QUOTE(ievvvvaa @ 2010 01 21, 15:13)
esu savotiskai nusivylus...taip rupinuosi savo plaukais, darausi kaukes, sukuoju taip skrupulingai, kad net geda sakyt ismeciau visus parabenus, mineral oil'us ir kt...plaunu tik natur sampunais, tik natur balzamai...o plauku bukle- svelniai tariant nekokia...
Kantrybės, pirmus pagerėjimus pastebėjau tik po pusmečio, o pradžioje atrodė kaip ir tau, kad netgi blogiau.
QUOTE(Dovish @ 2010 01 21, 15:17)
Reikia laiko, kad plaukas atsigautų, juk tiek buvai "prifarširavus" jį Na ir kas, kad plaukas nuo silikoninių priemonių glotnus, žvilga, bet pati matai kokie jie iš tikrųjų yra be silikono. Taip kad apsišarvuok kantrybe
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 01 21, 15:33)
aciu mergiukai
na dar tik kokie 2-3 men bet aliejus darausi jau metai! tiesa jus sakot, reikia kantrybes...
Aplamai kol nenukirpsi visos chemijos, susitaikyk, kad teks pakentėti na dar tik kokie 2-3 men bet aliejus darausi jau metai! tiesa jus sakot, reikia kantrybes...
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2010 01 21, 22:26)
Mergaitės, nuo vasario pirmos susitinkam Biotekoj O iki tol turėsiu gražaus laiko mokytis, mokytis ir dar kartą mokytis apie viską
Sveikinimai Summer, kaip smagu girdėti QUOTE(Diva:) @ 2010 01 22, 11:00)
Kol kas neisivaizduoju i ka pakeisiu Egipto zeme - net supracio neturiu, nes kokybes geresnes nesu atradusi pudros...O ten visi grazuoliai parabenai paeiliui.Va cia bus bedos...
man pakankamai gerai maskuoja BellaPiere mineralinė, oda mano tikrai reikalaujamti maskavimo QUOTE(Diva:) @ 2010 01 22, 12:00)
Va, su EZ as ( idedu trumpam )
Man atrodai per tamsi su šia pudra