nesiekiate kažkokių rezultatų, sportuojate dėl savęs, tai visokius mineralus, kalcį ir pan, reikia gerti, bet, mano nuomone, nuo visokių kitų sintetinių papildų, reikėtų susilaikyti... Čia visas straipsnis, būtent apie kreatiną, nieko baisaus per daug nėra parašyta. Sakau, tai tik mano neigiama nuomonė šiuo klausimu. http://www.maistassp...ex.php?cid=6315
Kreatinas didina raumenų tonusą, kas savo ruožtu gali iššaukti nevalingus spazmus. Sportininkai tai įvardina kaip mėšlungį. Tačiau šią problemą galima lengvai išspręsti papildomai naudojant magnio sulfatą.
Jei nesiekiate kažkokių rezultatų, sportuojate dėl savęs, tai visokius mineralus, kalcį ir pan, reikia gerti, bet, mano nuomone, nuo visokių kitų sintetinių papildų, reikėtų susilaikyti... Čia visas straipsnis, būtent apie kreatiną, nieko baisaus per daug nėra parašyta. Sakau, tai tik mano neigiama nuomonė šiuo klausimu. http://www.maistassp...ex.php?cid=6315
aciu labai uz informacija