Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Satura @ 2010 01 24, 00:56)
pasidalinsiu dar vienu savo atradimu - ledo kubeliais, kuriuos pasidariau iš nepavykusios levandų arbatos (pridėjau per daug žiedlapių ir pasidarė karti  doh.gif ). Marinavau šaldiklyje, o kai šaltis muša rekordus, pradėjau ir juo naudoti ryte ir vakare  biggrin.gif Labai tinka ir patinka - veidas atsigavęs, net inkštiriukų apmažėjo. Vistik čia tikriausiai pats

as petrazoliu ledukus dar myliu ax.gif
Atsakyti
iš ko juos darai? 4u.gif Užsiaugini ir išsidžiovini ar koks kitas variantas? biggrin.gif
Atsakyti

kirpimas mano toks kaip avatare 4u.gif
[/quote]

As ir panasiai , kaip Gilberta pasielgiau, ilgai masciau ir ryzausi nusikirpti ataugusius dazytus, sintetika dvelkiamcius plaukus, buvo iki menciu, o dbar kiek ilgesni kai kur nei iki smakro ax.gif ir spalva dazytu ne taip kontrastuoja, nors spalva keliais tonais tik sviesesne buvo, noriu kad spindetu naturalumas, aisku as prie eko perejau tik nuo rugsejo, bet dabar toks eziukas naujas auga, galvoju ir plaukai gerokai storesni bus, na bent tikiuosi bigsmile.gif
Atsakyti
merginos, Facebooke kuriasi natūralisčių frontas, kuris vadinasi Renkuosi Natūralumą cool.gif Junkitės 4u.gif

pati neturiu Facebook profilio ir neturėsiu, nes saugau privatumą ax.gif Bet palaikau morališkai thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Aš noriu pasigirti dėl plaukų biggrin.gif Buvau vakar kirpykloje, reikėjo jau galiukus, kirpčiukus kirpti, 2 mėnesius buvau žirklių nemačiusi doh.gif Kadangi mano kirpėja neturi laiko, tai nuėjau pas naują, tai ji taaaip mano plaukus išgyrė, kad išėjau su šypsena nuo ausies iki ausies. Sakė, kad labai malonūs liesti t.t.ir pan, klausė ką naudoju. Kai pasakiau, kad šampūną ir balzamą po 4 eurus lotuliukas.gif -nepatikėjo. O dar vakare draugės puse valandos žiūrėjo man į galvą ir bandė iškvosti, ką purškiu, kad jie taip švyti (sakė kaip atšvaitas biggrin.gif) Tai vat, belieka tik susitvarkyti odelę ir būsiu tikra gražuolė lotuliukas.gif biggrin.gif Ačiū, merginos, kad esate! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolphin @ 2010 01 24, 02:16)
nusikirpau smile.gif pas mane jie buvo iki puses nugaros. kai buvo tamsus, tai blizgejo, tokie sunkus, gana tiesus buvo. na silikonai dare savo  ax.gif  bet as jau senai norejau trumpu plauku. bet mano aplinkoj ilgi plaukai yra kultas smile.gif)  tai taip tempiau, nes norejau ir ilgu, ir trumpu. daug ka dare drauges su savo: nebuk durna, tokie plaukai! ir kai nusiemiau spalva, pakirpau tik truputi galiukus smile.gif ir tada, kai apsipratau su spalva, pagalvojau, kad jei keistis tai keistis ir nusikirpau iki smakro smile.gif esu labai patenkinta dabar, bent kirpimu  biggrin.gif  na ir plaukai tikrai grazeja, kad ir nudeginti labai.. tik dabar jie pucias, banguojas ir spalva greit nusiplauna. bet kai trumpi, tai nekrenta i akis tas spalvos nelygumas smile.gif dabar laikysiu trumpa kirpima, kol nusikirpsiu visus negyvus plaukus smile.gif

kirpimas mano toks kaip avatare  4u.gif

Gražus kirpimas wub.gif ,vasara mano buvo panašaus ilgio,o dabar kokiais 14cm ilgesni unsure.gif Greit ataugo...na teks ir man kirpt doh.gif Dėl dažymo tai jau nebedažysiu,nes mano natūrali spalva man tinka labiausiai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Katherina @ 2010 01 24, 14:40)
Aš noriu pasigirti dėl plaukų  biggrin.gif  Buvau vakar kirpykloje, reikėjo jau galiukus, kirpčiukus kirpti, 2 mėnesius buvau žirklių nemačiusi  doh.gif  Kadangi mano kirpėja neturi laiko, tai nuėjau pas naują, tai ji taaaip mano plaukus išgyrė, kad išėjau su šypsena nuo ausies iki ausies. Sakė, kad labai malonūs liesti t.t.ir pan, klausė ką naudoju. Kai pasakiau, kad šampūną ir balzamą po 4 eurus  lotuliukas.gif -nepatikėjo. O dar vakare draugės puse valandos žiūrėjo man į galvą ir bandė iškvosti, ką purškiu, kad jie taip švyti (sakė kaip atšvaitas biggrin.gif) Tai vat, belieka tik susitvarkyti odelę ir būsiu tikra gražuolė  lotuliukas.gif  biggrin.gif Ačiū, merginos, kad esate!  4u.gif

O jei ne paslaptis kokie Jūsų plaukai, ir ką naudojate? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 01 24, 11:50)
merginos, Facebooke kuriasi natūralisčių frontas, kuris vadinasi Renkuosi Natūralumą  cool.gif Junkitės  4u.gif 

O ten ne naturata.lt klientų frontas? ax.gif

QUOTE(Katherina @ 2010 01 24, 12:40)
Aš noriu pasigirti dėl plaukų  biggrin.gif

thumbup.gif turėtų būti labai smagu, kai pastangas ir aplinkiniai pamato 4u.gif

Dariausi užvakar plaukų kaukę, pagrindinis aliejus buvo avokadų (pirmą kartą bandžiau)+ įvairūs priedai, tai plaukų elektrinimasis žyyymiai sumažėjo. Tikriausiai nuopelnai jam, nes nieko kito nekeičiau
Atsakyti
[quote=Nirida,2010 01 24, 11:51]
kirpimas mano toks kaip avatare 4u.gif
[/quote]

As ir panasiai , kaip Gilberta pasielgiau, ilgai masciau ir ryzausi nusikirpti ataugusius dazytus, sintetika dvelkiamcius plaukus, buvo iki menciu, o dbar kiek ilgesni kai kur nei iki smakro ax.gif ir spalva dazytu ne taip kontrastuoja, nors spalva keliais tonais tik sviesesne buvo, noriu kad spindetu naturalumas, aisku as prie eko perejau tik nuo rugsejo, bet dabar toks eziukas naujas auga, galvoju ir plaukai gerokai storesni bus, na bent tikiuosi bigsmile.gif
[/quote]

Cia as taip nusikirpau, Gilberta dar svarsto 4u.gif bet manau ir jai pribres reikalas pasalint nesveikelius biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dolphin: 24 sausio 2010 - 13:13
wink.gif+2010 01 24, 14:04-->
QUOTE(Simse wink.gif @ 2010 01 24, 14:04)
O jei ne paslaptis kokie Jūsų plaukai, ir ką naudojate? blush2.gif

Mano plaukai pusilgiai, iki liemenėlės užsegimo, dar čiut ilgesni gal smile.gif banguoti, bet nuo naudojamų priemonių, aliejinių kaukių, kažkaip "prasitiesinę" truputį, nedažyti, gana stori. Dabar naudoju Sante jojobos šampūną http://www.violey.co...ge.php/pID/2205 (planuoju išbandyti ECO purinamąjį šampūną, žiūrėsim, kokie rezultatai bus) ir Sante brilliant care kaukę, daugumos čia išgirtoji http://naturkosmetik...ngais-sante.jpg kartais darau aliejines plaukų kaukes, o į savaitę kelis kartus nakčiai ištepu plaukų galiukus, tiksliau gerą sprindį nuo galiukų, aliejumi smile.gif Šiaip mano plaukai normalūs, tik galiukai sausesni ax.gif Labai gerai kokosai plaukams, bent man, anksčiau naudojau, dabar vėl žadu įsigyti. Tiesa, beveik po kiekvieno plovimo perskalauju juos acto ir vandens mišiniu, o kartais dar ir dilgėlių, bei ąžuolo žievės nuoviru. Suteikia minkštumo, blizgesio ir šiaip naudinga smile.gif Dar iš merginų pasimokiau, patepti drėgnas plaukų šaknis truputėliu alavijų gelio, puresni plaukučiai būna smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Versmė @ 2010 01 24, 13:09)
O ten ne naturata.lt klientų frontas?  ax.gif

žinok, nežinau - man nerodo to profilio išsamiai, o tarp gerbėjų pamačiau kelias fainas forumietes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 01 24, 00:56)
pasidalinsiu dar vienu savo atradimu - ledo kubeliais, kuriuos pasidariau iš nepavykusios levandų arbatos (pridėjau per daug žiedlapių ir pasidarė karti  doh.gif ). Marinavau šaldiklyje, o kai šaltis muša rekordus, pradėjau ir juo naudoti ryte ir vakare  biggrin.gif Labai tinka ir patinka - veidas atsigavęs, net inkštiriukų apmažėjo. Vistik čia tikriausiai pats efektyviausias porų uždarymas - man tiesiog vėsaus vandens baigiant praustis nepakanka....

rytais, kai nusiprausiu veidą, jį pamasažuoju leduku, tada purškiu hidrolatą, tepu kremu. Vakarais - ledukas ir hidrolatas. Pas ką nėra kapiliarinės odos - tikrai verta pabandyti  mirksiukas.gif

beje, ir arbata gaunasi iš tų levandų - reikia tik nedaug berti smile.gif

O ziema, kai taip salta galima ledukais veida valyti?
Beja kodel negalima leduku esant kapiliarinei odai? blush2.gif
Atsakyti