merginos o kas nors siunciates kokosu alieju, kaip kazkada siusdavotes?
QUOTE(Satura @ 2010 01 24, 14:50)
valau ir džiaugiuosi Prasibudinu geriau ryte, paruošiu odą šalčio bangai lauke O vakare dar prieš užmigdama jaučiu, kad ji vėsi Nepritepu kremo ryte į poras, kai jos taip patikimai užvertos - inkštiriukų pamažėjo. Žodžiu, matau rezultatą, tai ir auka nedidelė atrodo
dėl kraujagyslių trapumo
dėl kraujagyslių trapumo
jau ir as uzsimaniau reiks issivirt arbatos kokio sir pasidaryt leduku
merginos, kur Kaune perkat naturalia dantu pasta be sveiku produktu? man ypac reikia vaikiskos, nes jau visai baigineju, nespesiu atsisiust
QUOTE(Katherina @ 2010 01 25, 17:44)
Sveikos, merginos Norėjau paklausti, ar ekostudijoje, Vilniuje Akropoly, yra kokosų aliejaus? Lyg skaičiau temoje, kad yra, bet noriu pasitikslinti...
praeita savaite buvau, nebuvo kokosu, bet juk bet kada gali uzvesti, nes ten esu pirkusi
Panoramoje pirkau vakar, o praeita savaite pirkau draugei Europoje
pasidariau ramuneliu leduduk, super
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 01 25, 18:03)
pasidariau ramuneliu leduduk, super
nepersistenk tik, kad nesusaldytum sinusu
noriu paklausti aktyviai sportuojanciu merginu,ar kuri nors vartojate kokius maisto papildus, ar yra naturaliu?
QUOTE(Satura @ 2010 01 25, 14:52)
kokius aliejus naudojai?
is pradziu naudojau kokosu alieju, bet nuo jo plaukai labai sukrisdavo.
O dabar naudoju avokadu alieju, bet si tepu tik ant plauku, galvos visai nelieciu.
Zinoma nepersistengiu ir puses buteliu nesusipilu.
Mano plaukai jau tokie yra, kad po pusdienio sukrenta ir prisiklijuoja prie galvos, o nuo ausu buna siek tiek susisiause
nezinau je ka su jais daryti, nei kaip tvarkytis
QUOTE(Gilberta @ 2010 01 25, 16:00)
Galva plaunu su Urtekram sampunu Henna dazytiems plaukams. Aliuju naudoju nereguleriai,bet kai noriu,kad plaukai butu pakelti nuo saknu visada uzsitepu nakciai sezamu alieju. Man jis Sampunas tikrai nepurina,nes naudoju ji pastoviai,tai nieko. Po aliejaus visada.
reikes isbandyti sezamu alieju, gal ir man pades
turiu vaniles fitoli sezamo aliejuje is AN, idomu ar toks pats efektas butu??
Jei nepaslaptis kur perki sezamu alieju?
Man pagaliau atejo pavasaris Smagumelis
nekenciu sitos arbatos tai gal del bergamotes kvapo?
Pabandziau ir as po plovimo plauku saknis aloe patept. Oho, kaip pakelia plaukus! Tik mano jie ir taip purus, tai gal kiek i liuta panasi.. Bet kai plaukai ilgi, piestu vistiek neatsistos. Man patiko
Ar naudojat apvalius muilus? (kamuoliukus ) As turiu vonioj susidejus i lekste 'del grozio'. O naudot man labiau standartines formos patinka. Bet idomu, kaip kitiems.
QUOTE(Trolėmolė @ 2010 01 22, 21:50)
Tai arbata Earl Grey ir yra kvėpinama bergamote.
Pabandziau ir as po plovimo plauku saknis aloe patept. Oho, kaip pakelia plaukus! Tik mano jie ir taip purus, tai gal kiek i liuta panasi.. Bet kai plaukai ilgi, piestu vistiek neatsistos. Man patiko
Ar naudojat apvalius muilus? (kamuoliukus ) As turiu vonioj susidejus i lekste 'del grozio'. O naudot man labiau standartines formos patinka. Bet idomu, kaip kitiems.
kaip daznai darotes aliejines plauku kaukes?
QUOTE(Daddygirl @ 2010 01 25, 18:58)
o aloe tepi po sampuno ir balzamo ar pries? ir kiek laiko laikai?
bandziau savaitgali aloe tepliotis, bet rezultatas priesingas, kazka ne taip darau... tiesa as aloe su sampunu nuploviau, gal del to
aliejine kauke stengiuosi psidaryti karta per savaite
QUOTE(Daddygirl @ 2010 01 25, 17:58)
tai mes reta išimtis
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 01 25, 18:00)
kaip daznai darotes aliejines plauku kaukes?
kartą į savaitę, dvi - kaip išeina ir kaip laiko būna
QUOTE(Chippie @ 2010 01 25, 18:04)
bandziau savaitgali aloe tepliotis, bet rezultatas priesingas, kazka ne taip darau... tiesa as aloe su sampunu nuploviau, gal del to
nereikėjo nuplauti