Cia as taip nusikirpau, Gilberta dar svarsto bet manau ir jai pribres reikalas pasalint nesveikelius
[/quote]
soriukas, kad ne taip supratau
QUOTE(aaam @ 2010 01 24, 16:52)
gal galite palyginti kokosų aliejaus ir avokadų aliejaus poveikį plaukams? kuris iš jų geriau drėkina/maitina plaukus?
nusikirpau savo nutriušusius plaukus ir dabar pasiryžau juos atsiauginti sveikus, be išsišakojimų ir pan. tai kuris iš šių aliejų geriau tiktų šiam tikslui, nes mano plaukų galai baisiai linkę sausėti.
nusikirpau savo nutriušusius plaukus ir dabar pasiryžau juos atsiauginti sveikus, be išsišakojimų ir pan. tai kuris iš šių aliejų geriau tiktų šiam tikslui, nes mano plaukų galai baisiai linkę sausėti.
Drėkina/maitina gal geriau avokado aliejus taip pat jis daro plaukus paklusnesnius, tačiau kokosas didina palukų apimtį, naikina pleiskanas.Tad reikėtu žiūrėti ko labiau reikia
QUOTE(GinMintė @ 2010 01 24, 22:02)
Dekui
As visada dedu aliejines kaukes per visus plaukus ir i saknis itrinu
Bandziau abudu, man avokadu aliejus (kaip ir sezamu) savo poveikiu zymiai pralenke kokosus, plaukai svelnesni, glotnus.
As visada dedu aliejines kaukes per visus plaukus ir i saknis itrinu
Bandziau abudu, man avokadu aliejus (kaip ir sezamu) savo poveikiu zymiai pralenke kokosus, plaukai svelnesni, glotnus.
Man sezamų aliejus labai pakelia plaukus nuo šaknų
Ustukių malūnas pradėjo gaminti ryžių manų kruopas (manai čia turima formą omenyje - švelnutės, smulkutės ryžių dalelės). Puiki išeitis veido visokiems šveitikliams, nes tokios tikrai nieko blogo padaryti negali
800 gr. Prismoje pirkom už 3,89 Lt. Įpakavimas tik netikęs - tokiam traškiam polietilene, kol grįžom, buvo pilnas krepšys tų ryžių manų Padėta šalia etiketė, kad ekologiška, bet kažkokio sertifikato tai nematau....
800 gr. Prismoje pirkom už 3,89 Lt. Įpakavimas tik netikęs - tokiam traškiam polietilene, kol grįžom, buvo pilnas krepšys tų ryžių manų Padėta šalia etiketė, kad ekologiška, bet kažkokio sertifikato tai nematau....
QUOTE(Katherina @ 2010 01 24, 14:32)
Mano plaukai pusilgiai, iki liemenėlės užsegimo, dar čiut ilgesni gal banguoti, bet nuo naudojamų priemonių, aliejinių kaukių, kažkaip "prasitiesinę" truputį, nedažyti, gana stori. Dabar naudoju Sante jojobos šampūną http://www.violey.co...ge.php/pID/2205 (planuoju išbandyti ECO purinamąjį šampūną, žiūrėsim, kokie rezultatai bus) ir Sante brilliant care kaukę, daugumos čia išgirtoji http://naturkosmetik...ngais-sante.jpg kartais darau aliejines plaukų kaukes, o į savaitę kelis kartus nakčiai ištepu plaukų galiukus, tiksliau gerą sprindį nuo galiukų, aliejumi Šiaip mano plaukai normalūs, tik galiukai sausesni Labai gerai kokosai plaukams, bent man, anksčiau naudojau, dabar vėl žadu įsigyti. Tiesa, beveik po kiekvieno plovimo perskalauju juos acto ir vandens mišiniu, o kartais dar ir dilgėlių, bei ąžuolo žievės nuoviru. Suteikia minkštumo, blizgesio ir šiaip naudinga Dar iš merginų pasimokiau, patepti drėgnas plaukų šaknis truputėliu alavijų gelio, puresni plaukučiai būna
O kokiu santykiu acta su vandeniu skiedi? Ir dar: kokiu aliejumi plaukus tepi?
Satura buvo kažkada vieną puslapį įmetus, šiandien žiūrinėjau, pasirodo dar yra to puslapio broliukas apie plaukų priežiūrą
galvos odos šveitiklių receptai
na ir šiaip visokių gėrybių
galvos odos šveitiklių receptai
na ir šiaip visokių gėrybių
Merginos kiek kainuoja Dr.Hauschka tusas?
koks aliejukas geriausiai tiktu ploniems, porėtiems, beformiams plaukams, su sausais galais ir riebiom saknim? mastau apie kokosu
Ar geros Bare X Minerals pudros?
Man jojoba labiausiai patinka, neapsunkina plaukų, padrėkina.
QUOTE(mezzanine @ 2010 01 25, 07:58)
koks aliejukas geriausiai tiktu ploniems, porėtiems, beformiams plaukams, su sausais galais ir riebiom saknim? mastau apie kokosu
Man jojoba labiausiai patinka, neapsunkina plaukų, padrėkina.
turiu ir as pagaliau elysambre tusa
porakart pameginus patinka jis man, dazo tikrai neatsilikdamas nuo sintetiniu, na bent jau kol sviezias sepetelis siauras patinka, tik kadangi refil'as tai reiks priprast uz maziuko galiuko laikyti, siandien ryte issijuodinau iki ausu bet leidziant tiem istepliojimams isdziuti, liuks lengvai nusivalo su vatos pagaliuku.
beje pribrendo reikalas ir man pasiauginti plaukus uzsinoreti, radau kirpima kokio noreciau bet tam reikia bent dvigubai ilgesniu plauku reiks pradeti lepinti savo puosmena
porakart pameginus patinka jis man, dazo tikrai neatsilikdamas nuo sintetiniu, na bent jau kol sviezias sepetelis siauras patinka, tik kadangi refil'as tai reiks priprast uz maziuko galiuko laikyti, siandien ryte issijuodinau iki ausu bet leidziant tiem istepliojimams isdziuti, liuks lengvai nusivalo su vatos pagaliuku.
beje pribrendo reikalas ir man pasiauginti plaukus uzsinoreti, radau kirpima kokio noreciau bet tam reikia bent dvigubai ilgesniu plauku reiks pradeti lepinti savo puosmena
Sveikos, nuo šiandien mes atsidarome ir Panoramoje. Vieta - ta pati kaip ir mugėje, tik arčiau ledų. Ir nuo šiol mane rasite tik Panoramoje. Dėl asortimeno patikslinsiu vakare, nes gal ten bus ne visas.
QUOTE(mezzanine @ 2010 01 25, 07:58)
ką reiškia porėti?
QUOTE(Vergine @ 2010 01 25, 09:06)
Sveikos, nuo šiandien mes atsidarome ir Panoramoje. Vieta - ta pati kaip ir mugėje, tik arčiau ledų. Ir nuo šiol mane rasite tik Panoramoje. Dėl asortimeno patikslinsiu vakare, nes gal ten bus ne visas.
sveikinimai
ta proga štai ką Nimfali puslapyje radau:
Nuo sausio 25 d. P A N O R A M O J E !!!
Atidarymo proga visam asortimentui 20% nuolaida !
Perkant už 50 lt Laboratoire Emeraude minkštinantis losjonas tik 1ct.