Mergaites, kazi laveros roziu drekinamaja kaukyte, galima paakius tepti?
QUOTE(liusinda @ 2010 01 23, 10:23)
sudauziau pipete nuo aliejaus buteliuko ar buna vaistinej pirkt tu uzsukamu pipeciu?
nebūna, bet ta pipetė nuo aliejaus dangtelio nusiima, ir būtų galima pakeisti su vaistinėj pirkta, tik nežinau, ar ilgis atitiks.
QUOTE(liusinda @ 2010 01 23, 10:23)
sudauziau pipete nuo aliejaus buteliuko ar buna vaistinej pirkt tu uzsukamu pipeciu?
Aš perku iš KN, o vaistinėse reiktų pasižvalgyti, nežinau
L'Erbolario turi tik vieną sertifikuotą - tikrai natūralią liniją
QUOTE(Satura @ 2010 01 24, 00:11)
L'Erbolario turi tik vieną sertifikuotą - tikrai natūralią liniją
As kaip skaiciau apie ta firma internete,tai kiek supratau ten visi i naturaluma,bet pasirodo ne O tai kuri cia ta naturalioji sertifikuota linija?
QUOTE(Ramintėlė 25 @ 2010 01 23, 16:39)
Mergaites, kazi laveros roziu drekinamaja kaukyte, galima paakius tepti?
kažkaip praleidau - aš tai tepu
QUOTE(diamondness @ 2010 01 23, 22:28)
As kaip skaiciau apie ta firma internete,tai kiek supratau ten visi i naturaluma,bet pasirodo ne O tai kuri cia ta naturalioji sertifikuota linija?
manyčiau, kad šita Nežinau, ar skaitei temą, bet panelės prisižiūrėjo nete filmukų apie šią kosmetiką, o kai pažiūrėjo sudėtis pilnas realiai - pakraupo
QUOTE(Satura @ 2010 01 23, 23:31)
manyčiau, kad šita Nežinau, ar skaitei temą, bet panelės prisižiūrėjo nete filmukų apie šią kosmetiką, o kai pažiūrėjo sudėtis pilnas realiai - pakraupo
Aš kiek girdėjusi,kad jie dar tik bando gauti sertifikatą. O ir šiaip dažniausiai apeinu šią kosmetiką,kažko ji man ne prie širdies.
Labiausiai 'patinka' toks mąstymas, cituoju tik mintį: Jau padavė visus popierius sertifikatui, bet kol gaus, parduos produktus ir su parabenais,nes žmonėms labai patiko ši kosmetika.
Ir dar, nieko blogo tie parabenai,konservantai,juk jų tiek nedaug, pagalvokit, kiek reikia įdėti ea,kad kremas laikytusi, tai nuo jo gali būti dar blogiau.
man tai irgi ji nepatiko - pernelyg intensyvūs, netikri kvapai - mane tik suerzina ir viskas Nors, kaip sake Kunigunda78, reikia žiūrėti. Gal ta "ekologiška" linija ir nebloga visai, kažin, ar kas iš mūsų bandė?
kai aš renkuosi, ką pirkti, man turi ir firmos filosofija patikti Ir dar gamintojai turi būti sąžiningi, nemelagiai
kai aš renkuosi, ką pirkti, man turi ir firmos filosofija patikti Ir dar gamintojai turi būti sąžiningi, nemelagiai
pasidalinsiu dar vienu savo atradimu - ledo kubeliais, kuriuos pasidariau iš nepavykusios levandų arbatos (pridėjau per daug žiedlapių ir pasidarė karti ). Marinavau šaldiklyje, o kai šaltis muša rekordus, pradėjau ir juo naudoti ryte ir vakare Labai tinka ir patinka - veidas atsigavęs, net inkštiriukų apmažėjo. Vistik čia tikriausiai pats efektyviausias porų uždarymas - man tiesiog vėsaus vandens baigiant praustis nepakanka....
rytais, kai nusiprausiu veidą, jį pamasažuoju leduku, tada purškiu hidrolatą, tepu kremu. Vakarais - ledukas ir hidrolatas. Pas ką nėra kapiliarinės odos - tikrai verta pabandyti
beje, ir arbata gaunasi iš tų levandų - reikia tik nedaug berti
rytais, kai nusiprausiu veidą, jį pamasažuoju leduku, tada purškiu hidrolatą, tepu kremu. Vakarais - ledukas ir hidrolatas. Pas ką nėra kapiliarinės odos - tikrai verta pabandyti
beje, ir arbata gaunasi iš tų levandų - reikia tik nedaug berti
QUOTE(Dolphin @ 2010 01 22, 21:05)
as du kartus nusieminejau spalva, nes pirma karta nesigavo, vaiksciojau raudona, tada vel daziau tamsiai, kad pailsetu plaukai pusmeti ir va vasaros gale jau galutinai nusiemiau tai plaukai buvo vata gryna.. tai vat panorus atsiaugint naturalia plauku spalva ir pradejau dometis naturalumu tai va, aliejines kaukes, naturalus sampunai ir kondicionieriai padare mano plaukus panasius i plaukus tik jie dar laaabai sausi, na bet nesisakoja isvis. jau kokie 5cm nuauge mano sveiku plauku kiekviena diena apziuriu ir pasidziaugiu
sekmes tvarkantis su plaukuciais
sekmes tvarkantis su plaukuciais
Ačiū,o kai nusiemei spalva, plaukus nukirpai,kad nebūtu išsišakojusių galų? Nes pas mene kai kur yra išsišakojusių,bet plaukai iškarpyti ir taip gaila man juos trumpai kirpt Bet jei nunukirpsiu bus tik blogiau manau
QUOTE(Gilberta @ 2010 01 24, 00:58)
Ačiū,o kai nusiemei spalva, plaukus nukirpai,kad nebūtu išsišakojusių galų? Nes pas mene kai kur yra išsišakojusių,bet plaukai iškarpyti ir taip gaila man juos trumpai kirpt Bet jei nunukirpsiu bus tik blogiau manau
nusikirpau pas mane jie buvo iki puses nugaros. kai buvo tamsus, tai blizgejo, tokie sunkus, gana tiesus buvo. na silikonai dare savo bet as jau senai norejau trumpu plauku. bet mano aplinkoj ilgi plaukai yra kultas ) tai taip tempiau, nes norejau ir ilgu, ir trumpu. daug ka dare drauges su savo: nebuk durna, tokie plaukai! ir kai nusiemiau spalva, pakirpau tik truputi galiukus ir tada, kai apsipratau su spalva, pagalvojau, kad jei keistis tai keistis ir nusikirpau iki smakro esu labai patenkinta dabar, bent kirpimu na ir plaukai tikrai grazeja, kad ir nudeginti labai.. tik dabar jie pucias, banguojas ir spalva greit nusiplauna. bet kai trumpi, tai nekrenta i akis tas spalvos nelygumas dabar laikysiu trumpa kirpima, kol nusikirpsiu visus negyvus plaukus
kirpimas mano toks kaip avatare