Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Chippie @ 2010 01 25, 17:04)
o aloe tepi po sampuno ir balzamo ar pries? ir kiek laiko laikai?

bandziau savaitgali aloe tepliotis, bet rezultatas priesingas, kazka ne taip darau... tiesa as aloe su sampunu nuploviau, gal del to g.gif

aliejine kauke stengiuosi psidaryti karta per savaite

nu, mano plaukai linke keltis smile.gif
bet kokio aliejaus kaukes irgi juos papurina. taip pat ir muilo riesutai.

o aloe tepiau kaip rase Satura - isplautu ir ranksluosciu nusausintu plauku saknis.
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2010 01 25, 18:58)
Pabandziau ir as po plovimo plauku saknis aloe patept. Oho, kaip pakelia plaukus! Tik mano jie ir taip purus, tai gal kiek i liuta panasi.. smile.gif Bet kai plaukai ilgi, piestu vistiek neatsistos. Man patiko  rolleyes.gif
Ar naudojat apvalius muilus? (kamuoliukus smile.gif) As turiu vonioj susidejus i lekste 'del grozio'. O naudot man labiau standartines formos patinka. Bet idomu, kaip kitiems.  4u.gif

o koki aloje tepei, pas mane is nimfali aloje gelis, ar jis tinks? noriu ir as truputiliutuku buti smile.gif 4u.gif papasakok issamiau kaip darai su aloje?
okaip darai su muilo riesutais ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 25 sausio 2010 - 18:27
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 01 25, 19:00)
kaip daznai darotes aliejines plauku kaukes? 4u.gif

Darausi viena karta per savaite.
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 01 25, 17:25)
o koki aloje tepei, pas mane is nimfali aloje gelis, ar jis tinks? noriu ir as truputiliutuku buti smile.gif  4u.gif papasakok issamiau kaip darai su aloje?
okaip darai su muilo riesutais ?

man atrodo, turi ikti visi. bet as tai tepiau alijosiaus lapo sultimis smile.gif tuo barbadensis miller smile.gif
tiesiog isplautu dar slapiu plauku saknis itryniau, issukavau ir viskas.
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2010 01 25, 21:17)
man atrodo, turi ikti visi. bet as tai tepiau alijosiaus lapo sultimis  smile.gif tuo barbadensis miller smile.gif
tiesiog isplautu dar slapiu plauku saknis itryniau, issukavau ir viskas.

tai galtiks mano gelis, jis juk taip pat is aloje lapu minkstimo be jokiu priedu. siandien pameginsiu smile.gif
parsinesiau maisa gerumeliu is Monikos, dar rankos niekaipneprieina prie ju smile.gif
labai noriu kuo greiciau ismeginti papajino iltukus, stabdysiu nepageidaujamu plaukeliu augima, tik nezinau kaip toki kremuka susitaisuti
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2010 01 23, 23:12)
Aš kiek girdėjusi,kad jie dar tik bando gauti sertifikatą. g.gif

tai kad as dar vasara ten maciau ekologiska linija ir visi produktai turejo italijos sertifikata ax.gif O ir tarp nesertifikuotu produktu taip pat jau galim rasti grazios sudeties produktu

QUOTE(Satura @ 2010 01 23, 23:56)
rytais, kai nusiprausiu veidą, jį pamasažuoju leduku, tada purškiu hidrolatą, tepu kremu. Vakarais - ledukas ir hidrolatas. Pas ką nėra kapiliarinės odos - tikrai verta pabandyti  mirksiukas.gif

per tokius salcius, ziema, ledukai nera rekomenduojami ax.gif Nebent tu po tokios proceduros i lauka iseini tik po keliu valandu

QUOTE(Chippie @ 2010 01 25, 13:44)
va cia tai idomu g.gif  kaip aliejus gali plaukus nuo saknu pakelti??

man tai puikiausiai sekasi daryti su kameliju aliejum - dievinu ji. Vienintelis sampunas, kuris sio aliejaus poveiki "sunaikindavo" per pusdieni buvo purity, su visai kitais net po keliu dienu plaukai atrodo gerai, na o aloe- be jokios abejones yra nr.1

QUOTE(dzemute @ 2010 01 25, 17:29)
noriu paklausti aktyviai sportuojanciu merginu,ar kuri nors vartojate kokius maisto papildus, ar yra naturaliu?

as niekada jokiu papildu negeriau ir negeriu. o kokiu tikslu tu juos noretum gerti?Tada gal reiktu pasitarti su treneriu, kuriame klube sportuoji
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 01 25, 11:49)

ta proga štai ką Nimfali puslapyje radau:

Nuo sausio 25 d.  P A N O R A M O J E !!!
Atidarymo proga visam asortimentui 20% nuolaida ! 
Perkant už 50 lt  Laboratoire Emeraude minkštinantis losjonas tik 1ct.

O čia tik sausio 25 d. nuolaida ar ir rytoj bus nežinot niekas? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2010 01 25, 21:01)
per tokius salcius, ziema, ledukai nera rekomenduojami  ax.gif Nebent tu po tokios proceduros i lauka iseini tik po keliu valandu

kažkur po 1,5 val. cool.gif Dar pasitepu aloe, kremuku, apsiruošiu ir einu biggrin.gif

QUOTE(Limitless @ 2010 01 25, 21:36)
O čia tik sausio 25 d. nuolaida ar ir rytoj bus nežinot niekas?  4u.gif

jei rašoma nuo, tai tikriausiai ilgiau nei vieną dieną nuolaidos galios mirksiukas.gif
Atsakyti
o aloe geliu reikia tepti visa veida ar tik tam tikras vietas? blush2.gif aciu
Atsakyti
mergaites, o visus miltukus reikia pirmiausia hidrolatose issitirpinti? aliejuje jie ko gero netirpsta?o su miltukais B5 ir aluno miltukais (spuogeliams naikinti) kaukes daryti i moli idejus, ar galima koki kremuka susitaisyti? o kaip su papainu elgtis, pries plauku augima kovojant? ar kaip kaukes po epiliacijos, ar kazkaip susitaisius pasitepti?
turiu jau visa kasikeli susidejusi miltuku, reiks uzsiimti su jusu pagalba ir patarimais:) Rasulo moli tai isimylejau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 01 25, 22:12)
o aloe geliu reikia tepti visa veida ar tik tam tikras vietas?  blush2.gif  aciu

visą tepu ir dar kaklą nuo apačios į viršų, kiek lieka 4u.gif

QUOTE(Nidulia @ 2010 01 25, 22:16)
mergaites, o visus miltukus reikia pirmiausia hidrolatose issitirpinti? aliejuje jie ko gero netirpsta?o su miltukais B5 ir aluno miltukais (spuogeliams naikinti) kaukes daryti i moli idejus, ar galima koki kremuka susitaisyti? o kaip su papainu elgtis, pries plauku augima kovojant? ar kaip kaukes po epiliacijos, ar  kazkaip susitaisius pasitepti?

taip, ištirpsta hidrolate smile.gif B5 ir alūnas gali eit į kremą, gali į kaukę - tu teisingu keliu eini biggrin.gif Patepti po depiliacijos, ir vis tepti, tepti. Aš kartais po dušo, kartais ryte - kaip prisimenu ir kaip patogu tepu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dzemute @ 2010 01 25, 18:29)
noriu paklausti aktyviai sportuojanciu merginu,ar kuri nors vartojate kokius maisto papildus, ar yra naturaliu?

Man irgi tai labai rūpi ax.gif
Man tai labai sąnariai pradėjo traškėti, ko niekada nėra buvę, ypač ties klubais... Tų papildų, kur siūlo klubuose tai nei už ką negerčiau aš, nes kiek mačiusi tai yra tie, kurie skatina medžiagų apykaitą arba tokie, kurie skatina raumenų augimą (čia vyrams turbūt daugiau), bet jų šalutinis poveikis tai doh.gif
Atsakyti