Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Monica @ 2010 01 22, 18:22)
Galima atsargiai , saikingai.gali Laimės pakausti, pati pavartoja. Svarbu, kad būtų kokybiškas ea, vartoti reiktų su pertraukom, su pvz medum. Knygose parašo, kad nebūtų bajerių, kad daugmaž visą buteliuąk sugeria ir pan. Apsišvietus tikrai galima pagerti.
Žinok skaniausias yra citr. verbenos, taip skaniai gurkštelėjau rolleyes.gif . Ne veltui jis ir kulinar. siūlomas naudoti. Rozm tai neskanus, kartus, dar kažkoks., gal atskiedus ir nieko, aš gi grynus ragaunu ax.gif Pipirmėtės skanus-l. mėtinis, tarsi mėt. kramtomą kramtytum. Įsivaizduoju, kad vasarą skanu gaivų gėrimą su juo pasidaryt bigsmile.gif Arbatos nesu tokios mėtinės ragavusi.

Sutinku su Monica. Galima saikingai. Pasitikiu Laime šiuo klausimu, beje, ji Aromaterapiją nuo A iki Ž neįpatingai gyrė, sakė, kad labai jau ten viskas atsargiai aprašoma, o pvz. prancūzų tradicija su EA daug laisviau elgiasi, ir kuo tepa, tą ir į vidų deda biggrin.gif Su saiku, aišku. Laimė patarė ir arbatą su bergamote pabandyti ir mėtos lašiuką ant cukraus gabaliuko vaikui duoti, kai pilveliui negerai...
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2010 01 22, 18:22)
Galima atsargiai , saikingai.gali Laimės pakausti, pati pavartoja. Svarbu, kad būtų kokybiškas ea, vartoti reiktų su pertraukom, su pvz medum. Knygose parašo, kad nebūtų bajerių, kad daugmaž visą buteliuąk sugeria ir pan. Apsišvietus tikrai galima pagerti.
Žinok skaniausias yra citr. verbenos, taip skaniai gurkštelėjau rolleyes.gif . Ne veltui jis ir kulinar. siūlomas naudoti. Rozm tai neskanus, kartus, dar kažkoks., gal atskiedus ir nieko, aš gi grynus ragaunu ax.gif Pipirmėtės skanus-l. mėtinis, tarsi mėt. kramtomą kramtytum. Įsivaizduoju, kad vasarą skanu gaivų gėrimą su juo pasidaryt bigsmile.gif Arbatos nesu tokios mėtinės ragavusi.

Su tavo palaiminimu 1l su medum ir išgėriau...
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2010 01 22, 16:22)

Visiskai pritariu mirksiukas.gif Esu eukalipto lašinusi (1 lašiuką) ant rudo cukraus gabaliuko. Nuo kosulio. Labai normalus skonis - kaip ledinuku su eukaliptų nuo kosulio. Ir ne pati sugalvojau, kad galima wink.gif Neolio EA galima nuo skrandžio sutrikimų, cinamono, mėtų EA nuo nuovargio. Žodžiu galima, bet reikia mokėti. Lašinti ant medaus arba rudo cukraus gabaliuko. Bijau pameluoti, bet man atrodo, kad ir "Aromaterapija nuo A iki Ž" knygos kažkuriame skyriuje yra truputį parašyta apie tai, kad vis dėlto galima, bet atsargiai ir ne per daug g.gif
Papildyta:
QUOTE(SOFIJA5 @ 2010 01 22, 16:28)
Sutinku su Monica. Galima saikingai. Pasitikiu Laime šiuo klausimu, beje, ji Aromaterapiją nuo A iki Ž neįpatingai gyrė, sakė, kad labai jau ten viskas atsargiai aprašoma, o pvz. prancūzų tradicija su EA daug laisviau elgiasi, ir kuo tepa, tą ir į vidų deda  biggrin.gif Su saiku, aišku. Laimė patarė ir arbatą su bergamote pabandyti ir mėtos lašiuką ant cukraus gabaliuko vaikui duoti, kai pilveliui negerai...

Aha, dar prisiminiau, kad esant roto, noro ir pan. infekcijoms tinka arbatmedis arba manuka. Irgi vienas lašelis į šaukštelį medaus arba ant cukraus gabaliuko. Po to kmynų arba pankolių arbatos puodelis. sako, padeda stebuklingai unsure.gif Kadangi nesu išbandžiusi (tris kartus per petį...), tai pakomentuot negaliu, bet jei būtų reikalas, tai be baimės išbandyčiau rolleyes.gif
Atsakyti
Summer-In-Paris, didžiausi sveikinimai thumbup.gif drinks_cheers.gif bigsmile.gif Ką reiškia aliejinė, vandens fazė? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Simse ;): 22 sausio 2010 - 17:17
Monica, SOFIJA5, vadinasi, per atsargią knygą skaitau tongue.gif Bet sutinku su ja, kad EA negalima naudoti akims, ir gleivinėms tik labai atskiestus wink.gif

QUOTE(Monica @ 2010 01 22, 16:22)
Žinok skaniausias yra citr. verbenos, taip skaniai gurkštelėjau rolleyes.gif . Ne veltui jis ir kulinar. siūlomas naudoti. Rozm tai neskanus, kartus, dar kažkoks., gal atskiedus ir nieko, aš gi grynus ragaunu ax.gif

aš skiesčiau rozmarinus smile.gif Labai įspūdingas jų aprašymas, reikia bandyti smile.gif

QUOTE(SOFIJA5 @ 2010 01 22, 16:28)
Laimė patarė ir arbatą su bergamote pabandyti

neplaukioja riebalas puodelyje? Kažkur skaičiau, kad bergamotė gali sukelti priklausomybę, todėl ir pati vengiu, ir kitiems tokių arbatų neduodu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 01 22, 19:14)
neplaukioja riebalas puodelyje? Kažkur skaičiau, kad bergamotė gali sukelti priklausomybę, todėl ir pati vengiu, ir kitiems tokių arbatų neduodu biggrin.gif

Tai, kad aš pati taip ir neprisiruošiau pabandyti blush2.gif Laimė tik per kažkurią paskaitą pasakojo, kad mėgavosi tokia arbata.
Turiu bergamočių, varau namo gerti arbatos su bergamote biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 01 22, 13:24)
Ramintele !!!! Jetus, istrink ta foto  doh.gif !!  biggrin.gif

nesupratau? blush2.gif savo foto istrinti?
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 25 @ 2010 01 22, 19:00)
nesupratau? blush2.gif savo foto istrinti?

As savo foto istryniau, buvau idejus trumpam, o tu kadangi pacitavai su foto mano posta, tai ir liko doh.gif - na, dabar jau nieko nepakeisi...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 22 sausio 2010 - 18:13
QUOTE(Gilberta @ 2010 01 22, 17:12)
Ačiukas,nemačiau šios temos bigsmile.gif
O kaukes dabar darausi visai nakčiai,nes prieš kelis mėnesius labai juos sugadinau,nuėmiau spalva doh.gif  Tai dabar labai sausi ir šakojasi. Galvojau,kad be chemijos neapsieit,bet pradėjau naudot aliejines kaukes ir hidrolatus ant plaukų...ir manau išeis negrįžt prie silikonų mirksiukas.gif
Kaip man patinka Rozmarinu EA ir hidrolatas wub.gif  Kvapas mane keistai veikia. Kai pauostau atgaminu tam tirus prisiminimus g.gif

as du kartus nusieminejau spalva, nes pirma karta nesigavo, vaiksciojau raudona, tada vel daziau tamsiai, kad pailsetu plaukai pusmeti ir va vasaros gale jau galutinai nusiemiau rolleyes.gif tai plaukai buvo vata gryna.. tai vat panorus atsiaugint naturalia plauku spalva ir pradejau dometis naturalumu smile.gif tai va, aliejines kaukes, naturalus sampunai ir kondicionieriai padare mano plaukus panasius i plaukus biggrin.gif tik jie dar laaabai sausi, na bet nesisakoja isvis. jau kokie 5cm nuauge mano sveiku plauku blush2.gif kiekviena diena apziuriu ir pasidziaugiu wub.gif
sekmes tvarkantis su plaukuciais mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 01 22, 19:12)
As savo foto istryniau, buvau idejus trumpam, o tu kadangi pacitavai su foto mano posta, tai ir liko doh.gif - na, dabar jau nieko nepakeisi...

tai kad jau nebematau tavo foto, issitryne smile.gif kazkaip nepagalvojau cituodama, sorriux blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2010 01 21, 22:26)
Mergaitės, nuo vasario pirmos susitinkam Biotekoj clap.gif  yahoo.gif O iki tol turėsiu gražaus laiko mokytis, mokytis ir dar kartą mokytis apie viską blush2.gif

Sveikinimai nuoširdžiausi!!! 4u.gif thumbup.gif

QUOTE(Diva:) @ 2010 01 22, 18:12)

Pakeisi, jei ištrinsi nuotrauką ten, iš kur ją įkėlei. mirksiukas.gif
Atsakyti
Summer-In-Paris didžiausi sveikinimai 4u.gif
Atsakyti