QUOTE(Odora @ 2010 01 26, 09:14)
Nidulia paselai
as niekaip neistaikau laiko pas Monika apsipirkti o ir parduotuve jos patustejus, tai galuojuosi su visokiais likuciais, po jusu parasymu atkasiau plaukams pora alieju nors gal ne pacios auksciausios kokybes, bet reik sunaudot. Kaip tik is paskutiniu topu avokado ir sezamo
siandien po sezamo tai bendras vaizdas nepasakyciau, kad labai kazkoks "pasiputes" butu, bet uztat virsugalvyje kokiu 4cm antenos styro, tai cia dabar po ziemos neitiketinai atzele plaukai ar likuciai tu kurie nuo ziemos nuluzinejo?
manyciau antras variantas... kyla noras ir man aloe ant saknu patepti paziureti gal stebuklas ivyks
tik tiek, kad uzsimauni kepure ir baigiasi graziausi stebuklai
tu zinai, kiek laiko as pas ja ruosiausi??? menesi
as viska jau pries menesi susisakiau pas Monika ir pagaliau radau laiko atlekti pas ja
Papildyta:
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 01 26, 11:28)
a irgiuzsimaniai aloe ant plauku, bet kad apart nimfali niekus nemaciau
as siuo, is Nimfali, ir tepiau vakar saknis, labai supper gavosi
Papildyta:
QUOTE(Monica @ 2010 01 26, 10:20)
Nidulia, citrina nėra būtina, papainas ir taip stiprus. Aš gi berods tau sakiau, kad gali papainą tiesiog išmaišyti aloe gelyje , pasitepti, o ant viršaus dar aliejuko gali užtepti, jei norisi. Ne ant nudepiliuotos vietos nelb būtų poveikis nuo papaino, nes neprasiskverbs jis iki plauko svogūnėlio.
Gal ir sakei, matei gi, kad pas mane milijonas klausimu buvo, visko noriu, visko reikia, o dar po taves tas apsipirkimas su mergom, tai isdulkejo viskas is galvos
Vakar susitaisiau hidrolatus pagaliau su glicerinu, niu jau puikumelis
ir roziu fitolis labai
ea jau vakar naujuosius garinau, tai net MB paklause, kas cia taip skaniai kvepia, nors nera megejas visokiu mano garinimu, kaip ir visi vyrukai, nieko jie nesupranta apie aromaterapija