Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Satura @ 2010 01 25, 23:19)
visą tepu ir dar kaklą nuo apačios į viršų, kiek lieka  4u.gif
taip, ištirpsta hidrolate smile.gif B5 ir alūnas gali eit į kremą, gali į kaukę - tu teisingu keliu eini biggrin.gif Patepti po depiliacijos, ir vis tepti, tepti. Aš kartais po dušo, kartais ryte - kaip prisimenu ir kaip patogu tepu smile.gif

o kaip tu po epiliacijos papaina tepi?? istirpini hidrolate ir siuo skysciu patepi?
o kaip b5 ar aluna, istirpintus,patepti ant spuogeliu? gi skystas gaunasi, nubegs nuo spuogo ax.gif
del alojos: pas mane ant kaklo baisinga alergija buvonuo ae plius dar golfas padirgino, plius dar pakasydavau. Meciau visus kremus ir aliejus, tik aloja po kelis kartus "grazuoliu" tuoj aluno ir bb sutaisysiu ir kariausiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 25 sausio 2010 - 22:30
QUOTE(Nidulia @ 2010 01 25, 22:27)
o kaip tu po epiliacijos papaina tepi?? istirpini hidrolate ir siuo skysciu patepi?
o kaip b5 ar aluna, istirpintus,patepti ant spuogeliu? gi skystas gaunasi, nubegs nuo spuogo  ax.gif

O nenori prisiruošti kremų gaminti? ax.gif
Aprašyme rašo, kad papainas ištirptų kreme, galėtum į kokį losjoną įmaišyti.
Man kai problemos buvo su oda, tai alūno tirpalo užpuršdavau ir tiek, dalis nubėgdavo, tai kur nereikalinga buvo nusausindavau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Versmė: 25 sausio 2010 - 22:41
QUOTE(Versmė @ 2010 01 25, 23:38)
O nenori prisiruošti kremų gaminti?  ax.gif
Aprašyme rašo, kad papainas ištirptų kreme, galėtum į kokį losjoną įmaišyti.
Man kai problemos buvo su oda, tai alūno tirpalo užpuršdavau ir tiek, dalis nubėgdavo, tai kur  nereikalinga buvo nusausindavau.

noriu gaminti kremus, bet as dar nesubrendusi jiems:)o jei papaina i masazini kremuka idesiu, kuris naturalus tik is alieju ir ea ir juo po epiliacijos tepsiu??
o tu aluno tirpala kokiais tikslais ir kur purksdavai?
Versme, o jei aliejime kauke noriu darytis, miltukai netirps aliejuje?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 25 sausio 2010 - 22:50
QUOTE(Nidulia @ 2010 01 25, 22:27)
o kaip b5 ar aluna, istirpintus,patepti ant spuogeliu? gi skystas gaunasi, nubegs nuo spuogo  ax.gif

nea, maniau, tau Monica davė instrukcijas smile.gif Sutirštinu aloe su ksantanu ir į tą košelę įmaišau papaino. Į šaldytuvą. Tepimui išsitraukiu, įsipilu kiek reikia į delną, įlašinu geltonos ar žalios citrinos sulčių, kad aktyvuotųsi, jas išmaišau ir tepu 4u.gif

alūnu galima ir papudruoti, jis tam labai dėkingas mirksiukas.gif Šiaip paprastai, išskyrus šį būdą, miltelius dedu į kaukes ar kaip bazinį pirmos pagalbos mišinį į gaminamą kremą - kad ir gydytų, ir antibakteriškai veiktų, spuogelius džiovintų. Jei kremuko dar negamini, tai dėkis jų į kaukę ir tiek. Jei kaukės pasiliksi ir nakčiai užtepti, tai veiks tikrai ne blogiau nei kremas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 01 25, 22:44)
noriu gaminti kremus, bet as dar  nesubrendusi jiems:)o jei papaina i masazini kremuka idesiu, kuris naturalus tik is alieju ir ea  ir juo po epiliacijos tepsiu??
o tu aluno tirpala kokiais tikslais ir kur purksdavai?

Pacituosiu iš monicos:
Būtinai prieš naudojimą atlikite jautrumo testą.
Papainas išsimaišė pagamintame kreme, todėl galima nesidaryti atskiro produkto po depiliacijos, o tiesiog įdėti į naudojamą kūno pienelį/kremą/gelį.
Po depiliacijos priemonėse 2-5 proc. koncentracijoje (lėtina plaukų augimą), reguliariai naudojant mažinti iki 1-1,5 proc.
Man papainas neaktualus, depiliacija man fear.gif

Purškiau ant veido, po kalėdų ant veido aplink burną kur abi šypsenos raukšlėlės eina išmėtė kažkokias mažais raudonais spuogeliais. Pirmą kartą taip, nžn kas ten buvo. Tai užgydžiau alūnu ir pasifloros aliejum. Dabar vizualiai nebesimato, tik oda šiurkštesnė likus, bet irgi pranyks
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 01 25, 23:50)
nea, maniau, tau Monica davė instrukcijas smile.gif Sutirštinu aloe su ksantanu ir į tą košelę įmaišau papaino. Į šaldytuvą. Tepimui išsitraukiu, įsipilu kiek reikia į delną, įlašinu geltonos ar žalios citrinos sulčių, kad aktyvuotųsi, jas išmaišau ir tepu  4u.gif

alūnu galima ir papudruoti, jis tam labai dėkingas  mirksiukas.gif Šiaip paprastai, išskyrus šį būdą, miltelius dedu į kaukes ar kaip bazinį pirmos pagalbos mišinį į gaminamą kremą - kad ir gydytų, ir antibakteriškai veiktų, spuogelius džiovintų. Jei kremuko dar negamini, tai dėkis jų į kaukę ir tiek. Jei kaukės pasiliksi ir nakčiai užtepti, tai veiks tikrai ne blogiau nei kremas smile.gif

o sventas jergau, kaip cia man sudetinga viskas doh.gif
ne, nedave instrukciju del papaino. oa paprasciau ji susitaisyti galima? ar pastebejai papaino poveiki jau?
o kas tas bazinis pirmos pagalbos misinys?
Papildyta:
QUOTE(Versmė @ 2010 01 25, 23:52)
Pacituosiu iš monicos:
Būtinai prieš naudojimą atlikite jautrumo testą.
Papainas išsimaišė pagamintame kreme, todėl galima nesidaryti atskiro produkto po depiliacijos, o tiesiog įdėti į naudojamą kūno pienelį/kremą/gelį.
Po depiliacijos priemonėse 2-5 proc. koncentracijoje (lėtina plaukų augimą), reguliariai naudojant mažinti iki 1-1,5 proc.
Man papainas neaktualus, depiliacija man  fear.gif

Purškiau ant veido, po kalėdų ant veido aplink burną kur abi šypsenos raukšlėlės eina išmėtė kažkokias mažais raudonais spuogeliais. Pirmą kartą taip, nžn kas ten buvo. Tai užgydžiau alūnu ir pasifloros aliejum. Dabar vizualiai nebesimato, tik oda šiurkštesnė likus, bet irgi pranyks

o kuo purskei? alunas ismaisytas hidrolate? kokiame hidrolate maisei? po purskimo pasitepdavai pasiflorais?
tai papaino miltukus tiesiai i pieneli suberti ir ismaisytiar pries tai patirpinti hidrolate?
kas cia man pasidare,kaip vista nukvakau visai doh.gif kaip visiska naujokele lotuliukas.gif
visko prisipirkau, tai jau ir nezinau i kuri gala lekti, visai subludau ax.gif
kuo daugiau zinau ir suzinau, tuo labiau man rodos, kad visai nieko nebezinau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 25 sausio 2010 - 23:01
QUOTE(Versmė @ 2010 01 25, 22:52)

Versmė parašė aiškiai - gali dėti į savo kremuką ar pienelį, kurį naudoji smile.gif Natūralų, aišku biggrin.gif

QUOTE(Nidulia @ 2010 01 25, 22:56)
ar pastebejai papaino poveiki jau?
o kas tas bazinis pirmos pagalbos misinys?

pastebėjau, tikrai mažiau plaukuojuosi, plotais plaukai išvis neatauga thumbup.gif

aš jį taip pavadinau, nes man tas aktualu - pirmoji pagalba, kad odą tvarkytų nuo man aktualių problemyčių smile.gif Kitai gal tai bus raukšlytės, ar maitinimas, ar drėkinimas g.gif O aš kol kas kortas statau būtent dėl spuogelių, ir būtent su paminėtų miltelių mišiniu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 01 25, 23:00)
o kuo purskei? alunas ismaisytas hidrolate? kokiame hidrolate maisei? po purskimo pasitepdavai pasiflorais?
tai papaino miltukus tiesiai i  pieneli suberti ir ismaisytiar pries tai patirpinti hidrolate?
kas cia man pasidare,kaip vista nukvakau visai  doh.gif  kaip visiska naujokele  lotuliukas.gif
visko prisipirkau, tai jau ir nezinau i kuri gala lekti, visai subludau  ax.gif

Turiu dezodorantą, kurį sudaro alūno kristalai ir kurį reikia užpilti vandeniu. Tai jį ir naudojau blush2.gif Alūnas kažkiek padžiovina odą, tai pasifloras tepdavau vėliau, pagal poreikį ir dar būtinai vakare. Bet ten ne paprasti spuogeliai buvo, o bėrimas, tai įprastai gal tų pasiflorų ir nereikėtų. DAr nuo odos tipo priklauso, mano sausa.
Kaip supratau, tai paprastai ir suberti, gal geriau būtų, kad tas kremas turėtų vandens fazę unsure.gif
Nors kur Satura su aloe aprašė, neatrodo sudėtinga 4u.gif tik reikėtų morališkai prisiruošt
Atsakyti
satura, cia katrie miltukai nuo raukslyciu, drekinimas ir maitinimas?
o jei as papaina pirmiau hidrolate patirpisiu ir ta tirpaliuka i savo turima kremuka supilsiu, nesugadinsiu? pas mane naturalus masazinis kremas. Ar geriau is karto i ta aliejini krema suberti papaini?
soriukas uz durnus klausimus, bet man kazkas tiksliai darosi, toks jausmas, kad nieko nebezinau sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Versmė @ 2010 01 25, 23:08)
Nors kur Satura su aloe aprašė, neatrodo sudėtinga  4u.gif tik reikėtų morališkai prisiruošt

merginos, tikrai nesudėtinga wink.gif Pagal Monicos proporcijas tik reikia ksantano įberti, palaikyti kelias valandas vis pamaišant, ir suberti papaino miltelius drinks_cheers.gif
Atsakyti
ksantano neturiu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 25 sausio 2010 - 23:15
QUOTE(Nidulia @ 2010 01 25, 23:10)
satura, cia katrie miltukai nuo raukslyciu, drekinimas ir maitinimas?
o jei as papaina pirmiau hidrolate patirpisiu ir ta tirpaliuka i savo turima kremuka supilsiu, nesugadinsiu? pas mane naturalus masazinis kremas. Ar geriau is karto i ta aliejini krema suberti papaini?

man atrodo, kad aliejuje papainas tiesiog neištirptų, bet reikia Monica kad pasakytų, ar tikrai smile.gif

per daug čia pavyzdžių paminėjau doh.gif Turėjau galvoje, kad jei reiktų pvz. maitinimo, tai gal daugiau žaisčiau su riebesniais aliejais, jei drėkinimo - atitinkamai kaip bazinį reikalavimą kremui kelčiau lengvumą, gilesnį įsiskverbimą į odą (čia sezamų aliejus gerai), jei gydymui, kaip man dabar - tai alūno ir kiti milteliai etc 4u.gif

jei nenori nieko tirštinti ir paprasčiau, greičiau su papainu apsieiti, tai atsipilk hidrolato, įmaišyk į jį papaino ir pasidėk į šaldytuvą. O kai reikės nudepiliuotas vietas teptis, tiesiog įmaišysi į savo masažinį kremuką, įsispausi citrinos ir voila - antiplaukuotumo mišinukas paruoštas biggrin.gif

ar aiškiau? 4u.gif

Atsakyti