Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(ievvvvaa @ 2010 01 22, 12:51)
o masazuoju tai ant neplautos galvos, paskui isplaunu.  4u.gif

kiek kartų galvą per vieną plovimą užmuilini? 4u.gif

QUOTE(eglute82 @ 2010 01 22, 13:30)
Pasidariau ir as lupu balzama ax.gif Isore mano sesutes, vidus mano pirmas kleckas,

atrodo tai super thumbup.gif O čia dekupažas?
Atsakyti
Sveikutes.
Noriu paklaust kokias putas plaukams patarsite isigyt,ar tik Logona turi putas?
Atsakyti
QUOTE(eglute82 @ 2010 01 22, 13:30)
Pasidariau ir as lupu balzama ax.gif Isore mano sesutes, vidus mano pirmas kleckas, kvepia skaniai, maisiau kakavos absoliutas+apelsinu EA, laikosi ir gerai, tik gal truputi padauginau biciu vasko, nes zemesnej temperaturoj gan kietas buna
user posted image

man tai kaip tik patinka, kai daugiau vaško, nes ilgiau ant lūpų išlieka smile.gif Ir tau berods kakavos absol. išsimaišė?nematau taškelių g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gilberta @ 2010 01 22, 14:00)
Noriu paklaust kokias putas plaukams patarsite isigyt,ar tik Logona turi putas?

Kad Logona lyg ir neturi putų, jeigu nemaišau ax.gif Yra Sante, Lavera. Sante turėjau, lengvos, stipriai nefiksuoja, dabar greitu metu turėsiu Lavera, tad negaliu kolkas įvertinti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 01 22, 13:47)
kiek kartų galvą per vieną plovimą užmuilini?  4u.gif

visada, nepriklausomai, ar pylingavau, muilinu 2 kartus, tik isimtis su alieju kaukem- 2-3 kartai. 4u.gif
o tu? mirksiukas.gif
beje, kai plaunu avokadu alieju, labai gerai matosi kada jis issiplove- jau kai nebebega zalsvas vanduo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2010 01 22, 16:13)
Kad Logona lyg ir neturi putų, jeigu nemaišau ax.gif  Yra Sante, Lavera. Sante turėjau, lengvos, stipriai nefiksuoja, dabar greitu metu turėsiu Lavera, tad negaliu kolkas įvertinti 4u.gif

Lavera doh.gif Lauksiu atsiliepimu wub.gif
O gal yra koks EA kuris naudojant į vidu pagelbėtu pagražinti odos būklę?
Dabar pradėjau Apelsinų EA naudot į vidų thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 01 22, 13:47)

atrodo tai super  thumbup.gif O čia dekupažas?

4u.gif taip, sesers dabartine manija, kuria as labai dziaugiuos, visus namie niekniekius baigia nudailinti wub.gif

QUOTE(Monica @ 2010 01 22, 14:08)
man tai kaip tik patinka, kai daugiau vaško, nes ilgiau ant lūpų išlieka smile.gif Ir tau berods kakavos absol. išsimaišė?nematau taškelių g.gif

beveik issimaise, tokie labai smulkuciai, miniatiuriniai liko
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 01 22, 14:15)
visada, nepriklausomai, ar pylingavau, muilinu 2 kartus, tik isimtis su alieju kaukem- 2-3 kartai.  4u.gif
o tu? mirksiukas.gif

ir aš du - pirmą kad išplaučiau nešvarumus, antrą - kad dar kokio EA pagerinimui įdėčiau drinks_cheers.gif Tai ir pamaniau, kad pylinguosiu, kai išplausiu nešvarumus g.gif O tu cukrini ar druskini ant sausos odos??

QUOTE(Gilberta @ 2010 01 22, 14:21)
O gal yra koks EA kuris naudojant į vidu pagelbėtu pagražinti odos būklę?
Dabar pradėjau Apelsinų EA naudot į vidų thumbup.gif

Gilberta, negalima EA į vidų schmoll.gif Aromaterapijoj nuo A iki Ž dėl to labai kategoriška nuomonė... Geriau jau pagerk hidrolato: aš galvoju irgi tą patį daryti. Arba rozmarinų, arba pipirmėčių pabandyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2010 01 21, 23:26)
Ojėj, aš jau pati nebepamenu, ką apie jį mąsčiau biggrin.gif Gal ir neblogas buvo, tik va tokio įspūdžio, kad pirkčiau vėl, nepaliko. Vis man ta Ekostudija atstumia blush2.gif

Aš tai kadangi vis skaitinėju senąsias temas, tai žinau, kas kada ką sakė biggrin.gif biggrin.gif
Man Ekostudija irgi nepatinka, nes nervuoja pardavėja doh.gif bet turiu dovanų čekį Akropolį, reikia išnaudoti geriems pirkiniams biggrin.gif
Ir dideliausi sveikinimai Jums 4u.gif
Atsakyti
Mergaitės, gal kuri jau matėt ar šniukštinėjot NB naujieną - nerafinuotą kokosų al.? Kažin koks tūris, kaina ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Gilberta @ 2010 01 22, 14:21)
Lavera doh.gif  Lauksiu atsiliepimu wub.gif

Tikrai teks palaukti, kadangi retokai plaukus banguoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2010 01 21, 23:26)

Mergaitės, nuo vasario pirmos susitinkam Biotekoj clap.gif  yahoo.gif O iki tol turėsiu gražaus laiko mokytis, mokytis ir dar kartą mokytis apie viską blush2.gif

Šaunu thumbup.gif nors mes ir neabejojom, kad tave ten matysim mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 01 22, 16:26)
Gilberta, negalima EA į vidų  schmoll.gif Aromaterapijoj nuo A iki Ž dėl to labai kategoriška nuomonė... Geriau jau pagerk hidrolato: aš galvoju irgi tą patį daryti. Arba rozmarinų, arba pipirmėčių pabandyt smile.gif

Rimtai? Na tada reikia Rozmarino hidrolato pagert ax.gif Noriu išvalyt žarnyną unsure.gif
Atsakyti