Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

Mergaites, kazi laveros roziu drekinamaja kaukyte, galima paakius tepti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(liusinda @ 2010 01 23, 10:23)
sudauziau pipete nuo aliejaus buteliuko  verysad.gif  ar buna vaistinej pirkt tu uzsukamu pipeciu?  verysad.gif

nebūna, bet ta pipetė nuo aliejaus dangtelio nusiima, ir būtų galima pakeisti su vaistinėj pirkta, tik nežinau, ar ilgis atitiks.
Atsakyti
QUOTE(liusinda @ 2010 01 23, 10:23)
sudauziau pipete nuo aliejaus buteliuko  verysad.gif  ar buna vaistinej pirkt tu uzsukamu pipeciu?  verysad.gif

Aš perku iš KN, o vaistinėse reiktų pasižvalgyti, nežinau g.gif
Atsakyti
O sakykit,kaip jums L'ERBOLARIO kosmetika,jei naudojate kuri nors? rolleyes.gif Labai ten daug kas vilioja,nes pasirinkimas tai tikrai didziulis bigsmile.gif
Atsakyti
L'Erbolario turi tik vieną sertifikuotą - tikrai natūralią liniją smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 01 24, 00:11)
L'Erbolario turi tik vieną sertifikuotą - tikrai natūralią liniją smile.gif

As kaip skaiciau apie ta firma internete,tai kiek supratau ten visi i naturaluma,bet pasirodo ne doh.gif O tai kuri cia ta naturalioji sertifikuota linija? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 25 @ 2010 01 23, 16:39)
Mergaites, kazi laveros roziu drekinamaja kaukyte, galima paakius tepti? g.gif

kažkaip praleidau - aš tai tepu smile.gif

QUOTE(diamondness @ 2010 01 23, 22:28)
As kaip skaiciau apie ta firma internete,tai kiek supratau ten visi i naturaluma,bet pasirodo ne doh.gif O tai kuri cia ta naturalioji sertifikuota linija? g.gif

manyčiau, kad šita wink.gif Nežinau, ar skaitei temą, bet panelės prisižiūrėjo nete filmukų apie šią kosmetiką, o kai pažiūrėjo sudėtis pilnas realiai - pakraupo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Satura: 23 sausio 2010 - 22:32
QUOTE(Satura @ 2010 01 23, 23:31)
manyčiau, kad šita wink.gif Nežinau, ar skaitei temą, bet panelės prisižiūrėjo nete filmukų apie šią kosmetiką, o kai pažiūrėjo sudėtis pilnas realiai - pakraupo smile.gif

Aš kiek girdėjusi,kad jie dar tik bando gauti sertifikatą. g.gif O ir šiaip dažniausiai apeinu šią kosmetiką,kažko ji man ne prie širdies. biggrin.gif

Labiausiai 'patinka' toks mąstymas, cituoju tik mintį: Jau padavė visus popierius sertifikatui, bet kol gaus, parduos produktus ir su parabenais,nes žmonėms labai patiko ši kosmetika. blink.gif

Ir dar, nieko blogo tie parabenai,konservantai,juk jų tiek nedaug, pagalvokit, kiek reikia įdėti ea,kad kremas laikytusi, tai nuo jo gali būti dar blogiau.

smile.gif
Atsakyti
man tai irgi ji nepatiko - pernelyg intensyvūs, netikri kvapai - mane tik suerzina ir viskas smile.gif Nors, kaip sake Kunigunda78, reikia žiūrėti. Gal ta "ekologiška" linija ir nebloga visai, kažin, ar kas iš mūsų bandė?

kai aš renkuosi, ką pirkti, man turi ir firmos filosofija patikti biggrin.gif Ir dar gamintojai turi būti sąžiningi, nemelagiai biggrin.gif
Atsakyti
pasidalinsiu dar vienu savo atradimu - ledo kubeliais, kuriuos pasidariau iš nepavykusios levandų arbatos (pridėjau per daug žiedlapių ir pasidarė karti doh.gif ). Marinavau šaldiklyje, o kai šaltis muša rekordus, pradėjau ir juo naudoti ryte ir vakare biggrin.gif Labai tinka ir patinka - veidas atsigavęs, net inkštiriukų apmažėjo. Vistik čia tikriausiai pats efektyviausias porų uždarymas - man tiesiog vėsaus vandens baigiant praustis nepakanka....

rytais, kai nusiprausiu veidą, jį pamasažuoju leduku, tada purškiu hidrolatą, tepu kremu. Vakarais - ledukas ir hidrolatas. Pas ką nėra kapiliarinės odos - tikrai verta pabandyti mirksiukas.gif

beje, ir arbata gaunasi iš tų levandų - reikia tik nedaug berti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolphin @ 2010 01 22, 21:05)
as du kartus nusieminejau spalva, nes pirma karta nesigavo, vaiksciojau raudona, tada vel daziau tamsiai, kad pailsetu plaukai pusmeti ir va vasaros gale jau galutinai nusiemiau  rolleyes.gif  tai plaukai buvo vata gryna.. tai vat panorus atsiaugint naturalia plauku spalva ir pradejau dometis naturalumu smile.gif tai va, aliejines kaukes, naturalus sampunai ir kondicionieriai padare mano plaukus panasius i plaukus biggrin.gif  tik jie dar laaabai sausi, na bet nesisakoja isvis. jau kokie 5cm nuauge mano sveiku plauku  blush2.gif  kiekviena diena apziuriu ir pasidziaugiu wub.gif
sekmes tvarkantis su plaukuciais  mirksiukas.gif

Ačiū,o kai nusiemei spalva, plaukus nukirpai,kad nebūtu išsišakojusių galų? Nes pas mene kai kur yra išsišakojusių,bet plaukai iškarpyti ir taip gaila man juos trumpai kirpt doh.gif Bet jei nunukirpsiu bus tik blogiau manau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gilberta @ 2010 01 24, 00:58)
Ačiū,o kai nusiemei spalva, plaukus nukirpai,kad nebūtu išsišakojusių galų? Nes pas mene kai kur yra išsišakojusių,bet plaukai iškarpyti ir taip gaila man juos trumpai kirpt doh.gif  Bet jei nunukirpsiu bus tik blogiau manau g.gif

nusikirpau smile.gif pas mane jie buvo iki puses nugaros. kai buvo tamsus, tai blizgejo, tokie sunkus, gana tiesus buvo. na silikonai dare savo ax.gif bet as jau senai norejau trumpu plauku. bet mano aplinkoj ilgi plaukai yra kultas smile.gif) tai taip tempiau, nes norejau ir ilgu, ir trumpu. daug ka dare drauges su savo: nebuk durna, tokie plaukai! ir kai nusiemiau spalva, pakirpau tik truputi galiukus smile.gif ir tada, kai apsipratau su spalva, pagalvojau, kad jei keistis tai keistis ir nusikirpau iki smakro smile.gif esu labai patenkinta dabar, bent kirpimu biggrin.gif na ir plaukai tikrai grazeja, kad ir nudeginti labai.. tik dabar jie pucias, banguojas ir spalva greit nusiplauna. bet kai trumpi, tai nekrenta i akis tas spalvos nelygumas smile.gif dabar laikysiu trumpa kirpima, kol nusikirpsiu visus negyvus plaukus smile.gif

kirpimas mano toks kaip avatare 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dolphin: 24 sausio 2010 - 00:17