Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Katherina @ 2010 01 26, 14:10)
Vyrai dažniausiai geria tokius papildus, ypač kreatiną, tam kad auginti masę. Labai aiškiai matosi, kuris vaikinas natūraliai "užkočiojęs" savo raumenis, o kuris priedų pagalba... Aš neturiu tiek kompetencijos šiuo klausimu, kad galėčiau teigti, kad tikrai yra taip ir taip, bet ne vienas mano pažįstamas yra gėręs ne mineralus visokius, o būtent papildus masei auginti, tai raumenys jų pagalba kaupia vandenį, dėl to jie greičiau pučiasi, labai dažnai kurį pradeda berti baisiais spuogais. Čia šiek tiek gražiai aprašytas galimas šalutinis poveikis: Kreatinas kai kuriems asmenims gali sukelti viduriavimą, skrandžio spazmus ar rėmenį. Žmonėms turintiems inkstų problemų – ligos paūmėjimą. Dėl tos pačios priežasties jis nerekomenduojamas paaugliams. Tačiau, jei žmogus yra visiškai sveikas, vienintelis pašalinis poveikis – jis treniruosis intensyviau, dėl to greičiau išseks glikogeno atsargos ir atletas greičiau gali pervargti, todėl visada reikėtų naudoti angliavandenių ir mineralų gėrimus (Roger C. Hariris Ph. D.).
Kreatinas didina raumenų tonusą, kas savo ruožtu gali iššaukti nevalingus spazmus. Sportininkai tai įvardina kaip mėšlungį. Tačiau šią problemą galima lengvai išspręsti papildomai naudojant magnio sulfatą.
Jei nesiekiate kažkokių rezultatų, sportuojate dėl savęs, tai visokius mineralus, kalcį ir pan, reikia gerti, bet, mano nuomone, nuo visokių kitų sintetinių papildų, reikėtų susilaikyti... Čia visas straipsnis, būtent apie kreatiną, nieko baisaus per daug nėra parašyta. Sakau,  tai tik mano neigiama nuomonė šiuo klausimu. http://www.maistassp...ex.php?cid=6315

aciu labai uz informacija 4u.gif
Atsakyti
Mergaites o jus plaukucius purinate su aloe is Nimfalio, tai turit omeny „Pur Alo鮓 gelis ?
As ir savo hidrolatus glicerinu praturtinu, tada vakare jau jokio kremuko net nesinori, nors as tai masau hidrolatus dabar ramuneliu ir levandu+glicerinas thumbup.gif
Atsakyti
Diva:), įsipilti lašiuką glicerino į hidrolatą aukštojo mokslo nereikia biggrin.gif Monica jo turėjo, dabar kol kas nėra sad.gif Tai atpuls dabar galvos skausmas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 01 26, 14:52)
Jau kad as neisilasinsiu tai faktas biggrin.gif - bijau as jusu tu gamybiniu procesu.Nezinociau nei kiek, nei kaip , nei is kur gaut to glicerino doh.gif  Jei kada sakiau atrasiu koki gera pusdieni visai laisvo laiko, eisiu skaityt temu jusu apie gamyba, kad nors koki suprati turet  doh.gif

nors pati nebandziau, bet glicerino buna ten pat kur ir hidrolatus ziuri ax.gif tai kaip suprantu, ten nieko sudetingo glicerina su hidrolatu pamaisyt, tik kieki reiktu pasitikslint mirksiukas.gif cia butu jau pradzia link rimtesnes gamybos biggrin.gif
Atsakyti
Merginos, gal kam reikia is Dr. Hauschka www.hannover-biologisch.de ko nors, darau uzsakymeli, uzeikite cia 4u.gif
Atsakyti
Ar esat kas bande aubrey organics Aloe? Ar jis skystas?

QUOTE(Daddygirl @ 2010 01 25, 17:58)
Man pagaliau atejo pavasaris  thumbup.gif  smile.gif Smagumelis  ax.gif

nekenciu sitos arbatos  biggrin.gif tai gal del bergamotes kvapo?

O naudot man labiau standartines formos patinka. Bet idomu, kaip kitiems.  4u.gif

kaip tau fainai wub.gif

viena is skaniausiu thumbup.gif

uz standartine forma drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(eglute82 @ 2010 01 26, 14:42)
Ar esat kas bande aubrey organics Aloe? Ar jis skystas?

mes buteliuką sunaudojom, kol dar LT nelabai aloe pasirinkimo buvo. Tai taip, visiškai skystas vandenukas, bet stovėjo gerai, ilgai nesugedo smile.gif
Atsakyti
merginos o kaip prautis su tuo rasulo moliu? noriu uzsisakyt, tik kaip naudot nezinau, visos cia sauniai apie ji kalbate ax.gif
Atsakyti
Labai reikia palyginimo kas bande Dr. H bronzine pudra bei Nvey bronzine pudra, pati naudoju Dr. H, bet man gal siek tiek pasausina odele g.gif o gal Nvey nesausintu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GinMintė: 26 sausio 2010 - 14:57
QUOTE(Ugvilė @ 2010 01 26, 15:46)
merginos o kaip prautis su tuo rasulo moliu? noriu uzsisakyt, tik kaip naudot nezinau, visos cia sauniai apie ji kalbate  ax.gif

as anksciau susitaisydavau su juo prausikli: rasulo moli uzpilu hidrolatu , mineraliniu arba arbata, dedu man patinkancius priedus (aliejuko, kelis lasus ea, roziu miltuku, dar kokiu miltuku pagal nuotaika)vska ismaisau gerai ir "dapildavau" eco veido prausiklio.
dabar tiesiog grynu rasulu prausiu veida, puikiausiai krempudra nuplauna ir visa makiaza:)nereikia putojimui jokio prausiklio deti: i ndeli rasulo, uzpilu vandeniu arba hidrolatu, padaryta kosele reikia koki 20 min palikti ramybeje, o tada jau pasikabini pirstais ir slapia veida prausi kosele, masazuoji. nuprausi siltu vandeniu ir pabaigai saltu vandeneliu (poru uzdarymui)
jei skubi ar labai tingi, tiesiog i delniuka pasiberi rasulo ir slapia veida trini, masazuoji, prausi.
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 01 26, 15:59)
as anksciau susitaisydavau su juo prausikli: rasulo moli uzpilu hidrolatu , mineraliniu arba arbata, dedu man patinkancius priedus (aliejuko, kelis lasus ea, roziu miltuku, dar kokiu miltuku pagal nuotaika)vska ismaisau gerai ir "dapildavau" eco veido prausiklio.
dabar tiesiog grynu rasulu prausiu veida, puikiausiai krempudra nuplauna ir visa  makiaza:)nereikia putojimui jokio prausiklio deti: i ndeli rasulo, uzpilu vandeniu arba hidrolatu, padaryta kosele reikia koki 20 min palikti ramybeje, o tada jau pasikabini pirstais ir slapia veida prausi kosele, masazuoji. nuprausi siltu vandeniu ir pabaigai  saltu vandeneliu (poru uzdarymui)
jei skubi ar labai tingi, tiesiog i delniuka pasiberi rasulo ir slapia veida  trini, masazuoji, prausi.

aciukas thumbup.gif dar klausimukas, o ta kosele vienam kartui pasidarai ar keliems?
Atsakyti
Prasom cia nesityciot! biggrin.gif Man Monica ilasins glicerino, vat tongue.gif nail.gif wub.gif
Atsakyti