Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

Katherina, po kiekvienu bet kurios forumietės postu yra pasirinkimai Atsakyti, o vidurinis Cituoti. Tu aiškiai spaudi Atsakyti ir atsakai į konkretų postą. Spausk Cituoti ant tų kelių postų, į kuriuos nori atrašyti, tada Atsakyti - šitas yra apačioje, riebesniu šriftu įdėtas. Ir viskas kuo puikiausiai pasicituos smile.gif

Papildyta:
QUOTE(GinMintė @ 2010 01 24, 13:45)
O ziema, kai taip salta galima ledukais veida valyti?
Beja kodel negalima leduku esant kapiliarinei odai? blush2.gif

valau ir džiaugiuosi biggrin.gif Prasibudinu geriau ryte, paruošiu odą šalčio bangai lauke wink.gif O vakare dar prieš užmigdama jaučiu, kad ji vėsi thumbup.gif Nepritepu kremo ryte į poras, kai jos taip patikimai užvertos - inkštiriukų pamažėjo. Žodžiu, matau rezultatą, tai ir auka nedidelė atrodo ax.gif

dėl kraujagyslių trapumo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Satura: 24 sausio 2010 - 13:50
Labas, kelias dienas nežiūrėjau - prisivyt nebespėju doh.gif O dar bandau senas temas perskaityt ir susikonspektuot thumbup.gif Tik labai darbiniu atžvilgiu nepalankus metas, va ir dabar darbe sėdžiu, terminai padus svilina lotuliukas.gif
Tai staigiai klausteliu - Akamuti aliejai nerafinuoti? Neradau parašyta, o nuotraukose visi aliejukai skaidrūs, išskyrus argano g.gif Mąstau užsisakinėt per sesę.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ashtri: 24 sausio 2010 - 14:37
QUOTE(Versmė @ 2010 01 24, 15:09)
Dariausi užvakar plaukų kaukę, pagrindinis aliejus buvo avokadų (pirmą kartą bandžiau)+ įvairūs priedai, tai plaukų elektrinimasis žyyymiai sumažėjo. Tikriausiai nuopelnai jam, nes nieko kito nekeičiau

O gali parašyti ką dėjai tiksliai ir kiek?O ar tiktų kokosų aliejus? blush2.gif
Atsakyti
ar visos aliejines kaukes dedat per visus plaukus ar tik ant saknu?man pvz 30 ml aliejaus 3 kartam uztenka jei dedu per visus plaukus 4u.gif \

nidulia, satura, kaip darot tuos kubelius?arbata uzsaldot ir psio?manau cia butu issigelbejimas mano issipletusiom porom, nes ir molio kaukes nelabai padeda...manau ramuneliu pasidaryt ax.gif
Atsakyti
gal galite palyginti kokosų aliejaus ir avokadų aliejaus poveikį plaukams? kuris iš jų geriau drėkina/maitina plaukus?
nusikirpau savo nutriušusius plaukus ir dabar pasiryžau juos atsiauginti sveikus, be išsišakojimų ir pan. tai kuris iš šių aliejų geriau tiktų šiam tikslui, nes mano plaukų galai baisiai linkę sausėti.
Atsakyti
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 01 24, 16:22)
nidulia, satura, kaip darot tuos kubelius?arbata uzsaldot ir psio?

aha, ir psio biggrin.gif Pačiu paprasčiausiu būdu 4u.gif

QUOTE(aaam @ 2010 01 24, 16:52)
gal galite palyginti kokosų aliejaus ir avokadų aliejaus poveikį plaukams? kuris iš jų geriau drėkina/maitina plaukus?

po avokadų aliejaus plaukai lieka lankstesi, gyvybingesni - jis yra lengvesnis, lengviau išsiplauna smile.gif Reiktų pačiai pabandyti abu - vienos avokadus labiau mėgsta, kitos - kokosus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aaam @ 2010 01 24, 17:52)
nusikirpau savo nutriušusius plaukus ir dabar pasiryžau juos atsiauginti sveikus, be išsišakojimų ir pan. tai kuris iš šių aliejų geriau tiktų šiam tikslui, nes mano plaukų galai baisiai linkę sausėti.

Kokosu neturiu. Tai as viena kart tepu alijosiaus sultimis, kita kart avokadu, arba kvieciu gemalu (jis sunkesnis zymiai)
Dar turiu nuaugusiu galu. Vienu kartu nusikirpt butu buve man sokas blink.gif ir taip koki 10 cm kaip minimum nureze. Tuo labiau genai tokie, letai baisiai man plaukai auga. Nors tie kurie atauga atsiziuret negaliu, koks fainumelis wub.gif Kirpykloj gal lapkriti buvau, galiukai sveiki, visai nesakoti.
Atsakyti
wink.gif+2010 01 24, 15:22-->
QUOTE(Simse wink.gif @ 2010 01 24, 15:22)
O gali parašyti ką dėjai tiksliai ir kiek?O ar tiktų kokosų aliejus? blush2.gif

Tiktų.
4ml avokadų, 2ml jojobos, 2ml varnalėšų miltelių ištraukos jojobos aliejuje + šalavijų ea. Dar būčiau augalinio glicerino dėjus, bet pamiršau
Atsakyti
Norejau paklaust garbanotu plauku savininkes. Kaip juos tvarkot ir priziuryt? Ar visas prieziuros priemones tik naturalias naudojat? Nes jei as nenaudoju jokiu cheminiu zele ir kremu, mano plaukai negraziai krenta, puciasi. Ar cia del to, kad netinkamai priziuriu? Ar esat patenkintos savo garbanu bukle be chemijos pagalbos? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zukauskaite: 24 sausio 2010 - 18:53
O iš užsienio internetinių parduotuvių užsakymai vyksta pagal miestus, ar kaip kitaip? blush2.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 01 24, 14:50)
valau ir džiaugiuosi biggrin.gif Prasibudinu geriau ryte, paruošiu odą šalčio bangai lauke wink.gif O vakare dar prieš užmigdama jaučiu, kad ji vėsi  thumbup.gif Nepritepu kremo ryte į poras, kai jos taip patikimai užvertos - inkštiriukų pamažėjo. Žodžiu, matau rezultatą, tai ir auka nedidelė atrodo  ax.gif

dėl kraujagyslių trapumo  4u.gif

Dekui 4u.gif

QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 01 24, 17:22)
ar visos aliejines kaukes dedat per visus plaukus ar tik ant saknu?man pvz 30 ml aliejaus 3 kartam uztenka jei dedu per visus plaukus 4u.gif \

As visada dedu aliejines kaukes per visus plaukus ir i saknis itrinu mirksiukas.gif

QUOTE(aaam @ 2010 01 24, 17:52)

Bandziau abudu, man avokadu aliejus (kaip ir sezamu) savo poveikiu zymiai pralenke kokosus, plaukai svelnesni, glotnus.
Atsakyti
QUOTE(GinMintė @ 2010 01 24, 21:02)
Dekui  4u.gif
As visada dedu aliejines kaukes per visus plaukus ir i saknis itrinu  mirksiukas.gif
Bandziau abudu, man avokadu aliejus (kaip ir sezamu) savo poveikiu zymiai pralenke kokosus, plaukai svelnesni, glotnus.

Skaiciau,kad avokadu alieju naudoja po depiliacijos,neva,plaukeliai leciau auga g.gif tai o su galvos oda priesingai,kaip suprantu,viskas ok,skatina augima? blush2.gif
Atsakyti