Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

merginos o kas nors siunciates kokosu alieju, kaip kazkada siusdavotes?
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 01 24, 14:50)
valau ir džiaugiuosi biggrin.gif Prasibudinu geriau ryte, paruošiu odą šalčio bangai lauke wink.gif O vakare dar prieš užmigdama jaučiu, kad ji vėsi  thumbup.gif Nepritepu kremo ryte į poras, kai jos taip patikimai užvertos - inkštiriukų pamažėjo. Žodžiu, matau rezultatą, tai ir auka nedidelė atrodo  ax.gif

dėl kraujagyslių trapumo  4u.gif

jau ir as uzsimaniau bigsmile.gif reiks issivirt arbatos kokio sir pasidaryt leduku

merginos, kur Kaune perkat naturalia dantu pasta be sveiku produktu? man ypac reikia vaikiskos, nes jau visai baigineju, nespesiu atsisiust doh.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos 4u.gif Norėjau paklausti, ar ekostudijoje, Vilniuje Akropoly, yra kokosų aliejaus? Lyg skaičiau temoje, kad yra, bet noriu pasitikslinti... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katherina: 25 sausio 2010 - 16:45
QUOTE(Katherina @ 2010 01 25, 17:44)
Sveikos, merginos  4u.gif  Norėjau paklausti, ar ekostudijoje, Vilniuje Akropoly, yra kokosų aliejaus? Lyg skaičiau temoje, kad yra, bet noriu pasitikslinti...  ax.gif

praeita savaite buvau, nebuvo kokosu, bet juk bet kada gali uzvesti, nes ten esu pirkusi
Panoramoje pirkau vakar, o praeita savaite pirkau draugei Europoje
Atsakyti
pasidariau ramuneliu leduduk, super 4u.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 01 25, 18:03)
pasidariau ramuneliu leduduk, super 4u.gif  drinks_cheers.gif

nepersistenk tik, kad nesusaldytum sinusu smile.gif
Atsakyti
noriu paklausti aktyviai sportuojanciu merginu,ar kuri nors vartojate kokius maisto papildus, ar yra naturaliu?
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 01 25, 14:52)
kokius aliejus naudojai?

is pradziu naudojau kokosu alieju, bet nuo jo plaukai labai sukrisdavo.

O dabar naudoju avokadu alieju, bet si tepu tik ant plauku, galvos visai nelieciu.
Zinoma nepersistengiu ir puses buteliu nesusipilu.

Mano plaukai jau tokie yra, kad po pusdienio sukrenta ir prisiklijuoja prie galvos, o nuo ausu buna siek tiek susisiause doh.gif

nezinau je ka su jais daryti, nei kaip tvarkytis verysad.gif

QUOTE(Gilberta @ 2010 01 25, 16:00)
Galva plaunu su Urtekram sampunu Henna dazytiems plaukams. Aliuju naudoju nereguleriai,bet kai noriu,kad plaukai butu pakelti nuo saknu visada uzsitepu nakciai sezamu alieju. Man jis  thumbup.gif  Sampunas tikrai nepurina,nes naudoju ji pastoviai,tai nieko. Po aliejaus visada.

reikes isbandyti sezamu alieju, gal ir man pades thumbup.gif

turiu vaniles fitoli sezamo aliejuje is AN, idomu ar toks pats efektas butu??
Jei nepaslaptis kur perki sezamu alieju?
Atsakyti
Man pagaliau atejo pavasaris thumbup.gif smile.gif Smagumelis ax.gif

QUOTE(Trolėmolė @ 2010 01 22, 21:50)
Tai arbata Earl Grey ir yra kvėpinama bergamote.

nekenciu sitos arbatos biggrin.gif tai gal del bergamotes kvapo?

Pabandziau ir as po plovimo plauku saknis aloe patept. Oho, kaip pakelia plaukus! Tik mano jie ir taip purus, tai gal kiek i liuta panasi.. smile.gif Bet kai plaukai ilgi, piestu vistiek neatsistos. Man patiko rolleyes.gif

Ar naudojat apvalius muilus? (kamuoliukus smile.gif) As turiu vonioj susidejus i lekste 'del grozio'. O naudot man labiau standartines formos patinka. Bet idomu, kaip kitiems. 4u.gif
Atsakyti
kaip daznai darotes aliejines plauku kaukes? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2010 01 25, 18:58)
Pabandziau ir as po plovimo plauku saknis aloe patept. Oho, kaip pakelia plaukus! Tik mano jie ir taip purus, tai gal kiek i liuta panasi.. smile.gif Bet kai plaukai ilgi, piestu vistiek neatsistos. Man patiko  rolleyes.gif

o aloe tepi po sampuno ir balzamo ar pries? ir kiek laiko laikai?

bandziau savaitgali aloe tepliotis, bet rezultatas priesingas, kazka ne taip darau... tiesa as aloe su sampunu nuploviau, gal del to g.gif

aliejine kauke stengiuosi psidaryti karta per savaite
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2010 01 25, 17:58)
nekenciu sitos arbatos  biggrin.gif tai gal del bergamotes kvapo?

tai mes reta išimtis biggrin.gif

QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 01 25, 18:00)
kaip daznai darotes aliejines plauku kaukes? 4u.gif

kartą į savaitę, dvi - kaip išeina ir kaip laiko būna smile.gif

QUOTE(Chippie @ 2010 01 25, 18:04)
bandziau savaitgali aloe tepliotis, bet rezultatas priesingas, kazka ne taip darau... tiesa as aloe su sampunu nuploviau, gal del to g.gif

nereikėjo nuplauti mirksiukas.gif
Atsakyti