Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Summer-In-Paris @ 2010 01 21, 22:26)
Mergaitės, nuo vasario pirmos susitinkam Biotekoj clap.gif  yahoo.gif O iki tol turėsiu gražaus laiko mokytis, mokytis ir dar kartą mokytis apie viską blush2.gif

Didziausi sveikinimai

QUOTE(Satura @ 2010 01 22, 10:10)
netikiu, kad siūlai juos pirkti biggrin.gif

Ne taip supratote. Tikrai nesiulau pirkti gaminiu su parabenais (tik sakiau, kad is nenaturaliu produktu jie tikrai labai geri - jei kuri nenori naturalios, tai jau geriau sita nei TBS, MAry KAy ir pan. kompanijos mirksiukas.gif ), bet jie turi ir sertifikuotu gaminiu, kurie priesingai nei tarkim L'occitaine ar TBS sertifikuoti produktai yra sulauke geru atsiliepimu.

QUOTE(ragana @ 2010 01 22, 16:36)
Visiskai pritariu  mirksiukas.gif  Esu eukalipto lašinusi (1 lašiuką) ant rudo cukraus gabaliuko.

teko kelis kartus bandyti EA, tai man pats tinkamiausias budas buvo vis tik i alieju, nes su medum tai sunkiai man sekesi nuryti ta reikala. ZOdziu, EA gerimas man nepaliko ispudzio blush2.gif
Atsakyti
Gal kam pravers:
Sveiki,
Šiuo laišku norime priminti, jog iki sausio 31 d. visiems užsiregistravusiems „Eko Kolekcija“ interneto svetainėje dar galioja pasiūlymas gauti dosnią 25 % nuolaidą* visai mūsų atstovaujamai ekologiškai produkcijai. Daugiau informacijos apie produktus rasite internete: www.ekokolekcija.lt
Maloniai kviečiame pasinaudoti šiuo pasiūlymu. Prekes užsisakyti galite užpildydami interneto svetainėje (meniu „Kontaktai") esančią formą arba e-paštu info@ekokolekcija.lt įrašydami pasiūlymo kodą – „DOVANA25%". Jeigu pageidaujate užsisakyti prekes telefonu galite paskambinti tel. 8-657-57448, tel/faks. 8-315-67535 ir paminėdami tą patį kodą. Taip pat, jeigu yra galimybė, visada prašome užsukti į mūsų parduotuvę esančią adresu S. Dariaus ir S. Girėno g. 7 (2 aukštas), Alytuje.
Maloniai lauksime Jūsų!
Prašome nedelsti, šis pasiūlymas galioja tik iki sausio 31d!
Pagarbiai,
„Eko Kolekcija“ komanda
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2010 01 22, 21:14)
teko kelis kartus bandyti EA, tai man pats tinkamiausias budas buvo vis tik i alieju, nes su medum tai sunkiai man sekesi nuryti ta reikala. ZOdziu, EA gerimas man nepaliko ispudzio  blush2.gif

Tai vat man ant medaus irgi nelabai... blush2.gif o ant rudo cukraus gabaliuko visai nieko wink.gif ir efektas buvo geras smile.gif
Atsakyti
Ar buna naturaliu nagu laku? Kaip kokybe? Kokie ea ar aliejai tinka nagu prieziurai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fuksija: 22 sausio 2010 - 22:01
as kiek skaiciau tokio nagu lako kuri galima butu pavadinti naturaliu neegzistuoja, nes tiesiog neimanoma jo pagaminti be kai kuriu ingridientu, galima nusipirkti tik minimaliai kenksminga, gamina sante rodos ir elysambre
svarbu kad bent jau formaldehidu nebutu man rodos sitie baisiausi, dar radau, kad raso spalvos vadinamos "color lakes" kenksmingos neradau tik kodel, o siaip pagal kenksmingu medziagu sarasiuka reiktu tikrintis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(SOFIJA5 @ 2010 01 22, 18:37)
Tai, kad aš pati taip ir neprisiruošiau pabandyti  blush2.gif Laimė tik per kažkurią paskaitą pasakojo, kad mėgavosi tokia arbata.
Turiu bergamočių, varau namo gerti arbatos su bergamote  biggrin.gif

Tai arbata Earl Grey ir yra kvėpinama bergamote.
Atsakyti
Ačiū dar kartą visoms už sveikinimus wub.gif Jau nebedėkosiu daugiau, net nepatogu kažkaip patapo blush2.gif biggrin.gif

Satura, turiu visas BioExclusive kainas užsirašius. Veido priežiūros priemonės nuo 74,5 iki 204 Lt ax.gif Tikiuosi kai ką ir pati pabandyti, galbūt tikrai jie turi kažkokių stebuklingų produktų. Nes aprašymai gražūs, sudėtys neblogos.

Artimiausiu metu testuosiu kai kurias John Master's Organics priemones, tai jau jei sužavės kas, garsiai pasipasakosiu smile.gif

Dar norėčiau informuoti, jog kiekvieną penktadienį Biotekoje vyksta ekologiškų gardėsių degustacijos 4u.gif Be to, sukaupus čekių už 300 Lt dovanojame 5 proc. nuolaidų kortelę + specialūs pasiūlymai tik kortelės turėtojams.

Diva nuostabiai atrodai wub.gif Tikrai, jokios EŽ net nereikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Trolėmolė @ 2010 01 22, 22:50)
Tai arbata Earl Grey ir yra kvėpinama bergamote.

taip drinks_cheers.gif Užtat įdomu technologiškai, kas būtų, jei namų sąlygomis užlašintume bergamotės EA smile.gif

QUOTE(Summer-In-Paris @ 2010 01 22, 23:05)
Veido priežiūros priemonės nuo 74,5 iki 204 Lt ax.gif

tai tas 204 tikriausiai už hialuroną? lotuliukas.gif
Atsakyti
sudauziau pipete nuo aliejaus buteliuko verysad.gif ar buna vaistinej pirkt tu uzsukamu pipeciu? verysad.gif
Atsakyti
Kuo skiriasi tonikas nuo prausiklio?Kokiu šepečiu(mediniu ar kokiu kitokiu) sveikiausia šukuoti plaukus? ax.gif
Atsakyti
kaip tai kuo?tonikas tonizuoja oda, prausiklis nuplauna nesvarumus.odos valymas kasdieninis is triju punktu susideda:
1.valymas(prausiklis)
2.tonizavimas(tonikas,hidrolatas)
3.drekinimas(kremas,gelis, aliejus)

jei as neteisi, gal kas pataisys tongue.gif
Atsakyti
Radau tokį lūpų balzamo receptą
Reikės: 1.5 arb.šaukštelio abrikosų kauliukų aliejaus; 1.5 arb.š. jojobos aliejaus; 0,5 arb.š. natūralaus bičių vaško; 0.5 arb.š. kokoso aliejaus; 0.5 arb.š. tepamo vitamino A+D komplekso; 1-2 lašiukai greipfruktų EA.
O jei nedėčiau kurio nors laiejaus ar nukentėtų lūpų drėkinimas?Ir ar būtinas vitamino A+D kompleksas?Kur jo galima gauti? 4u.gif
Atsakyti