Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Satura @ 2010 01 26, 00:16)
man atrodo, kad aliejuje papainas tiesiog neištirptų, bet reikia Monica kad pasakytų, ar tikrai smile.gif

per daug čia pavyzdžių paminėjau  doh.gif Turėjau galvoje, kad jei reiktų pvz. maitinimo, tai gal daugiau žaisčiau su riebesniais aliejais, jei drėkinimo - atitinkamai kaip bazinį reikalavimą kremui kelčiau lengvumą, gilesnį įsiskverbimą į odą (čia sezamų aliejus gerai), jei gydymui, kaip man dabar - tai alūno ir kiti milteliai etc  4u.gif

jei nenori nieko tirštinti ir paprasčiau, greičiau su papainu apsieiti, tai atsipilk hidrolato, įmaišyk į jį papaino ir pasidėk į šaldytuvą. O kai reikės nudepiliuotas vietas teptis, tiesiog įmaišysi į savo masažinį kremuką, įsispausi citrinos ir voila - antiplaukuotumo mišinukas paruoštas biggrin.gif

ar aiškiau?  4u.gif

dabar aiskiau:) tik kam i saldytuva? galiu gi is karto susitaisyti papaina hidrolate, ir isavo krema supilti, ilasinti cirtinos ir sutepti po epiliacijos
o citrina kam reikalinga prie papaino?
o jei be epiliacijos papaino kremu tepsiu,silpnins svoguneli?
katuk, o kaip cia man su alunu ar b5 greitai ir paprastai ka nors susitaisyti, spuogeliams apteplioti? negaminant viso savo kremo,kazka paprasciau, mano jegoms? mestelk patarima smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 25 sausio 2010 - 23:21
Nidulia, arba gali bandyti tiesiai į dalį savo kremo įberti papaino ir tiesiog kaskart įsilašinti citrinos. Bet paties kremo ilgesniam laikui hidrolatu pati neskiesčiau, kad nesugestų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 01 26, 00:20)
Nidulia, arba gali bandyti tiesiai į dalį savo kremo įberti papaino ir tiesiog kaskart įsilašinti citrinos. Bet paties kremo ilgesniam laikui hidrolatu pati neskiesčiau, kad nesugestų smile.gif

o ne citrinos, bet laimo, galima? ar visgi citrinos reikia?
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 01 25, 23:19)
tik kam i saldytuva? galiu gi is karto susitaisyti papaina  hidrolate, ir isavo krema supilti, ilasinti cirtinos ir sutepti po epiliacijos
o citrina  kam reikalinga prie papaino?
o jei be epiliacijos papaino kremu tepsiu,silpnins svoguneli?

jei tik susimaišysi tam kartui, tai gali taip ir daryti drinks_cheers.gif

citrina suaktyvina paties papaino veikimą mirksiukas.gif

šito nežinau... Pagal Monicą, tai reikia pradėti kovą su plaukeliais būtent po epiliacijos. Šiaip girdėjau, kad po tokių procedūrų oda daugiau visko "praleidžia", tai kaip bežiūrėti - tinkamas laikas yra tam tikras efektyvumo didinimas smile.gif
Atsakyti
ai, nedirba kazkaip sian galva po mano panos gimtadienio, einu as tiesiog zalio molio kelis taskus nakciai uzsikrausiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 01 25, 23:22)
o ne citrinos, bet laimo, galima? ar visgi citrinos reikia?

ką turiu, tą lašinu - svarbu, kad būtų citrina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 01 25, 23:10)
o jei as papaina pirmiau hidrolate patirpisiu ir ta tirpaliuka i savo turima kremuka supilsiu, nesugadinsiu? pas mane naturalus masazinis kremas. Ar geriau is karto i ta aliejini krema suberti papaini?

Bet jei kremas susideda tik iš aliejų ir ea, tai supylus hidrolatą su papainu jis neišsimaišys schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(Nidulia @ 2010 01 25, 23:24)
ai, nedirba kazkaip sian galva po mano panos gimtadienio, einu as tiesiog zalio molio kelis taskus nakciai uzsikrausiu smile.gif

Pailsėk, rytoj bus aiškiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Versmė @ 2010 01 26, 00:27)
Bet jei kremas susideda tik iš aliejų ir ea, tai supylus hidrolatą su papainu jis neišsimaišys  schmoll.gif
Papildyta:
Pailsėk, rytoj bus aiškiau  4u.gif

taip, mano kremas tik is alieju ir ea
katut, jei sakai bet koks citrusas tinka, tai gal ir apelsinas tiks ? lotuliukas.gif o jei citrinu ea vietoj gyvos citrinos??
as su savo maksimalizmu kaip susitaisysiu papaina, tai man ne tik plaukeliai neataugs, bet ir oda susiraitys doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 25 sausio 2010 - 23:31
na stai, ismeginau ir as aloja i galvos oda po plovimo, tik as ne alojos sultis itryniau, o turima,oloja geli is Nimfali, rezultatas supper,plaukai tikrai pakile nuo saknu ir labai pusrus:))
mergaites, i koki bazini alieju ilasinti santalu ea, kad geriausiai jo kvapas atsiskleistu? ta prasme,kuris bazinis aliejus neutraliausio kvapo, kad santalo nepermustu?
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 01 25, 23:28)
taip, mano kremas tik is alieju ir ea
katut, jei sakai bet koks citrusas tinka, tai gal ir apelsinas tiks ?  lotuliukas.gif o jei citrinu ea vietoj gyvos citrinos??
as su savo maksimalizmu kaip susitaisysiu papaina, tai man ne tik plaukeliai neataugs, bet ir oda susiraitys  doh.gif

tada ne sad.gif

EA tai kartus, o sultys - rūgščios tongue.gif Reik rūgštelės biggrin.gif

lotuliukas.gif

QUOTE(Nidulia @ 2010 01 26, 00:21)
mergaites, i koki bazini alieju ilasinti santalu ea, kad geriausiai jo kvapas atsiskleistu? ta prasme,kuris bazinis aliejus neutraliausio kvapo, kad santalo nepermustu?

simondsijos/jojoba smile.gif
Atsakyti

Nidulia paselai lotuliukas.gif
as niekaip neistaikau laiko pas Monika apsipirkti o ir parduotuve jos patustejus, tai galuojuosi su visokiais likuciais, po jusu parasymu atkasiau plaukams pora alieju nors gal ne pacios auksciausios kokybes, bet reik sunaudot. Kaip tik is paskutiniu topu avokado ir sezamo biggrin.gif siandien po sezamo tai bendras vaizdas nepasakyciau, kad labai kazkoks "pasiputes" butu, bet uztat virsugalvyje kokiu 4cm antenos styro, tai cia dabar po ziemos neitiketinai atzele plaukai ar likuciai tu kurie nuo ziemos nuluzinejo? g.gif manyciau antras variantas... kyla noras ir man aloe ant saknu patepti paziureti gal stebuklas ivyks lotuliukas.gif tik tiek, kad uzsimauni kepure ir baigiasi graziausi stebuklai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 01 25, 22:27)
o kaip tu po epiliacijos papaina tepi?? istirpini hidrolate ir siuo skysciu patepi?
o kaip b5 ar aluna, istirpintus,patepti ant spuogeliu? gi skystas gaunasi, nubegs nuo spuogo  ax.gif

Nidulia, citrina nėra būtina, papainas ir taip stiprus. Aš gi berods tau sakiau, kad gali papainą tiesiog išmaišyti aloe gelyje , pasitepti, o ant viršaus dar aliejuko gali užtepti, jei norisi. Ne ant nudepiliuotos vietos nelb būtų poveikis nuo papaino, nes neprasiskverbs jis iki plauko svogūnėlio.
Atsakyti