Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Summer-In-Paris @ 2010 01 22, 00:26)

Mergaitės, nuo vasario pirmos susitinkam Biotekoj clap.gif  yahoo.gif O iki tol turėsiu gražaus laiko mokytis, mokytis ir dar kartą mokytis apie viską blush2.gif

Summer, nuoširdūs sveikinimai 4u.gif thumbup.gif

QUOTE(Satura @ 2010 01 22, 14:20)

o aš pasigirsiu, kokių vakar grožio procedūrų apturėjau - buvo kažkoks pankų vakarėlis tongue.gif

Reikia ir man šį savaitgalį pasilepinti ax.gif

QUOTE(Dovish @ 2010 01 22, 16:33)
Mergaitės, gal kuri jau matėt ar šniukštinėjot NB naujieną - nerafinuotą kokosų al.? Kažin koks tūris, kaina ax.gif

Yra po 100 ir 200 ml. 100 ml - 14 Lt, o 200 ml apie 24 Lt (bent jau mūsų vaistinėje) kainuoja. Aš jau turiu jį, bet ... dar nesitepliojau, tik uosčiau, kvepia skaniai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2010 01 22, 16:33)
Mergaitės, gal kuri jau matėt ar šniukštinėjot NB Tikrai teks palaukti, kadangi retokai plaukus banguoju 4u.gif

O kur pirkai?
Summer sveikinu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gilberta: 22 sausio 2010 - 14:48
QUOTE(Satura @ 2010 01 22, 14:26)
O tu cukrini ar druskini ant sausos odos??

ni ocen supratau klausimuka blush2.gif ant siek tiek sudrekintos odos, su slapiais pirstais beriu i galva cukru/druska ir svelniai "rululioju" bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ievvvvaa: 22 sausio 2010 - 14:47
QUOTE(SOFIJA5 @ 2010 01 22, 14:43)
Yra po 100 ir 200 ml. 100 ml - 14 Lt, o 200 ml apie 24 Lt

Dėkui 4u.gif kvapas labiau primena indišką ar afrikietišką? ax.gif

QUOTE(Gilberta @ 2010 01 22, 14:46)
O kur pirkai?

Putas? Traukinukas veža biggrin.gif
Atsakyti
Dar ir dar kartą įsitikinau, kad pradėjus naudoti natūralias priemones, pasidarai daaaaug jautresnis visokiom sintetikom. Neseniai grįžau pas tėvus namo, persirengiau drabužius, išskalbtus ariel ir man vėl atsinaujino AD ant pilvo, kuris nuo visų ekologiškų mano naudojamų priemonių buvo aprimęs ir seniai jau "iššauktas" verysad.gif doh.gif Galutinai nusprendžiau - pradėsiu tempti į namus natūralias skalbimo ir valymo priemones, kiek galima kentėti, tuo labiau, kad mamai akys tinsta, alergizuojasi oda vien nuo kvapo skalbinių, jei padžiaunam juos kur kambary ant radiatoriaus... Atsiprašau už off, pasiguosti tik norėjau blush2.gif biggrin.gif
Dar merginos neseniai kalbėjo apie plaukų skalavimą actu, tai aš dažnai taip darau ir man plaukai labai thumbup.gif aš švarius plaukus, išplautus šampūnu ir balzamu, perpilu masažuodama galvą dilgėlių ir ąžuolo žievės nuoviru, o tada dar ant viršaus acto ir vandens mišinuku... Man kaip tik plaukai pasidaro glotnūs, blizgantys, nesielektrina smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katherina: 22 sausio 2010 - 14:58
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 01 22, 14:46)
ni ocen supratau klausimuka  blush2.gif ant siek tiek sudrekintos odos, su slapiais pirstais beriu i galva cukru/druska ir svelniai "rululioju"  bigsmile.gif

supratai viską, atsakei 4u.gif

Gilberta, man negaila tau EA, tik noriu pasergėti, kad neprisižaistum 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2010 01 21, 22:26)
Mergaitės, nuo vasario pirmos susitinkam Biotekoj clap.gif  yahoo.gif O iki tol turėsiu gražaus laiko mokytis, mokytis ir dar kartą mokytis apie viską blush2.gif

sveikinimai didziausi 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 01 22, 16:56)
Gilberta, man negaila tau EA, tik noriu pasergėti, kad neprisižaistum  4u.gif

Ačiū 4u.gif Aš tik mokausi,todėl gerai,kad perspėjai 4u.gif
O aliejines kaukes galima palikt ant plaukų visai nakčiai?
Atsakyti
QUOTE(Gilberta @ 2010 01 22, 16:40)
Ačiū 4u.gif  Aš tik mokausi,todėl gerai,kad perspėjai 4u.gif
O aliejines kaukes galima palikt ant plaukų visai nakčiai?

aliejines kaukes galima palikti per nakti wink.gif
del organizmo valymo, tai pasinaudokit Nidulios pasiulytu receptu smile.gif
jis yra va cia smile.gif jau ne viena ji bando smile.gif as pati irgi ruosiuos nuo kitos savaites pradet wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2010 01 22, 16:48)
Dėkui 4u.gif kvapas labiau primena indišką ar afrikietišką? ax.gif

Jo kilmės šalies Indija ir kvepia jis panašiai kaip KN indiškas kokosas, t.y. toks sodrus, bauntiškas kvapas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolphin @ 2010 01 22, 17:48)
aliejines kaukes galima palikti per nakti wink.gif
del organizmo valymo, tai pasinaudokit Nidulios pasiulytu receptu smile.gif
jis yra va cia smile.gif jau ne viena ji bando smile.gif as pati irgi ruosiuos nuo kitos savaites pradet wink.gif

Ačiukas,nemačiau šios temos bigsmile.gif
O kaukes dabar darausi visai nakčiai,nes prieš kelis mėnesius labai juos sugadinau,nuėmiau spalva doh.gif Tai dabar labai sausi ir šakojasi. Galvojau,kad be chemijos neapsieit,bet pradėjau naudot aliejines kaukes ir hidrolatus ant plaukų...ir manau išeis negrįžt prie silikonų mirksiukas.gif
Kaip man patinka Rozmarinu EA ir hidrolatas wub.gif Kvapas mane keistai veikia. Kai pauostau atgaminu tam tirus prisiminimus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 01 22, 14:26)
Gilberta, negalima EA į vidų  schmoll.gif Aromaterapijoj nuo A iki Ž dėl to labai kategoriška nuomonė... Geriau jau pagerk hidrolato: aš galvoju irgi tą patį daryti. Arba rozmarinų, arba pipirmėčių pabandyt smile.gif

Galima atsargiai , saikingai.gali Laimės pakausti, pati pavartoja. Svarbu, kad būtų kokybiškas ea, vartoti reiktų su pertraukom, su pvz medum. Knygose parašo, kad nebūtų bajerių, kad daugmaž visą buteliuąk sugeria ir pan. Apsišvietus tikrai galima pagerti.
Žinok skaniausias yra citr. verbenos, taip skaniai gurkštelėjau rolleyes.gif . Ne veltui jis ir kulinar. siūlomas naudoti. Rozm tai neskanus, kartus, dar kažkoks., gal atskiedus ir nieko, aš gi grynus ragaunu ax.gif Pipirmėtės skanus-l. mėtinis, tarsi mėt. kramtomą kramtytum. Įsivaizduoju, kad vasarą skanu gaivų gėrimą su juo pasidaryt bigsmile.gif Arbatos nesu tokios mėtinės ragavusi.
Atsakyti