Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(ievvvvaa @ 2010 01 21, 15:13)
esu savotiskai nusivylus...taip rupinuosi savo plaukais, darausi kaukes, sukuoju taip skrupulingai, kad net geda sakyt  biggrin.gif  ismeciau visus parabenus, mineral oil'us ir kt...plaunu tik natur sampunais, tik natur balzamai...o plauku bukle- svelniai tariant nekokia...

Kantrybės, pirmus pagerėjimus pastebėjau tik po pusmečio, o pradžioje atrodė kaip ir tau, kad netgi blogiau.

QUOTE(Dovish @ 2010 01 21, 15:17)
Reikia laiko, kad plaukas atsigautų, juk tiek buvai "prifarširavus" jį 4u.gif Na ir kas, kad plaukas nuo silikoninių priemonių glotnus, žvilga, bet pati matai kokie jie iš tikrųjų yra be silikono. Taip kad apsišarvuok kantrybe mirksiukas.gif
drinks_cheers.gif

QUOTE(ievvvvaa @ 2010 01 21, 15:33)
aciu mergiukai  wub.gif
na dar tik kokie 2-3 men  blush2.gif  bet aliejus darausi jau metai! cool.gif  tiesa jus sakot, reikia kantrybes...
Aplamai kol nenukirpsi visos chemijos, susitaikyk, kad teks pakentėti 4u.gif

QUOTE(Summer-In-Paris @ 2010 01 21, 22:26)
Mergaitės, nuo vasario pirmos susitinkam Biotekoj clap.gif  yahoo.gif O iki tol turėsiu gražaus laiko mokytis, mokytis ir dar kartą mokytis apie viską blush2.gif
Sveikinimai Summer, kaip smagu girdėti thumbup.gif

QUOTE(Diva:) @ 2010 01 22, 11:00)
Kol kas neisivaizduoju i ka pakeisiu Egipto zeme unsure.gif - net supracio neturiu, nes kokybes geresnes nesu atradusi pudros...O ten visi grazuoliai parabenai paeiliui.Va cia bus bedos...
man pakankamai gerai maskuoja BellaPiere mineralinė, oda mano tikrai reikalaujamti maskavimo smile.gif

QUOTE(Diva:) @ 2010 01 22, 12:00)
Va, su EZ as  blush2.gif  ( idedu trumpam biggrin.gif )

Man atrodai per tamsi su šia pudra ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ernesin: 22 sausio 2010 - 12:16
QUOTE(Ramintėlė 25 @ 2010 01 22, 13:12)
bet juk bronzantas nera maskavimui skirtas, nors hauschka sakyciau net ir ta minimaliai daro... o tu nenoretum mineralines base maskavimui o bronzantu ant virsaus ax.gif

Istrink foto, aciu 4u.gif
Tai vat ir sakau- kuom reikes pakeisti, kad truputi ir maskuotu...EZ viska daro, nesinori simto priemoniu naudoti unsure.gif

QUOTE(agnuta @ 2010 01 22, 13:14)
Diva:), wub.gif  wub.gif kad ir to EZ nereikia, puikiai atrodai ax.gif

Aciu, baikit girt blush2.gif , normaliai- cia daug buvau prisitepus, siaip maziau tepu.
Atsakyti
merginos, tokia informacija - G9 Vokiečių vaistinėje sausio ir vasario mėnesį visoms veido priežiūros priemonėms (Dr.Hauschka, Lavera, Weleda, Natura House - čia tikriausia kažkokia naujovė smile.gif ) taikoma 17 proc. nuolaida cool.gif Dar nemokamai atliekama veido odos ir plaukų diagnostika smile.gif

o aš pasigirsiu, kokių vakar grožio procedūrų apturėjau - buvo kažkoks pankų vakarėlis tongue.gif

pagal ievvvva bandžiau pasidaryti cukraus pylingą plaukams su Muscovado. Kaip ir maniau, neatsispyriau aš jam, prieš procedūrą kažkiek ir sulaižiau biggrin.gif Koks tas pylingas buvo efektyvus, ne man spręsti, nes atrodė, kad per greitai tirpsta cukrus plaukuose. Kai suabejojau, ar gerai nušveičiau odą, nutariau dar palikti cukrų ant visų plaukų kaip kaukę. Stoviu, rudi lašai nuo Muscovado teka tongue.gif

ir kaip pylinguotis, tai ir nesupratau, eiliškumo nežinojau. Todėl išsiploviau kartą plaukus su ožkų šampūnu, tada pylingas, paskui darkart išploviau.

kol plaukai cukrinosi, išbandžiau mėginuką Argital molio tūbelėje. Viskas su juo gerai, bet kažkaip buvo keista, kad pats kvepia, o ne aš pridėjau, ko noriu biggrin.gif Po molio prisiminiau, kad turiu Hauschkos Soothing kaukės mėginėlio likusio. Tepu ir ji man kažkaip visai prie veido nelimpa biggrin.gif Kažkaip prilipdžiau, pabuvau, plaunu ir nenusiplauna - kažkaip vistiek lieka riebus veidas blink.gif Ėmiau Daddygirl muilą, kad susidorotų su nenaudėle biggrin.gif

užtat po procedūrų plaukai kokie švelnūs pasidarė rolleyes.gif Veido oda skaisti, minkšta, pamaitinta - nepaisant procedūrinių sunkumų likau labai patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
Summer-In-Paris, nuoširdžiausi sveikinimai 4u.gif

Diva:), graži mergaitė labai wub.gif O strazdanėlės gi grožis tongue.gif

QUOTE(pepkė @ 2010 01 22, 12:05)

Turiu ir aš tokį, man irgi patinka, jis dar spindesio šiek tiek priduoda, matyt nuo smulkių blizgių dalelių ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Satura @ 2010 01 22, 12:20)
o aš pasigirsiu, kokių vakar grožio procedūrų apturėjau - buvo kažkoks pankų vakarėlis tongue.gif

Kaip smagu thumbup.gif Aš labai pasiilgau procedūrinimosi, vis nėra kada, bet jau šį savaitgalį išjungsiu telefonus ir gulsiu į vonią wub.gif

Beje, cukrų tiesiog paėmei į saują ir trynei galvos odą? Su nieko nemaišei? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovish: 22 sausio 2010 - 12:22
Ramintele !!!! Jetus, istrink ta foto doh.gif !! biggrin.gif
Atsakyti
Diva:), kokia gražuolė thumbup.gif Nereikia tau EŽ schmoll.gif

Dovish, truputį pašlapinau delnus, antraip viskas būtų nubyrėję į kanalizaciją doh.gif Manyčiau, ievvvva turėtų detaliau paaiškinti, kaip ir ką reikia daryti, smulkiai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 01 22, 13:16)
man pakankamai gerai maskuoja BellaPiere mineralinė, oda mano tikrai reikalaujamti maskavimo smile.gif

LT perki BellaPiere ar siuntiesi? 4u.gif
Atsakyti
likau ipareigota biggrin.gif bet kad ne pati sita reikala sumasciau, plauku temose perskaiciau, na as tai taip pat kaip satura dariau: pasiemu smulkios smulkuos druskos arba cukraus, paslapinu rankas, ir pi truputi, plotais svelniai masazuoju 4u.gif man kazkaip net su druska svelniau buna, bet aisku as nebandzius su smulkiu smulkiu cukrum, manau tas pats geris butu. o masazuoju tai ant neplautos galvos, paskui isplaunu. 4u.gif galima dar kokio labai lengvo skysto aliejaus primaisyt su cukrum wub.gif
poveikis tas, kad antenos auga wub.gif geriau plaukai auga (na pastarasis daugiau teorinis, man augimo nepaskatino biggrin.gif )
Atsakyti
Diva:), kokie plaukai grazus bigsmile.gif ka naudoji, kuom dazai? gal naturalios priemones? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 01 22, 12:32)
LT perki BellaPiere ar siuntiesi?  4u.gif

Ecostudijoje wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Intrinsa @ 2010 01 22, 13:51)
Diva:), kokie plaukai grazus bigsmile.gif  ka naudoji, kuom dazai? gal naturalios priemones? 4u.gif

Aciu!
Ne, kol kas dar iki plauku po truputi tik arteju smile.gif -sioje foto dar viena chemija buvo smile.gif . O siaip kirpykloje tvarkausi plaukus- tenka daznai, turiu atrodyti gerai kasdien doh.gif - na, bet su laiku viskas pasikeis manau...Ir turesiu ir as negrazius , susivelusius, susiriebalavusius plaukus nuo natur produktu lotuliukas.gif .Juokauju.
FIN sampuna namie turiu ir kokosu aliejumi tepu- atrodau tada kaip Ala Pugaciova biggrin.gif , issiputusi ir nelabai glotni...Kirpeja mano neblogas kaukes naudoja, ziurejau sudeti- bent jau parabenu, sls nemaciau, taciau nebuvo kaip viska nusirasyti- tokia su charakteriu ji pas mane...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 22 sausio 2010 - 13:06
Pasidariau ir as lupu balzama ax.gif Isore mano sesutes, vidus mano pirmas kleckas, kvepia skaniai, maisiau kakavos absoliutas+apelsinu EA, laikosi ir gerai, tik gal truputi padauginau biciu vasko, nes zemesnej temperaturoj gan kietas buna
user posted image
Atsakyti